cea mai buna metoda de copiat e metoda folosirii de servite.. scrise in prealabil acasa.. altii prefera sa invete!
persoana de sub mine e obsedata de numarul sau de posturi, prefera in general rubrica de discutii generale ca sa-si poata atinge media de 5 posturi/zi... hardware-ul nu-l prea intereseaza.. vrea sa ajunga senoir member cu orice pret!
Sunt "Senoir" member de ceva vreme Deci nu ma intereseaza nr. de posturi.
Mda. Postez si la sectiunea "Discutii generale" ...cam tot atat cat postez si la Hardware.
Persoane de sub mine are probleme hormonale.
- Ce ai Bulă în sacul ăla? / - Şoareci!
- Şi de ce-l tot scuturi? / - Să nu cumva să se organizeze şi să-mi roadă sacul! ( & don't click here )
Totul este relativ... nimic nu pare ceea ce este... de fapt nimic nu este..... nimic nu exista ...este totul doar in imaginatia noastra... .trebuie sa ne eliberam de STF sistem.... trebuie sa ne concentram... putina liniste plz.... uuuuu.....ffffff....uuuuuuu...ffffffffff....ridicati mana stanga sus.........asa...nu...cealalta-i stanga..... incercati sa intrati in contact cu fiinta suprema.... poate nu exista...dar voi trebuie sa o creati in imaginatia voastra...care nu exista nici ea.... deschide ochii... simti diferenta? esti un om nou...
Persoana de sub mine imi va spune cum e prietena lui si de ce e cu ea....
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
prietena mea e blonda cu ochii albastri, 1.65 51.5 a terminat dreptul si pe langa faptul ca e destepta mai arata si al naibii de bine... vede in mine o persoana si nu un portofel sau un fraier care sa o scoata in oras, NFS ne jucam impreuna pe ture alternative... hell! u cant get better than dis!
persoana de sub mine se scarpina cam des in ultima vreme... poate ca a luat purici de la animalul sau de casa!
Prietena mea este cat mine de inalta. Are 1,85 metri intaltime. Eu am defapt 1,88 metrii. Are ochii caprui sau verzi nu m-am uitat bine. :p O iubesc mult mult de tot. Si e clasa a 9 a. Eu is cls a 11 a. Joaca baschet e 25% rockeritza si 75% raperitza. Prima oara cand am vazut-o s-a aprins in mine o scanteie. A zambit pana la urechi si cand a inceput sa vorbeasca radeam in hohote. E aceeasi zodie cu mine. Eu m-am nascut pe 2 mai ea pe 6 mai. Avem f multe in comun. Si o iubesc. De cate ori ne vedem de sarutam si ne dam limbi asa cum se joaca tiparul in gura. Saruturi violente. Este o superba de fata. Si eu o iubesc muuult.
Persoana de sub mine imi da un link la un site cu arme albe bun.
ador windows xp si ie e cel mai bun browser inventat vreodata
persoana de sub mine e prietena mea
persoana care posteaza sub mine va spune ca ii plac boxerii mei verzi cu mos craciun care canta la chitara
Raspund tot io, ca sa nu se opreasca trenuletu: 3 infrangeri acasa, Joe Johnson accidentat in primele trei confruntari, banca mai proasta decat a celor de la Spurs ... se pare ca dictonul "Offence is the best Defence" nu functioneaza si in play-off ... aici merge "Defence Wins Championships"
Persoana de sub mine va edita proverbul romanesc care-l caracterizeaza cel mai bine !!!
If you want to finish first, first you have to finish.
Am racit duminica, dun cauza ca apa la strand era rece, dar m-am si bronzat rau si ma ustura si spatele, dar "Nurofen este cel mai bun prieten al meu" .
Persoana de sub mine imi va explica regulile principale la snooker.
pot spune ca imi plac "Love of My Life" si "We will Rock You".
persoana de sub mine imi va explica de ce acest topic nu este anul de adunat post-uri mocca.
Nu-i un topic de adunat posturi moca pentru ca e distractiv...parca esti la conga.
Persoanei de sub mine ii place la televizor(a se vedea melodia Sarmalelor Reci)
În sat soseste o învatoare noua si tînara. În întîmpinarea ei este trimis un tînar aratos. Acesta îi pune frumos bagajele în carut ,si se aseaza în fata, lînga domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se împerechea cu un taur. Venita de la oras, învatoarea este profund marcata ,si-l întreaba pe tînar:
- De unde stie taurul, ca... stii tu... deci, cînd este momentul potrivit?
- Dupa mirosul vacii...
Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facînd acelasi lucru.
- Si calul de unde stie...? întreaba din nou curioasa femeie.
- Tot dupa miros, la fel si cîinii, si oile.
Ajung ei la noul domiciliu al învatatoarei, descarca bagajele si baiatul îsi ia ramas bun:
- Toate cele bune!
- Multumesc pentru ajutor, spune tînara. Mai treci pe la mine daca ti s-a desfundat nasul...
Tarzan spune: "Ia uite băi ! Văd o turmă de girafe venind spre mine !"
Persoana de sub mine îmi va ura noroc cu gagica de aseară, precum şi să-mi vină maşina vineri.
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")