Serviciul militar-pierdere de vreme?
Moderator: Moderatori
- predaeduard
ok. ice, poate nu ai citit tot topicul meu, poate nu ai vrut sa intelegi. eu nu am nici afaceri, nici copil. dar asta nu ma impiedica sa gandesc ca trebuie sa imi platesc facturile, trebuie sa imi cladesc un viitor. momentan, aici. poate mai incolo, altundeva. tu ai impresia ca armata este singurul lucru rau in tara asta? sint altele si mai si.
in don't give a flying sh*t ca nu suporta vreun puber ideea de armata. legea asta, stramba cum e, il indeamna pe angajator sa ceara satisfacerea stagiului militar. momentan.
probabil, in cazul tau, avand bani pentru a-ti incepe o afacere, nu a fost nevoie sa participi la un interviu pentru un post pe care il mai doresc inca 8-9 oameni. si atunci te trezesti pus la masa de un amarat de livret. e bine? nu e bine. pana te apuci sa filozofezi ca legea ar trebui schimbata, este altul angajat in locul tau.
mai bine ai pune deoparte orgoliul si ai gandi problema in toate aspectele ei.
p.s. sa nu crezi ca am avut vreo secunda impresia ca angajatorii mei actuali au vrut sa vada cat de patriot sunt eu.....stiu foarte bine de ce mi-au cerut livretul.
in don't give a flying sh*t ca nu suporta vreun puber ideea de armata. legea asta, stramba cum e, il indeamna pe angajator sa ceara satisfacerea stagiului militar. momentan.
probabil, in cazul tau, avand bani pentru a-ti incepe o afacere, nu a fost nevoie sa participi la un interviu pentru un post pe care il mai doresc inca 8-9 oameni. si atunci te trezesti pus la masa de un amarat de livret. e bine? nu e bine. pana te apuci sa filozofezi ca legea ar trebui schimbata, este altul angajat in locul tau.
p.s. sa nu crezi ca am avut vreo secunda impresia ca angajatorii mei actuali au vrut sa vada cat de patriot sunt eu.....stiu foarte bine de ce mi-au cerut livretul.
Probabil ca voi fi un pic offtopic, si imi cer scuze dar ...predaeduard wrote:...probabil, in cazul tau, avand bani pentru a-ti incepe o afacere, nu a fost nevoie sa participi la un interviu pentru un post pe care il mai doresc inca 8-9 oameni. si atunci te trezesti pus la masa de un amarat de livret. e bine? nu e bine. pana te apuci sa filozofezi ca legea ar trebui schimbata, este altul angajat in locul tau.
Nu Eduard, nu am avut bani sa incep o afacere, si nu sunt dintre cei care au avut parte de o familie cu banii, desi daca stau bine sa ma gandesc de pe la 16 ani nu am mai avut una, dar nu asta discutam aici, si nu asta este ce trebuie spus, ca nu suntem aici nici la "Iarta-ma" si nici la vreo alta emisiune lacrimogena.
Nu am avut bani, dar am muncit mult sa fac acei bani, nu am nici acum foarte multi dar sunt propriul meu stapan. Si da, am fost si eu la interviuri si stiu cum este, iar tocmai acesta a fost impulsul care m-a indemnat sa nu mai fiu in acea situatie penibila de a cersi un loc de munca pe la altii. Nu este vorba de orgolii neaparat ci de demintatea mea de om. De vreo 2 ori mi-au dat si mie peste nas cu faza cu armata jegoasa, dar le-am demonstrat ca nu este un atuu suficient de mare sa nu ma angajeze, si oricum dupa asta am plecat eu de buna voie.
Acum vezi tu apare partea a doua a povestii, cand aveam 20 de ani si astia erau chititi sa ma ia, eu munceam de zor sa imi fac ce am acum, iar un an de pauza nu facea decat sa imi distruga tot ce munceam de 3 ani pana in acel moment, iar eu nu eram dispus sa renunt la munca mea doar ptr a fi "mai barbat" ... Deci vezi tu, trebuie privita si din acest punct de vedere problema, si mai este si cazul celor care au prins deja acel loc de munca despre care vorbeai tu, si acum poate sunt nevoiti sa plece in armata, iar acel loc sa devina doar un vis frumos, ptr ca nimeni nu este dispus sa iti tina 12 luni locul cald pana iti faci tu treaba de "Rambo" printr-o parlita de unitate militara.
