propo,a aparut kotor 2 pe pc.asa ca va urez sa ajungeti toti sith lorzi...cat despre o continuare a seriei jedi knight nu stiu ce sa spun...daca jocul facut dupa eps 3 e o continuare ala este..daca nu nu..putem sa asteptam nu??
ja!
i know man..dar cum nu era nici un post despre aparitia lui pe acest thread am scris eu..oricum,jocul e super..am jucat toata dimineatza..sper sa mai am timp si in seara asta sa continui questu cu cautarea unei lentile amarate ca sa imi fac si eu un staf...
ja!
sw phantom menace a fost probabil cel mai nereusit joc sw facut vreodata...nu pot spune si despre race care a aparut o data cu PM ca a fost la fel de slab..mie unui mi s-a pacur cel putin interesant...sper ca ultimul joc sw sa nu ajunca ceva penal...gen FM..
ja!
bad news .. nu apare sw revenge of the sith pe pc(sper sa nu fie asa)..cica au facut vreo 2000 de insi o petitie,si au trimis`o la Lucasarts,ca sa ii roage p`aia sa scoata pe PC
Am terminat jocul pe XBOX şi nu pot să zic că sunt teribil de încântat ... ideea în sine a fost bună, dar punerea în practică lasă mult de dorit ... păcat, se putea mult mai bine ...
Ce idioti. Tocmai surfam pe net in disperare sa caut indicii despre versiunea pt PC. Ei sunt fraieri ca oricum pierd o gramada de bani ca doar trebuiau doar sa-l porteze si atat si mai veneau multi bani. Tre sa mai termin o data jedi Academy. Ce kkt.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Nasol ca numai apare....ce sa zic l'am asteptat destul,io nu ii inteleg pe astia de la LucasArts,dc sa nu faci bani si din piatra seaca(microsoft)??puteau f bine sa porteze jocul,ata ete stie careva cand si daca apare Jedi academy 3??ca 2 mi'a placut mult
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Lasand numaratoarea la o parte si eu astept urmatorul joc din seria Jedi Knight (Sper ca se va exista unul pentru ca ultimele doua mi s-au parut extraordinare si e o serie ce merita continuata, zic eu)
Ai dreptate Bossman, dar am observat ca in versiunea fara patch a jocului, in partea din dreapta jos scrie JK3. Cand au lansat patch-ul au modificat si scria JK:JA
... anyway toate astea conteaza mai putin, important e sa lanseze o continuare fie ea si JK3 4 sau chiar 5
Jedi Knight I = Dark Forces 2 din cate imi aduc aminte
Jedi Knight II = Jedi Outcat
Jedi Knight III = Jedi Academy
ca sa nu mai fie confuzii
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Ordinea cronologică a titlurilor din seria Jedi Knight e următoarea:
Jedi Knight: Dark Forces
Jedi Knight: Dark Forces 2
Jedi Knight: Mysteries of the Sith (add-on pentru Dark Forces 2)
Jedi Knight II: Jedi Outcast
Jedi Knight: Jedi Academy
De fapt din cate stiu eu numele original al seriei era Dark Forces in care jucai tot cu Kyle dar fara force powers sau sabii asa.. iar in Dark Forces 2 el devine Jedi (in valley of the Jedi un loc unde puteai sa primesti force powers chiar daca nu erai "force sensitive"). Mi-au ramas cateva elemente din poveste in minte. Cu al treilea episod s-a abandonat numele de Dark Forces si s-a ramas pe Jedi Knight.
stati putin revenge of the sith din cate stiu s-a intamplat cu mult inaintea actiunii din jedi knight...cam 35 de ani,dupa calculele mele.
Insa nu ar strica un revenge of the sith,proaspat anulat!
Actiunea in Jedi knight2 se intampla cu 8 ani mai tarziu de la Distrugerea imperilui pana in Jedi:Academy a mai trecut un an fara sa vrei!
Deci in calculul meu e apoape exact!