Pana la urma cum se descurca in o/c procesoarele AMD de pe platforma sk939 (ma refer strict la cele produse in procesul de fabricatie de 0.o9 microni)?
"The warrior who acts out of honour cannot fail. His duty is honour itself. Even his death - if it is honourable - is a reward and can be no failure, for it has come through duty. Seek honour as you act, therefore, and you will know no fear." (Roboute Guilliman, Primarch of the Ultramarines)
Asa si ... de ce nu spui de unde l-ai luat, cu cat si mai ales ce oc. ai reusit cu el. Prin capitala n-are nimeni probabil ca la tine in Calarasi or fi ajuns ( l-ai luat de afara probabil ca pe canalele oficiale in RO nu a ajuns). Oricum si la Venice sunt serii bune si serii mai putin bune, insa clar ca merg oc ceva mai bine decat Winy( desi si cu acesta daca ai un pic de noroc ajungi la 2500 -2600 MHz cu racirea box si cu un pic de voltaj in plus, sigur performanta depinde si de mobo, memorii, sursa, dar asta e valabil si la Venice ).
Nu pot sa spun in general dar din ce am incercat eu asta a fost concluzia(cam 5 venice si 30 939 vechi).Tu cate ai avut pe mana de curioazitate de ma contrazici cu atata ardoare?
Ciudat rua ,'Venice' si mobo 'just for OC' si nimic....De ce dreac ai dat atatia bani,daca doar te uiti la el.Reduceai de la mobo si proc si cumparai o placa video mai tzeapana pentru placerea ochiului :-)
Hehe, face omu' ce vrea cu PC-ul lui.
Eu unul am luat teapa cu incompatibilitatea ast intre Winchester si MSI K8N. (si anume ca nu poti sa faci un OC stabil ...) Cat am auzit, problema persista si cu Venice ... Sa vedem daca X2 merge bine, altfel o dau in perete. (placa, nu procu', procu' e misto)
Totusi, cred ca asetptati prea mult de la Venice. Chiar si Newcastle (0.13 microni !) mergea pana la 2700 Mhz cu o racire teapana. Fata de asta, Venice merge cu 100 Mhz mai mult ...