Am inteles perfect punctul tau de vedere, insa eu privesc problema din mai multe unghiuri de vedere, si aproape peste tot "imi da cu virgula" ...
- predaeduard
ma bucur ca am stabilit aceste amanunte legate de viitorul unui proaspat absolvent in romania.
ice, ce ai prezentat mai sus e cazul tau particular.
totusi: chiar daca o firma din rom nu prea se impiedica sa angajeze un tanar care nu a facut armata din diferite motive: si-asa il plateste cu un salariu minim pe economie, nu ii face carte de munca si eludeaza impozitele, in cazul unei companii serioase, treaba se complica simtitor. evident ca va cere livret militar unuia care va fi pregatit de ei de-a lungul catorva ani. o companie nu isi permite sa plateasca niste costuri de training unuia pe care il va lua armata. pe langa faptul ca nu il poate exploata o buna perioada de timp, angajatul, rupt de companie va uita efectiv ce a invatat. treaba nu e noua si nici nu e originala.
in franta, spre exemplu, in 1997, o serie de mari angajatori au cerut statului sa rezolve o data pentru totdeauna problema stagiului militar obligatoriu. guvernul le-a raspuns ca cetatenii francezi de sex masculin trebuie sa fie pregatiti in armata pentru a apara de eventuale agresiuni interesele franceze si ale companiilor unde vor fi angajati. scurt si fara echivoc. concluzia? dupa 8 ani a ramas cum s-a stabilit. adica tot cu stagiu militar obligatoriu. franta a intrebat: gogule, probleme ma? si companiile, mucles.
deci nu e romania aia care sa puna caruta in fata boilor. mai toate tarile au asemenea probleme. sunt de acord ca sua, canada, nu au serviciu militar obligatoriu. dar nu suntem acolo (cel putin unii dintre noi).
ice, ce ai prezentat mai sus e cazul tau particular.
totusi: chiar daca o firma din rom nu prea se impiedica sa angajeze un tanar care nu a facut armata din diferite motive: si-asa il plateste cu un salariu minim pe economie, nu ii face carte de munca si eludeaza impozitele, in cazul unei companii serioase, treaba se complica simtitor. evident ca va cere livret militar unuia care va fi pregatit de ei de-a lungul catorva ani. o companie nu isi permite sa plateasca niste costuri de training unuia pe care il va lua armata. pe langa faptul ca nu il poate exploata o buna perioada de timp, angajatul, rupt de companie va uita efectiv ce a invatat. treaba nu e noua si nici nu e originala.
in franta, spre exemplu, in 1997, o serie de mari angajatori au cerut statului sa rezolve o data pentru totdeauna problema stagiului militar obligatoriu. guvernul le-a raspuns ca cetatenii francezi de sex masculin trebuie sa fie pregatiti in armata pentru a apara de eventuale agresiuni interesele franceze si ale companiilor unde vor fi angajati. scurt si fara echivoc. concluzia? dupa 8 ani a ramas cum s-a stabilit. adica tot cu stagiu militar obligatoriu. franta a intrebat: gogule, probleme ma? si companiile, mucles.
deci nu e romania aia care sa puna caruta in fata boilor. mai toate tarile au asemenea probleme. sunt de acord ca sua, canada, nu au serviciu militar obligatoriu. dar nu suntem acolo (cel putin unii dintre noi).
1.da am un frate care a reusit cu maiestrie sa scape de armata dat fiind faptul ca face a doua facultatepredaeduard wrote:blackraven, nu inteleg care e problema. ai impresia ca sunt un "army freak", un obsedat de trasul cu pusca? nici pe de parte.
am precizat clar ca, in opinia mea, armata ar trebui sa fie o chestie de voluntariat. nu ar trebui nimeni sa te impinga sa faci armata. e o greseala. dar nici nu mi se pare normal sa te trezesti vorbind cu atata patos despre ceva ce habar nu ai. si nu ma refer aici numai la tine.
sunt convins ca si tu faci parte din categoria celor "care stiu ei cum e acolo, pentru ca le-a povestit fratele lor cand a venit in permisie".
stii cata pierdere de timp e armata? o sa iti dai seama cu adevarat de asemenea lucru cand vei participa la un concurs de angajare (unul dintre acelea care iti vor schimba definitiv viata si nivelul de trai) la o companie multi-nationala, care iti da vreo 800 $ salariu de start si vei ajunge in situatia de "one-on-one" cu seful de personal, la interviu. ti se vor cere la dosar, pe langa o mie de acte si copia dupa livretul militar. atunci o sa percepi cu adevarat cata "pierdere de vreme" a fost armata. atunci sa vezi un calduros "welcome to the real world" impreuna cu un sut in partile moi. sa fim bine intelesi: una e un topic pe xtrempc.ro si (cu totul) alta e viata.
eu am avut noroc (sau creier) si m-am adaptat conditiilor ACTUALE din romania. nu e cazul tau. probabil, pana temini tu liceul, armata obligatorie va fi istorie. si asta e un lucru bun.

