LG GSA-4163B cu panou complet alb???

Exprimându-ne plastic, sunt cutii albe. Ştiinţific vorbind, CD-uri, DVD-uri, CD-RW-uri, drive-uri, combo etc.

Moderator: Moderatori

Post Reply
simbad_marinarul

LG GSA-4163B cu panou complet alb???

Post by simbad_marinarul »

Am cumparat de la DC un LG DVD-RW 4163B !!BULK!! si are masca frontala complet alba, nu mai are acea dunga gri. Deasemenea inscriptiile de pe panou sunt de un gri sters. Este oare original?? Este fabricat in ianuarie 2005.

Stiu ca a mai fost un topic cu o intrebare asemanatoare, dar nu fost un raspuns clar, asa ca rog moderatorii sa nu inchida topic-ul.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri. #-o
costyy

Post by costyy »

da este original
simbad_marinarul

Ms frumos, sper sa fie adevarat. Poti sa spui si cum stii ??
ice01

Post by ice01 »

Cele doua rw-uri sunt serii diferite de fabricatie, si productie diferita ! Cel cu o dunga gri este versiunea : A302 si face parte din prima serie de DVDRW productie corea, cele albe sunt A303 daca nu ma insel, si sunt productie china ! Ambele sunt originale, sau ma rog al doilea este sub patent fabricat in China, primul cel cu dunga gri este fabricat in Corea ... intr-un fel mai bune, as spune eu, abia am mai gasit si eu unul acum ...
simbad_marinarul

Multumesc din inima, desi sunt un pic trist acu' ca am aflat ca n-am si eu unul din Corea, si eu cred ca ar fi fost mai bun, nu neaparat din pct de vedere al performantelor dar sigur din pct de vedere al fiabilitatii.
Multumesc frumos!!! :notworthy:
costyy

Post by costyy »

a302 firmware sau ce ca nu pricep
ice01

Post by ice01 »

costyy wrote:a302 firmware sau ce ca nu pricep
Dap, dar in cazul in care se doreste un firmware mai nou, aceasta se poate face printr-un UPD ...
NightWalker

Post by NightWalker »

Sigur vorbim de 4163 si nu de 4160 ? Pentru ca 4163 are firmware incepand cu A102, nu A302. :-k
Apropos, Ais, de ce ti-ai luat 4160 si nu 4163 Coreea Made ? :-k
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
ice01

Post by ice01 »

NightWalker wrote: Apropos, Ais, de ce ti-ai luat 4160 si nu 4163 Coreea Made ? :-k
Au compatibilitatea mult mai buna atat cu mediile + cat si - :thumbleft:, in plus de asta 4163 nu am prea vazut Corea ...
drankon

Post by drankon »

vers. bulk nu are bara aia gri, exista doar la vers. retail.
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Eu nu am prins nici o variantă 4163 de Coreea, doar Retail 4163 made in China, bara gri, serigrafie de albania ver.A102 şi bulk 4163 made in China faţă albă aceeaşi serigrafie ver. A103. Mai sunt versiunile negre bulk v. A103.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Gabizu

Post by Gabizu »

Alea negre tot in china sunt... [da e fratilor ceva sa nu faca chineji astia repede la fel] :sad1:
Ma gandesc ca la cat de repede se demodeaza, nu mai conteaza ca mecanica de la astea chinezesti e mai varza sau ca nu sunt asa fiabile ca cele coreene.
sorinel01

Post by sorinel01 »

al meu e luat de la UltraPRO, e retail, are dunga gri sau ce culoare e ea, FW A102 si e facut in china . asa ca....
deocamdata e bine. mai tarziu nu mia stiu...
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

A mai apărut pe piaţă un Black Bare GSA-4163 A104 făcut în Mai. China bineînteles...
cyfaws

Post by cyfaws »

Eu am luat unul de la ITDirect acum 3 luni. E complet alb, firmware A100 si scrie pe el Product of Koreea.
makanaki

Post by makanaki »

Incearca sa faci update de firmware. Daca iti face e original . Daca nu e facut probabil pe nava Sulina.
Aceeasi pb era cu niste Asus 5232AS care aveau masca schimbata.
NightWalker

Post by NightWalker »

makanaki wrote:Incearca sa faci update de firmware. Daca iti face e original
Huh ? :scratch: [smilie=Wonder.gif]

Lume, e acelasi drac. Sunt aceleasi componente, doar ca e mai ieftina mana de lucru in China decat cea din Coreea. Nu va mai plangeti ca al meu e din China si al lui Papadopol e din Coreea. Same damn sh|t. In plus, poate simteau nevoia unui face-lift :laughing6:

PS: ... as putea completa cu: "daca nu iti face, e deja bun de garantie" [smilie=maniac.gif]
Image
Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Si al meu e facut in china si merge perfect no problems!! e silentios citeste bine scrie bine!Are garantie 2 ani!Numai nu stiu unde au astea puse sigiliile ca nu e ca la asus!!
Barbat Razvan

Post by Barbat Razvan »

Si eu am unul de la best, e alb, e facut in china, FW A104, aprilie 2005, merge bine deocamdata. Doamne ajuta!
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Deci, din cate am citit mai demult nu stiu pe unde, cele bulk sunt complet albe iar cele retail au dunga aia gri. Din ce s-a postat pana acum vad ca se confirma treaba asta. Eu as fi vrut cu dunga gri, sa se asorteze cu restul carcasei, dar n-as vrea sa scot bani in plus pentru versiunea retail. :sad1:
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
pyngi

Post by pyngi »

Si eu am vrut sa cumpar LG, dar n-am gasit decat bulk si complet alb pe deasupra si n-am luat. Nu pt ca n-ar fi original, ci pt ca pur si simplu nu-mi place cum arata. In schimb este enervanta treaba cu LG fals si alte tampenii. Un destept a "descoperit" ca LG de la noi ar fi false si s-a creat o isterie. Eu mi-am luat deocamdata un Asus, dar urmatorul sigur va fi un LG "fals" de la noi. Eu zic sa nu va faceti griji, mai ales daca are 2 ani garantie. Si la chestiile astea iti trebuie mult noroc. Daca il nimeresti merge mult si bine, daca nu: ghinion (poate sa fie LG, Teac, Asus sau orice)
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
Neon Biker

Post by Neon Biker »

Offtopic: ASUS cred ca stii ca de fapt e Pioneer, asa cum TEAC si Sony, iar mai nou parca si Plextor, sunt niste LiteON.
Foloseste voucherul SN5MXIMX cand cumperi de la PC Garage si ai discount 1%
costyy

Post by costyy »

Plextor is benq mai nou nu liteon
AsAsIn8eR

Post by AsAsIn8eR »

Daca are doi ani garantie nu ai de ce sa-ti faci griji ca e complet alb. A si am descoperit ca LG urile au sigiliile puse in interior ca sa nu le razi din greseala :laughing6: :laughing6:
Post Reply