Ce parere aveti de un sistem?
Moderator: Moderatori
Ce parere aveti de un sistem?
Spuneti-mi shi mie ce parere aveti de urmatorul sistem, shi dati-mi shi un pret aproximativ, ca eu l-am calculat in jur de 30 de mil:
Procesor : AMD Athlon 64 3500+
Placa de baza : Gigabyte GA-K8NF-9
Memorie : Kingmax 512 MB PC3200 400MHZ
Placa video : nVidia GeForce 6600GT
HDD : Maxtor 200GB (SATA)
Restul componentelor le am deja, deci nu intra in cele 30 de mil.
Procesor : AMD Athlon 64 3500+
Placa de baza : Gigabyte GA-K8NF-9
Memorie : Kingmax 512 MB PC3200 400MHZ
Placa video : nVidia GeForce 6600GT
HDD : Maxtor 200GB (SATA)
Restul componentelor le am deja, deci nu intra in cele 30 de mil.
pai la ce folosesti sistemul ?
daca folosesti la jocuri
1. memorie TOTAL insuficienta
2. placa video deficitara
recomand un 6800 GT si ram minim 1 GB diferenta o poti trage dintr'un procesor ceva mai slab, pentru ca in ziua de azi procesorul este mai mult "de decor", evident daca este peste 2000 MHz ( o placa video foarte puternica da rezultate mai bune alaturi de un procesor mai slab - chiar un Athlon XP - fata de o placa video medie alaturi de un procesor mai puternic) - asta ca sa te bucuri de jocuri si sa nu fi frustrat dupa ce ai bagat o gramada de bani in tzomp.
daca folosesti la jocuri
recomand un 6800 GT si ram minim 1 GB diferenta o poti trage dintr'un procesor ceva mai slab, pentru ca in ziua de azi procesorul este mai mult "de decor", evident daca este peste 2000 MHz ( o placa video foarte puternica da rezultate mai bune alaturi de un procesor mai slab - chiar un Athlon XP - fata de o placa video medie alaturi de un procesor mai puternic) - asta ca sa te bucuri de jocuri si sa nu fi frustrat dupa ce ai bagat o gramada de bani in tzomp.
hai acuma dark_one nu fii chiar asa de sever... uitete la sistemul meu in semnatura. inca nu am avut probleme cu jocuri. si nici nu cred ca voi avea inca o perioada.. decand am cumparat sistemul asta sunt total paralel cu placile video, deci nu stiu ce diferenta este dintre 6600GT si 9800Pro, dar procesorul ales de alecman este mai bun decat al meu, deci fii sigur ca sistemul acela va performa si in jocuri.
dark_one wrote:pai la ce folosesti sistemul ?
daca folosesti la jocuri
Spune cel ce are tot 512MB de RAM...
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
Intel = abbreviation for Intelligence
Oxford Dictionary of English
Oxford Dictionary of English
savantu - eu am LAPTOP !!! si iti dai seama ca NU MA JOC PE EL !!!!!!!!!!!!!!!! ( atentie la neatentie )
iar faptul ca am 512 ram si nu sunt "multumit" denota faptul ca nu sunt suficienti
nu vreau sa fiu eu avocatul diavolului si sa ma contrazic cu toata lumea, dar eu ma ghidez dupa urmatoarele 2 reguli
1. ram si hdd niciodata nu e destul
2. pentru un sistem de jocuri placa video trebuie luata in detrimentrul procesorului
iar faptul ca am 512 ram si nu sunt "multumit" denota faptul ca nu sunt suficienti

nu vreau sa fiu eu avocatul diavolului si sa ma contrazic cu toata lumea, dar eu ma ghidez dupa urmatoarele 2 reguli