2.de curiozitate de ce ai impresia ca nu am lucrat nici o data? Da sunt la liceu si ce daca.........am avut un part-time job... si stiu foarte bine ce inseamna sa ai emotii in ceea ce privesthe daca te primesthe sau .....daca e multumit sau nu de tine......nu judeca dupa aparente......intr-adevar nu am ajuns sa am o grija constanta in ceea ce priveste <ce mananc eu maine> sau <cum imi platesc datoriile la stat>
3. stiu foarte bine sa fac diferenta dintre viata de pe forum si viata reala
4.recunosc faptul ca esthi mai matur si faptul ca ai trecut prin viatza si ca stii cum este...etc...dar asta nu inseamna ca toti ceilalti stau frumushel pe nourashi roz si viseaza cai verzi pe pereti !!!!
5.no offence
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
-
GATA CU ARMATA !!!!!!! AM SCAPAT, TOTI !!!!
http://mai.gov.ro/index30.htm
---
M.A.I. NU MAI ÎNCORPOREAZÃ RECRUTI ABSOLVENTI AI INSTITUTIILOR DE ÎNVÃTÃMÂNT SUPERIOR.
Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor a hotãrât sã renunte la încorporarea în unitãtile ministerului a recrutilor absolventi ai institutiilor de învatamânt superior, seria de încorporare octombrie 2005.
Decizia ministerului a avut la bazã faptul cã valoarea calitativã si cantitativã a resursei de cadre în rezervã formatã pânã în prezent corespunde necesitãtilor, precum si lipsa resurselor bugetare aferente sustinerii efortului încorporãrii recrutilor absolventi ai institutiilor de învatamânt superior si derularea etapelor programului de profesionalizare a personalului militar.
Absolventii institutiilor de învãtãmânt superior care au depus cerere de efectuare a serviciului militar cu termen redus în unitãtile M.A.I. se vor adresa centrelor militare zonale, judetene si de sector din raza lor de domiciliu, pentru a obtine informatii referitoare la posibilitatea de a opta pentru efectuarea serviciului militar cu termen redus în alte institutii din Sistemul National de Apãrare.
---
M.A.I. NU MAI ÎNCORPOREAZÃ RECRUTI ABSOLVENTI AI INSTITUTIILOR DE ÎNVÃTÃMÂNT SUPERIOR.
Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor a hotãrât sã renunte la încorporarea în unitãtile ministerului a recrutilor absolventi ai institutiilor de învatamânt superior, seria de încorporare octombrie 2005.
Decizia ministerului a avut la bazã faptul cã valoarea calitativã si cantitativã a resursei de cadre în rezervã formatã pânã în prezent corespunde necesitãtilor, precum si lipsa resurselor bugetare aferente sustinerii efortului încorporãrii recrutilor absolventi ai institutiilor de învatamânt superior si derularea etapelor programului de profesionalizare a personalului militar.
Absolventii institutiilor de învãtãmânt superior care au depus cerere de efectuare a serviciului militar cu termen redus în unitãtile M.A.I. se vor adresa centrelor militare zonale, judetene si de sector din raza lor de domiciliu, pentru a obtine informatii referitoare la posibilitatea de a opta pentru efectuarea serviciului militar cu termen redus în alte institutii din Sistemul National de Apãrare.
Iti doresc eu tie tot ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie (PARAZITII)
Re: GATA CU ARMATA !!!!!!! AM SCAPAT, TOTI !!!!
două veşti proaste, ca să vă reveniţi:Frankie_Carbone wrote:
1. nu înseamnă că şi în februarie 2006 ş.a. mai încolo, nu se vor face încorporări, ba dimpotrivă
2. - şi vestea cea mai rea- : nu se încorporează în jandarmerie şi care-or mai fi subordonate Internelor. MAPN nu spune nimic... aşa că încă te poţi face tanchist sau infanterist. Dacă ştirea era pe site la Mapn era altceva.
