probleme

Referitor la domeniul hardware in general, preţuri, informaţii de ultimă oră.

Moderator: Moderatori

Post Reply
AndreiZzz

probleme

Post by AndreiZzz »

As vrea sa fac un upgrade...momentam am un amd athlon xp 2200+...placa de baza matsonic...sau cel putn asa stiu yo...512 ddram...geforrce5200 128 ddram 64 biti...Ce ar trebui sa upgradez?Si ce monitor LCD imi sugerati sa iau...pana in 400-450E.Temperatura de 75 grade in full load e mult si 45 in idle??Aaaa...era sa uit...cd-writerul scoate un zgomot ciudat când termina de inscriptionat cd-uurile...si cateodata imi zgarie cd-urile...ce credeti k se intampla?
sorin

Post by sorin »

placa de bază şi procesorul cad imediat la selecţia naturală. urmează în limita bugetului placa video, inscriptor dvdrw, hdd etc. temperatura e imensă, coolerul nu face faţă. pe lângă asta, aş prefera un sistem care merge cât se poate de bine pe un monitor CRT decât unul slab pe un LCD. Mai bine ai mai împinge din bugetul LCD-ului spre upgrade, eventual.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
im0rtel

Post by im0rtel »

Temperatura de 75 grade celsius e mare...vezi daca solutia de racire (coolerul ) functioneaza corect
AndreiZzz

Post by AndreiZzz »

Deci ar trebui sa ma ingrijorez..?Si cum verfifc dacă merge bine cooler..am un titan 3200+.?Si ce anume imi propuneti sa iau...k upgrade..cu 300$
Post Reply