Mr. & Mrs. Smith - 8
Nu stiu ce au unii cu el dar mie mi-a placut. In mod sigur la nota mea finala au contribuit Brad Pitt si Angelina Jolie care mi se par perfect alesi. Filmul are parte de actiune si momente comice prin care a reusit sa ma tina atent pana la sfarsit. Pe scurt filmul mi-a placut (chiar mai mult decat ma asteptam dupa ce am citit parerile de pe forum) si am sa-l revad cu prima ocazie (waiting for dvdr), deci il recomand si altora.
Forrest Gump - 8.5
Un clasic as putea spune cu replici celebre (cine nu a auzit de "run Forrest, run!"?), nu stiu cum de nu l-am vazut eu pana acum. Tom Hanks mi s-a parut absolut genial, i s-a potrivit rolul ca o manusa. Deasemenea m-a impresionat modul in care au fost relatate toate intamplarile, mi-a dat impresia ca am trecut prin toata viata lui Forrest, parca n-am pierdut nimic.
Pulp Fiction - 8
Tocmai l-am vazut. Film vechi, din '94, cu multi actori buni. Avem parte de ancadrament (cum iar spune la literatura, ca tot vine BACu'
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
), poveste in poveste, in genul lui Sin City. Defapt Sin City in genul acestuia tinand cont de data aparitiei. Totusi aici parca povestile se leaga chiar mai bine, reusind intr-un final sa se termine cu inceputul. Un film captivant care consider ca merita vazut.