P.S. erau deja 2 topicuri deschise despre armata, alege dintre ele.
Last edited by sorin on Fri Jun 24, 2005 10:59 am, edited 1 time in total.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
- Zâna Măseluţă
- Admin
-
- Darth Vader
RE:
Apropos, de armata asta. Anul trecut in iulie cand m-am intors in Romania am aflat ca baietii m-au cautat pentru incorporare in februarie. Zis si facut primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma duc la sediul militar sa vad care e problema. Ajuns acolo, am constatat ca in baza lor de date, dupa ce au fost anuntati clar ca nu ma pot prezenta la incorporare pentru ca sunt plecat din tara pentru studii, au scris asa : PLECAT LA SAPA LA TARA iar din acest motiv nu s-a prezentat la vizita medicala si la incorporare
Am stat de vorba cu un colonel care nu a fost el prietenos spunandu-mi mie ca a doua zi la prima ora trebuie sa ma prezint la vizita medicala si la incorporare. Eu, ii explic frumos ca nu pot sa fac asta pentru ca trebuie sa plec din tara. El o tine pe a lui, ca eu vreau sa ma duc la sapa si ca nu sunt primul care minte spunand ca merg in strainatate si defapt fug de armata ca sa dau la sapa la tara.
Vazand ca nicicum nu ne intelegem am scos hartiile cu facultatea din UK si i le-am pus pe masa. S-a uitat la ele si a inceput sa se balbaie si sa spuna ca defapt lucrurile stau altfel si ca este in interesul PATRIEI ca eu sa imi termin studiile si ca nu mai este obligatoriu sa ma prezint la vizita medicala. Mi-a mai spus ca la proxima ocazie, daca am vreme bineinteles si ca nu e graba, sa ma duc sa imi faca vizita medicala s-o puna la dosar. Dupa asta tipul mi-a spus ca nu mai e nevoie de prezenta mea acolo.
Acum daca stai sa ma gandesc situatia este chiar funny dar pe moment nu era. Zici ca eram tutu cu mutu la sediu militar
.
Am stat de vorba cu un colonel care nu a fost el prietenos spunandu-mi mie ca a doua zi la prima ora trebuie sa ma prezint la vizita medicala si la incorporare. Eu, ii explic frumos ca nu pot sa fac asta pentru ca trebuie sa plec din tara. El o tine pe a lui, ca eu vreau sa ma duc la sapa si ca nu sunt primul care minte spunand ca merg in strainatate si defapt fug de armata ca sa dau la sapa la tara.
Vazand ca nicicum nu ne intelegem am scos hartiile cu facultatea din UK si i le-am pus pe masa. S-a uitat la ele si a inceput sa se balbaie si sa spuna ca defapt lucrurile stau altfel si ca este in interesul PATRIEI ca eu sa imi termin studiile si ca nu mai este obligatoriu sa ma prezint la vizita medicala. Mi-a mai spus ca la proxima ocazie, daca am vreme bineinteles si ca nu e graba, sa ma duc sa imi faca vizita medicala s-o puna la dosar. Dupa asta tipul mi-a spus ca nu mai e nevoie de prezenta mea acolo.
Acum daca stai sa ma gandesc situatia este chiar funny dar pe moment nu era. Zici ca eram tutu cu mutu la sediu militar

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
- bloomfield
E un semn bun ca totusi au tendinta de a face ceva, problema este ca traim in Romania si de fiecare data lucrurile bune sunt cele de pe urma, iar o chestie de asta poate fi amantata pana in ceasul al 12-lea, sau mai exact 2007 !bloomfield wrote:Mai greu dar se pare că se urnesc...
http://www.gandul.info/2005-06-27/stagi ... bligatoriu
Nu va temeti, daca era vorba de ceva mariri de salari ale domniilor lor, sau ceva care sa fie in avantajul lor, legea respectiva era de mult votata, promulgata, publicata, aplicata ...
-
Sunt curios daca meltenii din armata, care fac incoporarile, care cheama, sefii lor, daca acuma, vazand si ei la stiri, citind presa, etc, daca or sa inceapa si ei sa o lase mai moale cu chematul ca oricum este inevitabil ca se va renunta la armata obligatorie, si ce rost are sa mai piarda vremea cu chematul ..... dar parca vad ca vor chema si mai atroce acuma. Bloody bastards !!!!
