war3

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

eu il joc pe un amd k62+ la 500 cu 128M si o placa video Geforce2mx32M Hercules -problema este ca in timpul jocului mi se blocheaza sistemul (blocarile apar aleator) a mai patit careva asa ceva? astept sugestii!
Olteanu Claudiu

Post by Olteanu Claudiu »

La un prieten, care are aceeasi configuratie ca a ta, numai ca are Geforce 2 Mx 400 de la Leadtek, merge de rupe . Vezi daca ai cei mai noi driveri, sau verifica placa video. Asa am patit si eu pe sistemul meu, dar dupa ce mi-am schimbat placa au disparut blocarile.
helios

Post by helios »

bai analfabetule chiar nu stii sa citesti daca ai fi belit bine ochii in monitor ai fi vazut ca mai este un post deschis cu warcraft 3

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: helios la 2002-06-27 14:19 ]</font>
std
Moderator

Post by std »

Aleatoare-s blocarile? OK...
In primul rand, inchide toate prostiile care ruleaza in background. Apasa frumos Ctrl+Alt+Del si inchide totul. Ar trebui sa ramana doar Explorer, Systray si (daca apare) rundll32. Incearca iar. Merge? NU???
OK, daca tot nu merge, reinstaleaza toate driverele. N-ai conflicte hardware nu-i asa? Apropo, incearca sa iei cele mai noi drivere. Tot nu vrea?
Hm...ce zici sa reinstalezi Windowsul. Apropo, ai incercat sa reinstalezi War3, da? Tot nu merge? Bai sa dea dracii...
Atunci se face dupa cum urmeaza: se formateaza TOT, reinstalezi Win98SE (e cel mai indicat, zic eu), pui cele mai noi si mai tari drivere. Tot se blocheaza aleator? Mai sa fie!
burner
Radioactiv

Post by burner »

In data de 2002-06-27 13:44, helios a scris:
bai analfabetule chiar nu stii sa citesti daca ai fi belit bine ochii in monitor ai fi vazut ca mai este un post deschis cu warcraft 3
prost eshti tu, el a reactionat aşa cu se face pe un forum normal, chiar daca are acelashi titlu, nu inseamna ca are acelashi subiect, daca ai probleme noi deschizi alt post in care sa se discute despre asta, chiar da ca e vorba de acelashi joc/program. se pare ca te-a tampit forumu... :???:
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Locked