Am shi yo o pb cu xpu'. Yo am instalat Zone Alarm with Antivirus shi de cateva zile imi apare o chestie destul de enervanta " the following program is trying to acces the internet bla bla bla...... : Isass.exe source ip : 0.0.0.0 port 4445.
Shi daca ii dau allow mi se blocheaza compu'. Daca ii dau denay nu se blocheaza da imi apare mai tarziu iara shi se blocheaza.
Am scanat de virusi shi nimic.
Sa fie de la xp? Help plz
need help!
Moderator: Moderatori
Re: need help!
O scanare addaware/spyware ai incercat ? Si lasa-ma sa ghicesc, folosesti ca si browser IE ?! Right ? ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
- Meitricsu'
Instaleaza, fa update la ele si scaneaza cu Spybot Search&Destroy si Ad-Aware SE. Pentru mai multe informatii despre problema ta vezi aici si aici.
Procesul legitim este lsass.exe (cu L de la Lentila) si se afla in %windir%\system32.
Daca al tau e Isass.exe (cu I de la Ion) atunci e un backdoor, sau daca nu se afla in %windir%\system32 atunci e un virus.
Scaneaza cu un antivirus bun (Nod32, Kaspersky) si cu niste anti-spyware (Spybot-S&D si AdAware SE cu definitiile la zi) si vezi ce apare
Edit: Bah, Meitricsu' a fost mai rapid =D>
Edit2: Nu mai folosi IE sau clonele lui (Avant e una din ele) si o sa ai viata muuult mai usoara. Ia Firefox sau macar foloseste numai Opera.
Daca al tau e Isass.exe (cu I de la Ion) atunci e un backdoor, sau daca nu se afla in %windir%\system32 atunci e un virus.
Scaneaza cu un antivirus bun (Nod32, Kaspersky) si cu niste anti-spyware (Spybot-S&D si AdAware SE cu definitiile la zi) si vezi ce apare

Edit: Bah, Meitricsu' a fost mai rapid =D>
Edit2: Nu mai folosi IE sau clonele lui (Avant e una din ele) si o sa ai viata muuult mai usoara. Ia Firefox sau macar foloseste numai Opera.
Last edited by burebista on Thu Jun 09, 2005 3:11 pm, edited 1 time in total.