Iti doresc eu tie tot ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie (PARAZITII)
- quicksilver
- bloomfield
Eu am facut armata. Sa va zic cum e: ioc program de voie, stai toata ziua intre barbati(sincer, nu toti heterosexuali), uniforma care se spala o data pe luna in cazurile bune, bocanci care te rod, arma grea in draci mai als dupa 2 ore de planton, somn din parti (plantoane noaptea la greu), trezit de la 6 sau mai devreme daca un ofiter se trezeste inspirat la 4 sa dea alarma, jeg peste jeg, tzantzari si mushte si alte oratanii de care nu ai auzit sau vazut, mancare infecta, apa minerala pana faci ulcer, lipsa de calciu si minerale in alimentatie care duce la boli, fracturi, luxatii, entorse (lista e asa de lungaaaaaaaa!!!) etc. toate tratate cu aspirina, antinevralgic, paracetamol si vitamina C, ordine peste ordine, umilinta, solda de nimic (cateva sute de mii in cel mai bun caz), plictiseala crunta, cusut si spalat de mana, sector la 6 dimineatza (poate fi si curatzarea budelor companiei, ceea ce nu e deloc sexi, mai ales daca in ziua precedenta am avut varza la masa... sau fasole... sau atat, k mancare buna nu se pupa in armata); cel mai idiot mod posibil sa iti pierzi vremea. Te caleste in sensul ca vei putea inghiti mai multe de la oameni pana sa iti pierzi controlul si sa arunci cu ce ai in mana dupa ei.
Cel mai fain e arestul: o carcera 2m/2.5m fara fereastra, o galeata drept buda si mancare din gamela pe care s-a depus strat peste strat grasimea uscata si mizeria - poti vedea ca s-a mancat din gamela in urma cu 1 saptamana
.
Sfatul meu: NU CUMVA SA FACETI ARMATA!
Nu se cere armata in general, dar mai sunt si nefericitii si batutii in cap de soarta care au nevoie de armata pentru a fi admisi la studii superioare (masterat) in anumite institutii de invatamant superior militar.
Cel mai fain e arestul: o carcera 2m/2.5m fara fereastra, o galeata drept buda si mancare din gamela pe care s-a depus strat peste strat grasimea uscata si mizeria - poti vedea ca s-a mancat din gamela in urma cu 1 saptamana

Sfatul meu: NU CUMVA SA FACETI ARMATA!
Nu se cere armata in general, dar mai sunt si nefericitii si batutii in cap de soarta care au nevoie de armata pentru a fi admisi la studii superioare (masterat) in anumite institutii de invatamant superior militar.
Ignoranta este cheia fericirii...
Invii acest topic cu un anunt tragic. Cred...ca timp de 6 luni nu voi mai putea posta/intilnit cu prietenii/dus la servici/bucurat de micile placeri ale vietii. Ieri au venit, ieri am primit ordinul de incorporare...Peste o luna sunt chemat la centru. Ce pot sa zic..Deja ma apuca disperarea, incerc sa gindesc sa-mi fac planuri de bataie, drace daca se ajunge la extrem poate ma sustrag pur si simplu prin neprezentare, f**k it, nu ma intereseaza, nu am de gind sa-mi distrug 6 luni de viata, mai ales acum. Geez, cum pot astia sa-ti dea peste cap planurile. Sunt stresat...sunt stresat rau de tot...
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"

- reactorul2
Din pacate neprezentarea nu este o solutie; iti va aduce doar mai mult de 6 luni puscarie, dupa care armata; am inteles ca dobitocii de procurori militari au devenit deosebit de agili cand e vorbat de bagat la racoare pe cei care se sustrag.
Incearca o mega spaga pentru o amanare de un an. Sau poate ai pe cineva, care cunoaste pe cineva, care stie pe cineva...
Si eu stau cu morcovul infipt pana la frunze, ca de mult imi dau tarcoale astia; i-am mai imbrobodit, dar acum sunt descoperit rau; dc ma cheama am dat de dracu'.
Incearca o mega spaga pentru o amanare de un an. Sau poate ai pe cineva, care cunoaste pe cineva, care stie pe cineva...
Si eu stau cu morcovul infipt pana la frunze, ca de mult imi dau tarcoale astia; i-am mai imbrobodit, dar acum sunt descoperit rau; dc ma cheama am dat de dracu'.
pareri de rau celor care trebuie sa plece in armata..nu le va fi usor dar iata ca am gasit pe net niste "perle" d-ale "cataniei"...poate veti avea "norocul" sa dati peste o loaza ca cei de mai jos care puteau scoate asemenea idiotenii..
