Jocuri adventure preferate
Moderator: Moderatori
Jocuri adventure preferate
Care sunt jocurile voastre de aventura preferate?Postatzi aici mai ales pe alea comice:)
- rob_debruce
Gothic1 si 2 , cele mai bune, dupa parerea mea =D> .Daca mai stiti ceva asemanator spuneti-mi si mie ca sunt fascinat de Gothic
;l-am jucat de mai multe ori si de fiecare data mai descopar cate ceva
.

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
daca dragoste nu este, nimic nu este...
Iata cateva din jocurile gen aventura-quest pe care le-am jucat si care mi-au placut foarte mult:
1-Syberia 1,2
2-Myst III, IV =D>
3-Real Myst
4-CSI 1,2,3
5-Aura
6-Loch Ness =D>
7-Necronomicon
8-Dracula 1,2 =D>
9-Egyptian Prophecy
10-Salambo
11-The Black Mirror
12-etc, etc...
Nu in ultimul rand, toata seria Tomb Raider, care ocupa primul loc in preferintele mele de jocuri adventure.![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
1-Syberia 1,2
2-Myst III, IV =D>
3-Real Myst
4-CSI 1,2,3

5-Aura
6-Loch Ness =D>
7-Necronomicon
8-Dracula 1,2 =D>
9-Egyptian Prophecy
10-Salambo
11-The Black Mirror
12-etc, etc...
Nu in ultimul rand, toata seria Tomb Raider, care ocupa primul loc in preferintele mele de jocuri adventure.
- brutalistu
Day of the tentacle este facut de Lucas ArtsSomalezu wrote:BTW DAY OF THE TENTACLE de cine e facut ca mi s-a parut genial

Eat shirt and pie!
- Xan_ the_Reaper
Nu stiu daca-si mai aminteste cineva de Blade Runner(parca prin '97 a aparut). Mi-a placut foarte mult, mai ales ca avea mai multe finaluri posibile, motiv pt care l-am si reluat de cele mai multe ori. Si bineinteles preferata mea, seria Monkey Island(in special primele doua din serie) si cam ce mai producea LA in acea perioada: Day of the Tencacle, Sam&Max, Indiana Jones and the Fate of Altantis, etc.
Women... Can't live with them, can't shoot them...
Syberia 1,2
Grim Fandango
Grim Fandango
http://overmind.ro - World's best C&C: Red Alert - Yuri's Revenge 2 mod and a top-3 Star Trek: Starfleet Command 3 mod !