Star Wars Revenge of the Sith

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
SuperSonic

Star Wars Revenge of the Sith

Post by SuperSonic »

Star Wars Revenge of the Sith (in caz ca numai e topicu asta) o aparut pe azi pe XBOX shi PS2 shi doar peste 1 luna pe PC :((((..
Earendil

Post by Earendil »

this is good news indeed \:D/
da esti sigur ca apare si pe PC??? ca eu nu auzisem nimic de asta
SuperSonic

Post by SuperSonic »

dap.. se mai auzea ca azi apare shi pe PC .. da` dejeaba..
Cizix

Post by Cizix »

din ce am vazut in trailere arata tare de tot,apare si pe pc,i can't wait.....
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Earendil

Post by Earendil »

Aapropo de batai cu lightsaberu mai stie cineva ceva de vreo continuate la seria Jedi Knight?
Guest

yo

Post by Guest »

propo,a aparut kotor 2 pe pc.asa ca va urez sa ajungeti toti sith lorzi...cat despre o continuare a seriei jedi knight nu stiu ce sa spun...daca jocul facut dupa eps 3 e o continuare ala este..daca nu nu..putem sa asteptam nu??
ja!
y0py

Re: yo

Post by y0py »

Majin-X wrote:propo,a aparut kotor 2 pe pc.
Esti in urma cu vreo... 3 luni... :)
Guest

yo

Post by Guest »

i know man..dar cum nu era nici un post despre aparitia lui pe acest thread am scris eu..oricum,jocul e super..am jucat toata dimineatza..sper sa mai am timp si in seara asta sa continui questu cu cautarea unei lentile amarate ca sa imi fac si eu un staf...
ja!
brutalistu

Post by brutalistu »

er... neah! I'll pass this one. I'll leave this to the kids because it doesn't look like a Big Daddy Game
look here: Video Review @ Gametrailers.com

IMHO e un "Joc de Foame" cum au fost mai toate jocurile scoase la scurt timp dupa un film sau inainte ... gen SW Phantom Menace (puah!)
Image
Eat shirt and pie!
Keos

Post by Keos »

Hai pariu ca n-ai s o faci... :) Macar de curiozitate...
There is no order...
Guest

yo

Post by Guest »

sw phantom menace a fost probabil cel mai nereusit joc sw facut vreodata...nu pot spune si despre race care a aparut o data cu PM ca a fost la fel de slab..mie unui mi s-a pacur cel putin interesant...sper ca ultimul joc sw sa nu ajunca ceva penal...gen FM..
ja!
SuperSonic

Post by SuperSonic »

bad news .. nu apare sw revenge of the sith pe pc(sper sa nu fie asa)..cica au facut vreo 2000 de insi o petitie,si au trimis`o la Lucasarts,ca sa ii roage p`aia sa scoata pe PC
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Am terminat jocul pe XBOX şi nu pot să zic că sunt teribil de încântat ... ideea în sine a fost bună, dar punerea în practică lasă mult de dorit ... păcat, se putea mult mai bine ...
SuperSonic

Post by SuperSonic »

cam cate ore de joc sunt?
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Cam 7-8, 10 în cel mai rău caz ...
Earendil

Post by Earendil »

Cam putin, dar daca ar aparea si pe PC sigur l-as incerca
Cizix

Post by Cizix »

mai apare pe pc sau nu??
"Daca n-am avea atatea defecte, nu ne-ar face atata placere sa le observam pe ale celorlalti." La Rochefoucauld
Earendil

Post by Earendil »

nu apare :sad1:
...LucasArts nu prea tine seama de petitii
Greg

Post by Greg »

Ce idioti. Tocmai surfam pe net in disperare sa caut indicii despre versiunea pt PC. Ei sunt fraieri ca oricum pierd o gramada de bani ca doar trebuiau doar sa-l porteze si atat si mai veneau multi bani. Tre sa mai termin o data jedi Academy. Ce kkt.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Cizix

Post by Cizix »