"1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de sex feminin la gardul unitatii în loc sa fie în pat...
2.Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou...
3.Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala...
4.Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!
5.Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate!
6.Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc!
7.O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta!
8.Am auzit un zâmbet în formatie!
9.Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul!
10.Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera!
11.Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine...
12.Varianta:
Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe ceva. Si eu îmi sciu totul.
13.Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramâneti prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de trei ori, de aia stiu...
14.Unuia i se face morala în fata plutonului: Aveti în fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la sfârsit)...treci la loc în formatie magarule!...
15.La instructia de front, dom' plutonier ordona: "Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la care dom' plutonier, vazând si un bocanc stâng ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua picioarele?"
16.Sergentul catre soldati:
-Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te holbezi asa la mine soldat!?....
17.Dupa dus: V-ati parfumat ca niste curve! Numai nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa."
asta ca sa vi se mai indulceasca putin amareala provocata de ordinul de incorporare..
armata usoara!

"1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de sex feminin la gardul unitatii în loc sa fie în pat...
2.Sergentul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca imitând vocea locotenentului Ionescu a urlat ca un bou...
3.Instructia domnului medic militar Ionescu, cu tema "Cum ramân sanatos" se amâna pe motiv de boala...
4.Bagati la tartacuta, regulamentul nu poate fi încalcat absolut niciodata, cu exceptia situatiilor prevazute de regulament!
5.Sa nu mai prind picior de soldat nebarbierit prin unitate!
6.Mai rahat, nu mai misca în formatie ca te manânc!
7.O mâna criminala a dat cu piciorul si a spart chiuveta!
8.Am auzit un zâmbet în formatie!
9.Bateti trei pasi si începeti sa cântati cu stângul!
10.Sa nu mai prind televizorul mergând noaptea prin camera!
11.Daca sunteti prosti si nu tineti minte cumparati-va un carnetel si un pix si tineti-le la buzunarul de la piept, si va puteti nota. Uite asa ca mine...
12.Varianta:
Daca sunteti prea prosti sa va aduceti aminte scrieti-va pe ceva. Si eu îmi sciu totul.
13.Aveti grija la pragul ala de sus. Daca va dati cu capul de el ramâneti prosti pe toata viata. Si eu mi-am dat de trei ori, de aia stiu...
14.Unuia i se face morala în fata plutonului: Aveti în fata un magar si un porc...(urmeaza mustruluiala si la sfârsit)...treci la loc în formatie magarule!...
15.La instructia de front, dom' plutonier ordona: "Pluton, alinierea în front câte unul! Pentru verificarea bocancilor, ridicati piciorul drept!" Unul dintre soldati ridica, din greseala, piciorul stîng, la care dom' plutonier, vazând si un bocanc stâng ridicat, striga imediat: "Ba, care ai ridicat amândoua picioarele?"
16.Sergentul catre soldati:
-Trebuie sa tineti dusmanul tot timpul în ochi...Ce te holbezi asa la mine soldat!?....
17.Dupa dus: V-ati parfumat ca niste curve! Numai nevasta-mea si fiica-mea se mai parfumeaza asa."
asta ca sa vi se mai indulceasca putin amareala provocata de ordinul de incorporare..
armata usoara!
- Kralizec2005
- brutalistu
- brutalistu
FSCK NO! Macar acolo scapam de cicalela lor!shatter wrote:Trimitem si fete in armata, dar una la cinci barbati. Si uite asa imbunatatim sporul natural
Aveti o viziune gresita despre armata man.. NU e o tabara din care singurul lucru care lipseste este "bubble bath at midnight". Just how do you suppose to make them shut the ... up? With grenades and AK47?
Si in plus la 1 la 5 in mod sigur se lasa cu grenade rostogolite pe sub scaune prin sala de mse si mine sub patura. Men compete! Allways!

Eat shirt and pie!
Jin wrote:Invii acest topic cu un anunt tragic. Cred...ca timp de 6 luni nu voi mai putea posta/intilnit cu prietenii/dus la servici/bucurat de micile placeri ale vietii. Ieri au venit, ieri am primit ordinul de incorporare...Peste o luna sunt chemat la centru. Ce pot sa zic..Deja ma apuca disperarea, incerc sa gindesc sa-mi fac planuri de bataie, drace daca se ajunge la extrem poate ma sustrag pur si simplu prin neprezentare, f**k it, nu ma intereseaza, nu am de gind sa-mi distrug 6 luni de viata, mai ales acum. Geez, cum pot astia sa-ti dea peste cap planurile. Sunt stresat...sunt stresat rau de tot...