1. ram si hdd niciodata nu e destul

2. pentru un sistem de jocuri placa video trebuie luata in detrimentrul procesorului
- omul_maimutza
- MrMarcusDeLaTzara
Depinde daca e pt joace, si esti limitat d para.. Dac esti limitat de bani, o placa video mai tare cu un Barton, e mai buna ca A64 cu una mai slaba(daca acceptam "mai slaba" pt 6600gt). IO p asta m-am bazat acu mai bine de 9 luni d cand am compu, si nu m-am inselat. Dar, ramii poti sa ii iei si mai tarziu,.. Daca totusi vrei joace, io zic 6800GT cu 3000+, mai pui un pic d bani, da nu cred ca o sa regreti. Si ramii, . ii iei mai tarziu. Daca nu vrei joace, mi s cam pare ok, chiar peste ok.
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Opreste-te un moment asupra acestei configuratii:
Procesor : Athlon Amd 64 3200+
Placa video : Leadtek PX6600GT Extreme
Memorii : 2x512 Mb Pc 3200 Kingmax
Hard Disk : Maxtor 250Gb Diamond Max 10
Placa de baza : Abit Fatal1ty An8
Toate aceste componente fac 30 de milioane.
Procesor : Athlon Amd 64 3200+
Placa video : Leadtek PX6600GT Extreme
Memorii : 2x512 Mb Pc 3200 Kingmax
Hard Disk : Maxtor 250Gb Diamond Max 10
Placa de baza : Abit Fatal1ty An8
Toate aceste componente fac 30 de milioane.

- Lord Executron
2 giga?
Tocmai cand aveam 2 x 512 Geil shi credeam ca m-am linishtit cu memoriile anu asta...
Eh... *sigh*

Eh... *sigh*
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
- scorpion_amd13
Oameni buni, daca nu va tenteaza un o/c puteti sa luati linistiti memorii GeIL Value. Daca va tenteaza, recomand sa luati Kingmax sau ceva mai bun, eu am acasa 2x512 GeIL Value si se inneaca pe la 420MHz (nu e de la placa de baza - Abit NF7-S v2.0 - si nici de la procesor - Sempron 3000+ - si in nici un caz de la cooler - Thermaltake Silent Boost K7 - ). Si asta nu numai la mine, mai am 2 prieteni tot cu memorii GeIL Value si ei obtin aceleasi rezultate. Eu o sa trec in curand pe Kingmax, care, btw, sunt mai ieftine decat GeIL (chiar si cele TinyBGA).
La capitolul placi de baza poti sa incerci Abit AX8 (chipset VIA K8T890 - 4.7 mil) sau MSI K8N Neo4 Platinum (chipset nVIDIA nForce 4 Ultra - 5.6 mil). Ambele sunt placi excelente si or sa te serveasca bine in orice conditii.
P.S.: Eu am jucat si HL2 pe un XP2200+ cu 256MB, R9600PRO la 1024x768@high detail si nu am avut nici un fel de probleme. Nu cred ca cu 512MB o sa mearga incet un calculator. 1GB e recomandabil, dar 2GB in nici un caz nu au ajuns la statutul de 'cantitate necesara'. Nici peste un an nu cred ca o sa se schimbe situatia.
La capitolul placi de baza poti sa incerci Abit AX8 (chipset VIA K8T890 - 4.7 mil) sau MSI K8N Neo4 Platinum (chipset nVIDIA nForce 4 Ultra - 5.6 mil). Ambele sunt placi excelente si or sa te serveasca bine in orice conditii.
P.S.: Eu am jucat si HL2 pe un XP2200+ cu 256MB, R9600PRO la 1024x768@high detail si nu am avut nici un fel de probleme. Nu cred ca cu 512MB o sa mearga incet un calculator. 1GB e recomandabil, dar 2GB in nici un caz nu au ajuns la statutul de 'cantitate necesara'. Nici peste un an nu cred ca o sa se schimbe situatia.
"The warrior who acts out of honour cannot fail. His duty is honour itself. Even his death - if it is honourable - is a reward and can be no failure, for it has come through duty. Seek honour as you act, therefore, and you will know no fear." (Roboute Guilliman, Primarch of the Ultramarines)
- cristi_TNT
alecman?!ai ales o configuratie bunicica....pt jocuri
uite la sistemul meu,si sint super mutumit in jocuri
6600gt nu este o placa de aruncat,iar ajutata de 1 gb de memorie ram vei juca excelent
eu nu as lua gigabyte(ceva personal),iar ca idee si kingmax se "ineaca"tot pe la 430 mhz
uite la sistemul meu,si sint super mutumit in jocuri
6600gt nu este o placa de aruncat,iar ajutata de 1 gb de memorie ram vei juca excelent
eu nu as lua gigabyte(ceva personal),iar ca idee si kingmax se "ineaca"tot pe la 430 mhz
Toshiba A100-599/C2D 7200/2GB ram/160GB hdd/7600Go perfect for Battlefield 2