Oldies but Goldies

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
std
Moderator

Post by std »

Chiar...mai joaca cineva asa ceva?
Osirus

Post by Osirus »

Da, eu inca mai joc MK3, e singurul joc care a ramas pe hardul meu inca de la inceputuri...
black ice

Post by black ice »

eu nu, deshi ashi juca nfs3 sau 4 dar nu le am...
Max the Fire Raven

Post by Max the Fire Raven »

snif

Joc destul de des (adica mai des decat joace noi) MK 3, Transport Tycoon si GTA 1. Inainte am jucat o tzarah la Simon the Sorcerer 2 si Command&Conquer (dupa parerea mea cel mai bun din toata seria). Acu m'am apucat iar de Doom 2. Apropo... care stie la nivelu' 4 cum se trece de faza aia... e un coridor cu lumina inchisa, dai de un switch la inceput, aprinzi lumina, treci de el, dai de alt switch si se inchide pe coridor si dupa sunet as zice ca se mai deschide ceva da nu stiu ce. Aici m'am blocat, coridorul da intr'o camera cu o gramada de cutii pe care e cheia rosie la care nu pot sa ajung. What the heck mai fac acuma (fara idclip evident)?
Daedalus

Post by Daedalus »

Io mai am un pic si termin iar DeusEx. Btw, nu se mai aude nimic de DeusEx 2?
Omul bun la toate
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Doom forever
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Thief Gold,Warcraft 2,Red Alert si alte jocuri execelente.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

StarCraft. Evident... Dar si Seven Kingdoms (jocul care m-a trnsformat intr-un gamer axat pe strategii). Un joc asa de complex... mai rar. Prea putine jocuri mai au diplomatie si chiar o economie dezvoltata. Le-au simplificat prea mult...
Max the Fire Raven

Da... Seven Kingdoms a fost tare la vremea lui. Dar mi'a placut mai mult SK 2. Evident, ca avea campanie dinamica. Si l'am si terminat. Foarte misto.

Ziceti ma cum fac la Doom?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

o auzit cineva de "Laura Bow II: The Dagger of Amon-Ra" ? That was more than a game...
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Z sau M.A.X. rule. Daca ash gasi cu cine sa joc aşa ceva pe net cred ca ash da faliment din cauza telefonului. Ceva mai aproape de zilele noastre ar fi Dark Reign + Add-On sau Total Annihilation + Add-On care shi astea ruleaza la greu.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Max the Fire Raven

MAX = Mechanized Assault and eXploration. Bestial. MAX 2 as fi vrut sa'l joc, am vazut din shoate ca arata mai cu muschi decat 1. Z insa e cea mai tare strategie facuta vreodata. Punct. ciditri> era intr'un hobBIT solutia la jocu' ala :smile:

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Max the Fire Raven la 2002-07-03 16:34 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Da, huh . Inca mai joc Total Anihilation. Tot de Chris Taylor. Destept baiat.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

men...am cautat pe tot netu si tot nu m-am prins...mmm....what's a hobBit?
:smile:

i also played Legend of Kirandia (toata seria), DOT (day of the tentacles), Sam&Max, King's Quest, Gabriel Knight, Phantasmagoria, Monkey Island (3 o fost cel mai fain), Lands of Lore, Leisure suit Larry :smile:), Alone in the Dark, LBA (little big adventure)...and more...

i don't get de ce nu mai fac aşa jocuri...westwood, sierra...numa rahaturi care sa se vanda bine scot...

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ciditri la 2002-07-05 01:06 ]</font>
Lup_Alb
Moderator

Post by Lup_Alb »

Eu joc inca Fallout 2... Am jucat si seria Heroes dar nu prea mult. Fallout 2 mi se pare unul dintre cele mai reusite RPG-uri din cate am vazut desi mai are ceva bug-uri, dar am gasit un patch care le aduce la un nivel minim. Am jucat si Diablo (1&2) cu o gramada de MOD-uri pt ambele dar jocul care nu a parasit niciodata hard-ul meu este "Civilization 2 Multiplayer" (sau varianta lui: "Civ 2 Test of Time").
Fallout2 iti permite sa faci cam orice vrei si toate quest-urile au mai multe rezolvari asa ca poate fi jucat si re-jucat de cate ori vrei si nu te plictisesti (asta daca iti place de la inceput). Daca exista cineva care mai joaca Fallout 2, m-ar interesa un schimb de experienta :smile: ...
Guest

Post by Guest »

calcu' meu nu-mi permite sa joc jocuri noi. acum joc starcraft pe battlenet si caesar3.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Oldies but Goldies???Hmmm...Quake 1 rulzzz.Primu meu joc k-lumea de multiplayer...sange muuult :grin: :grin:,singleplayer distractiv si "nivele" chiar terifiante(incercatzi mission-pack-urile oficiale scourge of armaggon si dessolution of eternety)
Quake 1 imi da lacrimi si m-am zbatut sa mi-l iau chiar original :razz: :razz:.
Max the Fire Raven

ciditri> o revista veche romaneasca de computadoare. Era misto rau.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

damn...i gotta get me one of those...
nu am reushit sa solve the mistery of the dagger yet... =)

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ciditri la 2002-07-13 23:10 ]</font>
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

io de atunci tot ma joc pe el...:smile:
si ma chinui intruna...zile si noptzi..

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: ciditri la 2002-07-13 23:23 ]</font>
Guest

Post by Guest »

Total Annihilation este inca jocul meu preferat. Mai am Diablo 1&2, MK Trilogy si multe alte joculete mici.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Dune2 si Quake2.
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

mie imi plac: Darkstone shi nfs4(ma joc in fiecare zi cu prietenii, pe split screen)
TheReaper

Post by TheReaper »

MDK 1 unu din cele mai tari jocuri din lume
pana cand a venit gta3.
eugeniu

Post by eugeniu »

Ati auzit de abandonware (nu ma indoiesc ca da). Eu am gasit recent pe un site de gen unul din jocurile mele de suflet: Utopia. Ati auzit de el? Daca aveti chef de chestii vechi si bune incercati. Am mai gasit chiar si Master of Orion. Are cineva MOO 2?
the one

Post by the one »

eu joc HOPKINS FBI,HEXEN2,HERETIC2 si altele
Locked