F**k it man! Don't go!
Pe mine ma cauta astia de ani de zile. Vin la fiecare sesiune de incorporare cu politia la usa si de fiecare data nu ma gasesc acasa

A, si faza cu 6 luni puscarie nici nu mai e scrisa pe ordin - a ramas doar amenda (cel putin pe ultimul meu ordin caruia i-am dat foc

DFI NF4 Ultra Infinity / AMD Athlon64 4600+ / WD2000JD + WD2000JS/ Corsair TWINX2048-3200C2PT DDR400 / WinFast Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB / DVDRW LG GSA-4163B / Chieftec LBX-02B-B-SL/420DF / Leadtek Winfast 2000 XP Expert/ Enermax ELT500AWT
Uite:
"LEGE Nr. 46 din 5 iunie 1996
privind pregătirea populaţiei pentru apărare
...
ART. 77
Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă, potrivit legii penale, nu sunt considerate infracţiuni, comise de către:
1. tinerii chemaţi la recrutare, recruţii, executanţii serviciului utilitar alternativ sau rezerviştii, pentru:
a) neprezentarea la comisia locală de recrutare-încorporare conform ordinului de chemare, iar în cazul când nu au primit ordin de chemare, cel mai târziu până la sfârşitul anului în care împlinesc vârsta pentru a fi recrutaţi;
...
ART. 78
...
Contravenţiile prevăzute la art. 77 pct. 1 se sancţionează după cum urmează:
...
c) cu amendă de la 500.000 lei la 3.000.000 lei, cele prevăzute la lit. a) şi b)"
So...Don't go!
"LEGE Nr. 46 din 5 iunie 1996
privind pregătirea populaţiei pentru apărare
...
ART. 77
Constituie contravenţii următoarele fapte, dacă, potrivit legii penale, nu sunt considerate infracţiuni, comise de către:
1. tinerii chemaţi la recrutare, recruţii, executanţii serviciului utilitar alternativ sau rezerviştii, pentru:
a) neprezentarea la comisia locală de recrutare-încorporare conform ordinului de chemare, iar în cazul când nu au primit ordin de chemare, cel mai târziu până la sfârşitul anului în care împlinesc vârsta pentru a fi recrutaţi;
...
ART. 78
...
Contravenţiile prevăzute la art. 77 pct. 1 se sancţionează după cum urmează:
...
c) cu amendă de la 500.000 lei la 3.000.000 lei, cele prevăzute la lit. a) şi b)"
So...Don't go!
DFI NF4 Ultra Infinity / AMD Athlon64 4600+ / WD2000JD + WD2000JS/ Corsair TWINX2048-3200C2PT DDR400 / WinFast Leadtek PX8800 GTS TDH 640MB / DVDRW LG GSA-4163B / Chieftec LBX-02B-B-SL/420DF / Leadtek Winfast 2000 XP Expert/ Enermax ELT500AWT
nimerila wrote:FSCK NO! Macar acolo scapam de cicalela lor!shatter wrote:Trimitem si fete in armata, dar una la cinci barbati. Si uite asa imbunatatim sporul natural
Aveti o viziune gresita despre armata man.. NU e o tabara din care singurul lucru care lipseste este "bubble bath at midnight". Just how do you suppose to make them shut the ... up? With grenades and AK47?
Si in plus la 1 la 5 in mod sigur se lasa cu grenade rostogolite pe sub scaune prin sala de mse si mine sub patura. Men compete! Allways!
Pai stii cum le faci sa taca? Le astupi gura cu ceva... Foloseste-ti imaginatia

Se apropie o noua incorporare ... inca un hop din cele trei cate au mai ramas, am vazut acum la TV ca ai dracu au trimis cadou ordinele in ziua de Craciun cand i-au luat aproape pe toti ca din oala ... s-a ales careva dintre voi cu o bucurie de genul asta ?!
Inca la mine e liniste si ma mira, de obicei imi venea prin noiembrie sa fie ei siguri ca au rezolvat sa ma vada in ianuarie, dar de data asta nu stiu cum de au reusit sa ma ocoleasca pana acum ...
