Nu de curand mi-am cumparat o placa GeForce 6200 Gamer Edition inlocuind un GeForce MX 440 mai vechi de 64 MB... Toate bune si frumoase pana am instalat placa, i-am pus ultimele drivere ForceWare si m-am pus sa joc GTA San Andreas... Toate au mers bine un timp pana a inceput sa-mi dea niste erori grafice f urate... pete, imagini suprapuse, etc. Am instalat sistemul de operare din nou, am pus driverele, numai ca acum mi se blocheaza pur si simplu in jocuri... Ce este de facut?
Din pacate placa mea de baza nu suporta fast writes... alta cred ca e problema, o posibila incompabilitate intre placa de baza si placa video, nush....
Am programul ASUS Smart Cooling si imi afiseaza intotdeauna o temperatura de 31 gr C la GPU si 38 gr C la RAM. Am trecut si pe versiunea 71.24 a driverelor ForceWare, dar erorile grafice si blocarile de sistem se mentin...
O placă de bază (ECS K7VTA3 v5) cum ai tu am avut si eu .
Aceleaşi probleme le-am avut cu o placa video GF FX5700 pe această placă de bază .
Soluţia este să setezi AGP-ul de la 4X la 2X şi totul o să meargă bine .
Şi apoi nu uita să-ţi instalezi ultimul Forceware .
Am setat AGP-ul de la 4x la 2x, dar degeaba... Erorile grafice sunt si mai frumoase acum si nu m-a ajutat nici ultimele drivere ForceWare.... Ce mai pot sa fac?
Problema ta am citit-o pe forum Guru3D , cu ultimul driver 77.72 facea figuri la majoritatea in GTA SA.
Incearca mai multe drivere..recomanda pentru inceput forceware 76.45.
am cumparat o placa video geforce 6200 256 ddr PALIT....si totui bine si frumos pana cand vreau sa vad filme....jocurile nau nimic..chiar merg foarte bine......am reinstalat driverele...(toate posibile de pe net)...si tot nu merge....remediul este sa dau mai mic hardware acceleration in display settings....dar nu prea am chef ca atunci cand vreau sa vad un film sa ma duc acolo si sal dau mai mic si apoi cand intru intr-un joc sa ma duc sal dau inapoi mai mare.......daca stie cineva cum se poate rezolva aceasta problema.....hope u announce me plsssss......