Probleme mari...

Audio şi discuţii despre tot ce ţine de acest domeniu
(pentru cei care ascultă şi altceva în afară de coolere)

Moderator: Moderatori

Post Reply
AndreiZzz

Probleme mari...

Post by AndreiZzz »

Am un sitem 5.1 HT-Point 101 160W.Parca asa se numeste...si o placa de sunet onboard(momentan)...in primul rand:nush ce se intampla k se arde ceva la subwoofer la spate acolo unde vin firele de la boxe...iar acum numi merge o boxa(de fapt merge boxa da' pe alt "canal" )...iar acum stau numa' cu 4 boxe..ce se unt?si cum sami repar yo sg dacă se poate...?si cum sa previn sa se mai int..mentionez k mi sa mai intamplat de 2 ori...si leam dus la garantie mi leau facut..iar acu' mia expirat garantia:))...2.Ce placa de sunet sami iau?
ice01

Re: Probleme mari...

Post by ice01 »

Recunosc ca am inteles cu mare greutate ce ai scris sau ce ai vrut sa spui in postul de mai sus ! Pe viitor ptr a primi un ajutor cat se poate de rapid si la obiect, recomandat ar fi sa folosesti pe cat se poate alfabetul limbii romane si cat mai putin cel IRC, ca pe aici lumea este mai putin familiarizata !
Cred ca problema sunt acele boxe despre care vorbesti, calitatea lor lasa de dorit, avand in vedere faptul ca in garantie ti-au puscat de doua ori ! Problema nu este neaparat placa de sunet, desi cele onboard nu sunt foarte recomandate ptr un sunet 5.1 desi teoretic suporta acel standard ! Placi de sunet foarte bune sunt cele de la Creative, dar cu boxele care le ai, nu cred ca vei avea rezultate de exceptie. Le duci in post garantie si le ceri si explicatii ptr ce se intampla, asta trebuia sa o faci in perioada garantiei, in mod normal puteai cere chiar inlocuirea lor ...
Darth Vader

Re: Probleme mari...

Post by Darth Vader »

AndreiZzz wrote:Am un sitem 5.1 HT-Point 101 160W.Parca asa se numeste...si o placa de sunet onboard(momentan)...in primul rand:nush ce se intampla k se arde ceva la subwoofer la spate acolo unde vin firele de la boxe...iar acum numi merge o boxa(de fapt merge boxa da' pe alt "canal" )...iar acum stau numa' cu 4 boxe..ce se unt?si cum sami repar yo sg dacă se poate...?si cum sa previn sa se mai int..mentionez k mi sa mai intamplat de 2 ori...si leam dus la garantie mi leau facut..iar acu' mia expirat garantia:))...2.Ce placa de sunet sami iau?
Recunosc ca am inteles cu mare greutate ce ai scris sau ce ai vrut sa spui in postul de mai sus ! Pe viitor ptr a primi un ajutor cat se poate de rapid si la obiect, recomandat ar fi sa folosesti pe cat se poate alfabetul limbii romane si cat mai putin cel IRC, ca pe aici lumea este mai putin familiarizata !

Eu m-am dat batut dupa primele randuri ;). ICE, you da man ;)
1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
sorin

Post by sorin »

desfă subwooferul, fă o poză decentă la ceea ce e ars, eventual din mai multe unghiuri şi postează. conectica de pe subwoofer, acolo unde intră firele de la boxe, de care e? cu mufe sau prin introducerea firului dezizolat?
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
AndreiZzz

Post by AndreiZzz »

Sorry dar ma grabeam când am postat.E cu introducere firului izolat.
sorin

Post by sorin »

şi eşti sigur că, fie şi una dintre liţele firului nu atingea pe celălalt fir, făcând scurt pe cale?
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
AndreiZzz

Post by AndreiZzz »

pai sunt destul de sigur...chiar nush ce sa fac....e destul de naspa sal duc iar acolo la firma k e greu de carat...boxele sunt inalte.au aproximativ de un metru si ceva...si is greu de carat...nu pot cumcva sa l;e repar yo?
Post Reply