La voi cum sta treaba ?![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Inca la mine e liniste si ma mira, de obicei imi venea prin noiembrie sa fie ei siguri ca au rezolvat sa ma vada in ianuarie, dar de data asta nu stiu cum de au reusit sa ma ocoleasca pana acum ...
La voi cum sta treaba ?
dupa mine, si nu numai dupa mine, cei care nu fac armata se incadreaza in 2 categorii: fie sunt prea buni si destepti si reusesc sa prosteasca sistemul fie sunt handicapati. Acum din cei care reusesc sa prosteasca sistemul, 80% sunt niste fatalai..........
bagat-va mintile in cap........armata e o chestie super. eu am terminat-o de aproape 2 ani si vreau sa zic ca viatza ca acolo nu stiu daca o sa mai duc vreodata..........armata, e drept, are si partile ei rele dar veti trece f usor peste ele pt ca aveti o gramada de camarazi care sunt cam in aceeasi oala cu voi........dar in final, spre ultimele luni de armata e o viata de milioane. si acum ca am terminat-o nu regret nici 1 sec ca am facut-o......o recomand !
Amintirile din armata sunt cele mai tari !
bagat-va mintile in cap........armata e o chestie super. eu am terminat-o de aproape 2 ani si vreau sa zic ca viatza ca acolo nu stiu daca o sa mai duc vreodata..........armata, e drept, are si partile ei rele dar veti trece f usor peste ele pt ca aveti o gramada de camarazi care sunt cam in aceeasi oala cu voi........dar in final, spre ultimele luni de armata e o viata de milioane. si acum ca am terminat-o nu regret nici 1 sec ca am facut-o......o recomand !
If you can't beat them, join them......if yoy can't beat or join them.....run like hell ! - The way it's meant to be played !
Nu am stiut ca in armata se fac si operatiuni de brainwashing. Daca zici tu ca cel mai super e sa speli WC-urile cind esti "pe tura", sau sa stai la post toata noaptea, sau faci flotari in noroi iar la sfirsit sa privesti glontul pe teava kalasnikovului intreptata catre tine, tu facind un "review" al vietii pina in acel moment, atunci da armata e cea mai super treaba...Mack wrote:dupa mine, si nu numai dupa mine, cei care nu fac armata se incadreaza in 2 categorii: fie sunt prea buni si destepti si reusesc sa prosteasca sistemul fie sunt handicapati. Acum din cei care reusesc sa prosteasca sistemul, 80% sunt niste fatalai..........
"Jumatate din lume este compusa din idioti, cealalta jumatate din oameni care sunt suficient de inteligenti pentru a profita de ei in mod indecent"

- RIP-Toranagah
- RIP
Hai, ca nu e chiar asa de neagra treaba.Jin wrote:Daca zici tu ca cel mai super e sa speli WC-urile cind esti "pe tura", sau sa stai la post toata noaptea, sau faci flotari in noroi iar la sfirsit sa privesti glontul pe teava kalasnikovului intreptata catre tine, tu facind un "review" al vietii pina in acel moment, atunci da armata e cea mai super treaba...

Cu ce sa incep, cu doi pumni in figura sau unul da sanatos la rinichi ?!Mack wrote:dupa mine, si nu numai dupa mine, cei care nu fac armata se incadreaza in 2 categorii: fie sunt prea buni si destepti si reusesc sa prosteasca sistemul fie sunt handicapati. Acum din cei care reusesc sa prosteasca sistemul, 80% sunt niste fatalai..........
bagat-va mintile in cap........armata e o chestie super...
Iti spun eu, ca sa i fentezi 9 ani din 3 in 3 luni tre sa fi baiat istet

De ce ? Ptr ca este dreptul meu sa decid daca sa fac asta sau nu ... iar ei nu imi ofera aceasta alternativa ... atunci eu nici de al dracu nu o sa ma duc si nici nu o sa o fac ... Sunt liber sa fac ce vreau, iar armata nu este unul din lucrurile care ma intereseaza, mai ales ca nu imi aduce nici un profit tip de 12 luni ... Lunar pierd bani si te rog sa ma crezi ca nu sunt de neglijat, daca e sa fac o suma, probabil ca e vorba de o masina ... nu spui de care, da si Dacia sa fie si tot nu inteleg de ce sa pierd eu bani aia ?!
In plus de asta, eu nu suport nimeni sa imi comande mie ce sa fac, si oricata miere ar fi in armata la aia se rezuma ...