Heh ... in your dreams... sunt un amarat utilizator de M$ Winblowz IcsPe.
Persoana de sub mine are o placere sa efectueze saritul intr-un picior strigand : Sunt integralist pe vara ! Le-am luat pe toate cu 4 !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Hmm...Nici chiar asa...Trebuie sa iau macar inca 2 in vara asta ca sa trec anul si nu cu 4,,:)...macar cu 5.
Persoana de sub mine obisnuieste sa strige:"Fortza" Star Wars in fata televizorului pana i se ofera un abonament gratis de la "salvatorul" Romaniei la fel ca restul prietenilor lui imbracati neasortat.....
Gata. mânie dau hălăciuga jos...uh...ia stai, parcă am fost acu o saptamână la stilist....ce aveţi mă toţi cu păru' meu? Îşi face şi omu' creastă şi toată lumea vrea să jos apoi.
Persoana de sub mine este rugată să spună o aberaţie...
Dragostea nu cere si nici nu pretinde ; doar atunci cand ea va exista pur si simplu va inceta a mai fi trasa, ajungand sa traga ..
Persoana de sub mine imi va spune ce pozitie prefera .... atunci cand se uita la televizor...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Cand ma uit la televizor ma afund in canapea si stau cu picioarele pe fotoliu. Foarte comfortabil, insa nu stiu cat bine face coloanei vertebrale.
Persoana de sub mine imi va explica de ce am sentimente de vinovatie si tristete cand joc Kotor pe Dark Side.
voi schimba lumea ?? hmm totusi nu cred .. poate lumea mea.
persoana de sub mine isi va cumpara maine un cal si ii va oferi un adapost la et 3 al unui bloc
you have to realize that someday you will die, until you know that you are useless
Eu iti recomand sa vezi "Seven" sau "Silence of the Lambs". You can never go wrong with a classic.
Persoana de sub mine imi va spune care este cel mai mare viciu de care sufera.
Ana Blandiana, Emily Dickinson, Sylvia Plath.... ...le-am gasit destul de greu...
Persoana de sub mine imi va spune care este cartea lui preferata, scrisa de Stephen King.
Ba nu! Si inceteaza sa spui minciuni despre mine! Esti nebun?
Persoana de sub mine imi va spune de unde fac rost de un Vampire: The Masquarade Bloodlines (si sa si mearga) si cam cat m-ar costa... chiar si original.
Persoanele de sub mine vor accesa Link-ul http://www.sithsense.com/flash.htm si vor fi mirifiate...
Sper sa mearga , ca se mai intrerupe din cand in cand
Mi-a placut cat m-a insultat Vader, si cand era sa imi spuna ca e tata! Vaaj vaaj..laser frate! Dar a dat gresi de 3 ori la identificare item-ului...adică computer.
Persoana de sub mine imi va spune cum pot face rost la pret redus (eventual gratis) de un Leadtek Winfast 6600 GT TDH.
Printr-o tentativa de vrajeala autohtona , dar si ceva berica buna (adica stella artois) , reusesti sa-mi smulgi Leadtekul PX6600GT Extreme Version, din sistem.
Persoana de sub mine uraste taxiul , dar ii place bicicleta.
Nici macara nu stiu sa merg pe bicicleta daca va vine sa credeti,si imi place sa merg cu taxiul:Vader iti ghiceste "computer" sigur,doar ca trebuie sa fii atent ce raspunsuri ii dai.Daca greseti un raspuns ai sanse sa nu-si mai dea seama.
Persoana de sub mine se va supara ca tot postez despre linkul meu idiot...
Nu merita pentru ca instiga la violenta.
Persoana de sub mine va spune ca e tata lui Luke Skywalker, si ca are probleme cu respiratia...eventual ca e si negru .
Frecventez acest forum pentru a ma putea lauda la prieteni cu numarul mare de posturi, ca ei sunt fraieri si nu stiu ca sunt toate offtopic, si ca eu-s ultimu vagabont de pe aci....
Persoana de sub mine nu a folosit niciodata un prezervativ, pentru ca nu sunt compensate, si are alte metode pentru a... stiti voi..... Si sa nu care cumva sa se trezeasca ca posteaza unu care nu indeplineste cerintele ca fac urat,..ma arunc pe geam...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”