ADSL Express 1024
viteza maxima download: 1 mbit
viteza maxima upload: 256 kbits
casuta mail+website: 100MB fiecare
pret: 79 euro+TVA =D>
chirie modem: 4-8 euro.
Suna excelent..pacat ca nu-i disponibila decat in cateva orase, deocamdata.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Iti inteleg nemultumirea in primul rand in ce localitate stai ?? in ce comuna stai mai exact ?? ...exista posibilitati nenumarate .....dar numai Radio e posibil .....se poate ca acolo la voi la munca astralul sa-l cam doara in "spitz" dar din cate stiu astralul mere slab pe radio ....incearca la RDS niste banda pe wireless sau daca stai prin MM anunta-ma ca rezolva problema "FAST "(REPEDE) ....apropo astralu e .... pe wireless ca acu` auzisem de la un prieten ca si-o luat echipament si se duce tot la RDS ca astralu mere najpa pe radio deci incearca la RDS sau GreenIT in cel mai rau cazcryss_mocanu wrote:abonamentele astea de net pe romtelecom, astral, rds mie mi se par niste escrocherii, preturi prea mari si o viteza de toata lauda celor care nu se pricep
la mine la munca (o primarie) avem net prin astral (unde radio) de 64 kbps si platim 100 euro / luna in conditiile in care am cumparat echipamentul
dupa ce ca banda este asa cum este, mai se si intrerupe si nu poti sa faci mai nimic, abia daca merge pt. mail sau download de fisiere mici 1-2 mb
as vrea sa-mi fac un net cafe la mine in comuna dar nu stiu prin ce firma sa ma conectez pt a avea o legatura de minim 512 kbps garantati (scuze pt greseala)
exemplu: bucuresti, zona centrala, x-net radio, daca ploua/ninge/e furtuna, adio net...marzzx wrote:pai in general in zonele care nu sunt deservite de provideri prin cablu, Fo sau alte tehnologii terestre, poti apela la x-net. astia cam au peste tot unde este semnal de connex. iti dau net prin antena de 3.5 Ghz, care duce fara mari probleme 512 daca are vizibilitate - e putin mai scump, dar calitatea e buna
In concluzie, abonamentul de 1024 este jaf curat iar cel de 2048 este destinat persoanelor juridice.- Dupa ce un anumit volum de date este transferat, viteza este micsorata automat astfel:
2,5 GB => 256/128 kbps [http://www.clicknet.ro/images/FUP_ro_m.jpg]
11.Exista o perioada minima contractuala?
Perioada minima contractuala este de 12 pentru serviciile ADSL. Daca contractul este anulat inainte de expirarea termenului de 12 luni, clientul va fi obligat la plata abonamentului pentru perioada ramasa.
Unde scrie ca cel de 2048 e pentru "persoane juridice"? Intradevar, aberanta limitarea la cel de 1024 la 256kbps dupa 2.5 GB, dar poate relizeaza si ei lucrul asta si renunta la ea.MasterC wrote:In concluzie, abonamentul de 1024 este jaf curat iar cel de 2048 este destinat persoanelor juridice.