Noua mea placa video performanta , neperformanta...
Moderator: Moderatori
Noua mea placa video performanta , neperformanta...
mi-am luat si eu Leadtek A6600 Td si am incercat-o.... i-am dat 3dmark 2001 SE .... 7600 ...hmm mi se pare cam putin
dau 3dmark 2005 =1680 puncte
ce se intampla???? eu am un sitem cu proc de 1.8 Amd Xp
ce sa fie?
dau 3dmark 2005 =1680 puncte
ce se intampla???? eu am un sitem cu proc de 1.8 Amd Xp
ce sa fie?
Last edited by Swat Cat on Tue May 24, 2005 7:29 pm, edited 1 time in total.
Cateva sugestii :
1. Curata temeinic sistemul de "resturi" de drivere ale placii video anterioare
2. Dezactiveaza FastWrite din Bios-ul placii de baza
3. Utilizeaza cea mai noua varianta de drivere Forceware
4. Verifica sa nu ai active AA sau AF in teste
Si mai posteaza cateva detalii ale sistemului..
1. Curata temeinic sistemul de "resturi" de drivere ale placii video anterioare
2. Dezactiveaza FastWrite din Bios-ul placii de baza
3. Utilizeaza cea mai noua varianta de drivere Forceware
4. Verifica sa nu ai active AA sau AF in teste
Si mai posteaza cateva detalii ale sistemului..
pai am un proc 1.7@1.8Ghz 512ram care merge la pc2100 cred.... placa de baza MSI ms 6380 ... sun hdd de 80 gb seagate mai am o faza penala la sitem pe o ramura de tensiune (aia de 5 v) care imi si intra in placa video am 4.9v si mai scade la 4.88v
in rest nu stiu ce sa zic... faza e ca sunt putin dezamagit. credeam ca dupa ce pun placa video asta nou in nfs Ug2 o sa pot sa dau tot ce se poate la maxim si sa se miste perfect.... ar nu e
in rest nu stiu ce sa zic... faza e ca sunt putin dezamagit. credeam ca dupa ce pun placa video asta nou in nfs Ug2 o sa pot sa dau tot ce se poate la maxim si sa se miste perfect.... ar nu e
Ai putea sa faci un upgrade la RAM pentru ca PC2100 chiar te trage in jos. Dupa asta o reinstalare de windows ar fi foarte bine venita 

Abit Fatal1ty AN8 Nfolce4 Ultra&Winchester 3000+@250x9 1,4 v
PowerColor X700Pro 128MB GDDR3,A-Data 2x512 mb ddr500KIT 8-3-3-3, WD 160 JB, WD 80 BB, LG 4193b, Antec SLK3700AMB
PowerColor X700Pro 128MB GDDR3,A-Data 2x512 mb ddr500KIT 8-3-3-3, WD 160 JB, WD 80 BB, LG 4193b, Antec SLK3700AMB
A nu se confunda cumva 6600TD cu 6600GT si rezultatele celor doua placi ! In cazul tau rezultatul in 2005 este ok, un procesor ceva mai bun ti-ar fi adus un spor de performanta mai bunicel, dar nu foarte mult ! Memoriile in cazul tau nu sunt concludente ptr rezultatul testului ! 2005 este un test de placa video !
Oricum fiind unul sintetic conteaza mai putin, importante sunt performantele in jocuri, iar ptr a merge bine acea placa si a avea toate optimizarile necesare sa apelezi mereu la cei mai noi driveri de pe site-ul nVidia !
Bafta !
Oricum fiind unul sintetic conteaza mai putin, importante sunt performantele in jocuri, iar ptr a merge bine acea placa si a avea toate optimizarile necesare sa apelezi mereu la cei mai noi driveri de pe site-ul nVidia !
Bafta !
Nu e recomandata o flashuire a biosului placii video pt ca in primul rand nu te pricepi si cel mult ti-ar folosi la un overclock
Fii multumit cu ce ai ..traieste sistemul tau mai mult.
Chestia cu temperaturile e complicata,in bios iti afiseaza temperatura procesorului si vitezele ventilatoarelor pe care le ai.
Pentru temperatura placii video incearca programul speedfan v4. ...
Fii multumit cu ce ai ..traieste sistemul tau mai mult.
Chestia cu temperaturile e complicata,in bios iti afiseaza temperatura procesorului si vitezele ventilatoarelor pe care le ai.
Pentru temperatura placii video incearca programul speedfan v4. ...
Ar cam trebui sa iti schimbi procul, daca ai mai gasi un barton 2500+ ar fi ideal , iar un Nforce2 e ff ieftin(ca 2.5 mil unul bun pt OC), atunci ar trebui sa schimbi si memoria...si cam atat, dar sa stii ca diferenta nu e chiar asa de mare.
Vezi topicul: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=36766 pt un OC tapan
.
Vezi topicul: http://www.xtrempc.ro/forum/viewtopic.php?t=36766 pt un OC tapan

Wana fly kid... ?
Barton@2200Mhz, 512MB@2-3-3-6-1T(Kingmax433-TSOP), Asus KT600, A6600TD(500/660), Maxtor 120GB SATA, Fortissimo III, TEAC PM1800
Barton@2200Mhz, 512MB@2-3-3-6-1T(Kingmax433-TSOP), Asus KT600, A6600TD(500/660), Maxtor 120GB SATA, Fortissimo III, TEAC PM1800
Eu zic sa nu mai schimbi nimic ca oricum dau o caruta de bani si Barton nu prea cred ca o sa isi mai faca treaba pentru mult timp, iti recomand o varianta mai ieftina cumpara un cooler cat mai buna pana in 500 de mii si fai un OC la proc si asa nu o sa mai ai prob si nici nu mai trebuie sa dai 5mil pe proc +placa de baza, ca oricum soket A e mort de mult, si nu merită sa faci o trecere aberanta cum sugereaza alti, daca e sa faci ceva si vrei neaparat un alt sistem treci pe Athlon 64 sau pe un Intel seria 6xx.