Asus 1608P sau NEC 3540 A?
Moderator: Moderatori
Asus 1608P sau NEC 3540 A?
Salut! Vreau sa cumpar un DVD-RW si am ajuns sa aleg intre astea doua. Asus e retail, NEC bulk. Voi ce parere aveti? Despre NEC 3540A n-am gasit nici un review, dar ma gandesc ca nu poate fi mai rau decat 3520A despre care am auzit numai lucruri bune.
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
- TrancerDeeJay
http://www.nec.co.uk/DVD_RW_ND3540.aspx <<< uite un link catre pagina produsului pe site-ul producatorului, iar acolo gasesti si o gramada de linkuri pt. reviewuri. Eu personal as merge pe varianta NEC, este a treia generatie dupa 3500 si 3520, care intr-adevar au fost produse laudabile. Bineinteles, sa ne deai si noua de veste ce te-ai hotarat sa iei, iar un mic review pt. noi forumistii ar fi genial.
Trancer Dee Jay
A different aproach to the future... Welcome to the world of Trance ...
Trance is much more than music. It is a state of being, a way of life, a philosophy. After all, God is a DJ. Listen to Trance, purify your soul, believe in me...
A different aproach to the future... Welcome to the world of Trance ...
Trance is much more than music. It is a state of being, a way of life, a philosophy. After all, God is a DJ. Listen to Trance, purify your soul, believe in me...
Am luat recent 3540A in locul 2500A. Pana acum nu l-am testat intens insa cateva opinii sunt clare> este sensibil mai rapid decat 2500A: DvdInfoPro citeste mult mai repede discul. Pe de alta parte nici modelul asta nu se impara cu dvdrwurile Traxdata...asadar atentia ce rw cumparati. NEC are o problema veche cu mediile Traxdata, oricum. In afara gama incepand de la 3520A este laudata asa ca as merge pe NEc. Peste 1-2 sapt o sa postez daca a reusit sa citeasca dvd-urile zgariate la care 2500 a clacat, in ciuda faptului ca acele agarieturi erau mici si la prima vedere inofensive. Drive-ul este tot galagios insa am impresia ca opreste motorul mai repede atunci cand este in idle....
- General Dan
Eu zic ca ai facut bine,ca ti-ai luat un Asus deoarece am si eu unul si nu mi-a facut emotii,e adevarat ca Nec-ul a luat mai multe puncte in XtremPC,decat Asus dar eu am avut ocazia sa le testez pe amandoua ,si cred ca e mai bun Asus,are un firmware bun,si vede si scrie orice DVD/CD,IN schimb la Nec nu imi putea trage DVD-uriile Sky. 

Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
Nu-mi pare rau ca mi-am luat Asus, dar as avea ceva de adaugat: S-a spus ca ar fi silentios. Pai daca asta se poate numi silentios, mi-e groaza sa ma gandesc cum sunt alte unitati. M-am uitat la un film de pe DVD si abia la sfarsit s-a mai potolit si n-a invartit discul ca un flex. In rest no comment. Scrie si citeste bine. Corectia de erori la CD e laudabila. In orice caz urmatorul DVD va fi un LG, din mai multe motive.
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
Foloseste Nero CD/DVD Speed pentru a bloca DVD-ul la 1x (max 2x) in timpul vizionraii unui film.pyngi wrote: S-a spus ca ar fi silentios. Pai daca asta se poate numi silentios, mi-e groaza sa ma gandesc cum sunt alte unitati. M-am uitat la un film de pe DVD si abia la sfarsit s-a mai potolit si n-a invartit discul ca un flex.
OVERCLOCKING -> The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate.
The outcome is usually depressing.
The outcome is usually depressing.
- nemesys_alien
Mah nu stiu cata galagie iti face tie dar la mine merge perfect iar singura data cand a facut un pic de galagie (in comparatie cu cd-rw plextor) a fost pe un dvd cu date, care nu a fost scris de el.. In rest numa de bine..
http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing