LG 4163B sau Pioneer 109D? URGENT!
Moderator: Moderatori
LG 4163B sau Pioneer 109D? URGENT!
Care dintre cele doua dvd-writere e mai bun?
Ma intereseaza mai ales fiabilitatea.
As doriun raspuns cat mai repede.
LG 4163B sau Pioneer 109D?
Ma intereseaza mai ales fiabilitatea.
As doriun raspuns cat mai repede.
LG 4163B sau Pioneer 109D?
Billy was dumb, and knew it.
- NightWalker
Review Pioneer - http://www.cdfreaks.com/article/204/9
Review LG - http://www.cdfreaks.com/article/172/9
Se detaseaza clar LG.
Review LG - http://www.cdfreaks.com/article/172/9
Se detaseaza clar LG.

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
Eu sincer mi-as lua Pioneer. Pana sa ma angajez reparam pc-uri si am vazut multe LG-uri picate sau cu probleme (cd-rom, combo-uri, si multe altele).Nu vreau nici macar sa mai aud de LG, fostu' Goldstar care baga bani de vreo cativa ani in tot felu de prostii sa-si recapete piata de acum 11..12 ani. Faci cum vrei insa eu iti spun sa alegi Pioneer. Eu acasa am un Teac imprumutat de la cineva cateva zile si merge beton.
multam!
am citit review-rile si Pioneer are probleme grave de compatibilitate cu diferite cd-uri,dvd-uri,NU SUPORTA OVERBURNING! si mai are probleme de corectare a erorilor(important).
pe de alta parte ma ingrijoreaza ce a zis VaKe despre LG-uri.
nu stiu, cred ca o sa ma risc totusi cu LG
am citit review-rile si Pioneer are probleme grave de compatibilitate cu diferite cd-uri,dvd-uri,NU SUPORTA OVERBURNING! si mai are probleme de corectare a erorilor(important).
pe de alta parte ma ingrijoreaza ce a zis VaKe despre LG-uri.
nu stiu, cred ca o sa ma risc totusi cu LG
- NightWalker
Nu risti nimic, stai linistit. Am scris cu modelul asta DVD-uri pe care nu le recunostea nici BenQ 1620 nici NEC 3520, si care culmea, au fost citite dupa aceea de BenQ (la NEC nu am mai incercat). Oricum, reputatia firmelor mari a inceput sa scada usor-usor. TEAC-ul nu mai detine locul 2 dupa Plextor (care a inceput si el sa dea rateuri cu unele modele), Sony nu mai e cea fost (nu numai in domeniul PC, ci si la alte produse), Phillips-ul mai calca stramb cateodata... etc. etc.
Am avut un CDRW TEAC care cantarea un kilogram
, si cu care nu s-a intamplat vreodata sa nu pot citi vreun CD chiar zgariat, sau sa nu imi scrie chiar si no-name-uri "oglinda". Ori daca stam si analizam, o unitate optica din ziua de azi abia atinge 300-400 de grame. Cineva mentiona calitatea componentelor si costurile...
Hai ca am divagat. In concluzie, LG 4163 e unul din cele mai reusite modele de DVD-RW existente pe piata la momentul actual, daca nu chiar cel mai bun.
Am avut un CDRW TEAC care cantarea un kilogram
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Hai ca am divagat. In concluzie, LG 4163 e unul din cele mai reusite modele de DVD-RW existente pe piata la momentul actual, daca nu chiar cel mai bun.

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
mai linistit
Acuma ma duc si dau comanda.
despre Teac stiu ca facEAU unitati de calitate, insa m-am convins ca cele noi nu prea ies din pluton(acum cateva zile si-a dat duhul la un priten si l-a avut de 1 an,facea scheme de ceva vreme).
Povestea cu Plextoru' chiar ma mira.
Anyway, thanks!

despre Teac stiu ca facEAU unitati de calitate, insa m-am convins ca cele noi nu prea ies din pluton(acum cateva zile si-a dat duhul la un priten si l-a avut de 1 an,facea scheme de ceva vreme).
Povestea cu Plextoru' chiar ma mira.
Anyway, thanks!

Nu stiu de cand se masoara calitatea unitatilor optice in kg, dar nu asta e problema. La ce unitati te referi cand spui 300-400 gr? Cele pt notebookuri? Daca nu ma insel LG 4163B are in jur de 900 gr ca toate DVD-RW despre care am citit. Sa ma corectati daca ma insel.NightWalker wrote:Am avut un CDRW TEAC care cantarea un kilogram(...) Ori daca stam si analizam, o unitate optica din ziua de azi abia atinge 300-400 de grame. .
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
-