Nasol ca numai apare....ce sa zic l'am asteptat destul,io nu ii inteleg pe astia de la LucasArts,dc sa nu faci bani si din piatra seaca(microsoft)??puteau f bine sa porteze jocul,ata ete stie careva cand si daca apare Jedi academy 3??ca 2 mi'a placut mult
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Cizix wrote:stie careva cand si daca apare Jedi academy 3??ca 2 mi'a placut mult
Ce-i aia Jedi Academy 2?
General Dan

Post by General Dan »

Nu exista Jedi Academy 2,intradevar primul l-am jucat si eu,dar sa se lanseze si 2-ul nu prea cred!!!!!!!! :laughing6:
Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
Earendil

Post by Earendil »

Lasand numaratoarea la o parte si eu astept urmatorul joc din seria Jedi Knight (Sper ca se va exista unul pentru ca ultimele doua mi s-au parut extraordinare si e o serie ce merita continuata, zic eu)
mark``

Post by mark`` »

Este Star Wars Knights of the old republic II, The Sith Lords

Ups, stai ca stiati, my bad! Sorry.
Cauta lumina, te va scuti de durere!
Cizix

Post by Cizix »

Star Wars Jedi Knight III: Jedi Academy,sorry my bad,la asta ma refeream,sper sa continue seria
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Nu e nici un III, e Jedi Knight: Jedi Academy...
Earendil

Post by Earendil »

Ai dreptate Bossman, dar am observat ca in versiunea fara patch a jocului, in partea din dreapta jos scrie JK3. Cand au lansat patch-ul au modificat si scria JK:JA
... anyway toate astea conteaza mai putin, important e sa lanseze o continuare fie ea si JK3 4 sau chiar 5 :thumbleft:
Mr.E

Post by Mr.E »

Star Wars GalaxiesTM: Episode III Rage of the WookieesTM asta merita ! O sa il yau in curand :blob7:
Cizix

Post by Cizix »

Star Wars Jedi Knight III: Jedi Academy@ jucaushii de acolo am luat titlu,in fine II a fost Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II @ computergames.ro dar asta conteaza mai putin
Greg

Post by Greg »

Jedi Knight I = Dark Forces 2 din cate imi aduc aminte
Jedi Knight II = Jedi Outcat
Jedi Knight III = Jedi Academy
ca sa nu mai fie confuzii
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Ordinea cronologică a titlurilor din seria Jedi Knight e următoarea:

Jedi Knight: Dark Forces
Jedi Knight: Dark Forces 2
Jedi Knight: Mysteries of the Sith (add-on pentru Dark Forces 2)
Jedi Knight II: Jedi Outcast
Jedi Knight: Jedi Academy
Greg

Post by Greg »

De fapt :D din cate stiu eu numele original al seriei era Dark Forces in care jucai tot cu Kyle dar fara force powers sau sabii asa.. iar in Dark Forces 2 el devine Jedi (in valley of the Jedi un loc unde puteai sa primesti force powers chiar daca nu erai "force sensitive"). Mi-au ramas cateva elemente din poveste in minte. Cu al treilea episod s-a abandonat numele de Dark Forces si s-a ramas pe Jedi Knight.
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Hmm, se pare că ai dreptate ... primul titlu al seriei s-a numit Star Wars: Dark Forces [smilie=maniac.gif]
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

stati putin revenge of the sith din cate stiu s-a intamplat cu mult inaintea actiunii din jedi knight...cam 35 de ani,dupa calculele mele.
Insa nu ar strica un revenge of the sith,proaspat anulat!
picz or it didn't happen
Cizix

Post by Cizix »

de unde ai scos anii aia??
omul_maimutza

Post by omul_maimutza »

Cizix wrote:de unde ai scos anii aia??
Actiunea in Jedi knight2 se intampla cu 8 ani mai tarziu de la Distrugerea imperilui pana in Jedi:Academy a mai trecut un an fara sa vrei!
Deci in calculul meu e apoape exact! \:D/
picz or it didn't happen
Locked