Asus dvd-rw 1608p firmware update
Moderator: Moderatori
Asus dvd-rw 1608p firmware update
am un dvd-rw asus 1608p
am tras ceva dvd-r princo fara probleme la 4 si 2x
am luat dvd+r raxon la 8x si nu le recunoaste decat de 2,4 si 4 x ?????? si le si mai rateaza pe toate chiar s la 2,4x
cred ca o sa incerc un update de firmware
am gasit pe net ver. 1.40 si 1.50 dar pe site-ul oficial ultima este 1.17 (cea care o are si dvd-ul meu)
ce sa fac?
am luat dvd+r raxon la 8x si nu le recunoaste decat de 2,4 si 4 x ?????? si le si mai rateaza pe toate chiar s la 2,4x
am gasit pe net ver. 1.40 si 1.50 dar pe site-ul oficial ultima este 1.17 (cea care o are si dvd-ul meu)
ce sa fac?
Diablo 2 - the only
nick vechi: cryss_mocanu
- simbad_marinarul
- NightWalker
simbad_marinarul wrote:Sa nu mai folosesti in viata ta Raxon, si cu asta basta.
Foloseste si tu medii de calitate, nu kkt-uri. Te zgarcesti la 1 leu si dupa vezi ca nu iese bine deloc.
Mda....
Raxon sunt la 4x, asa le vad toate DVD-RW. Sunt specificate 8x doar pentru marketing. Stai linistit ca nu e de la RW tau.cryss_mocanu wrote:am un dvd-rw asus 1608p
ce sa fac?

Dreaming in digital, living in realtime, thinking in binary, talking in IP.
am facut update de firmware la ver. 1.50 si acum imi scrie foarte bine, nu mai rateaza nici un dvd
raxon tot la 4x le vede, dar nu le mai rateaza, le trage foarte bine
nu inteleg de ce pe site-ul oficial asus nu apare ultima versiune de firmware (1.50) ???????????????????
dupa update se vede o imbunatatire majora in activitatea de burn dvd
raxon tot la 4x le vede, dar nu le mai rateaza, le trage foarte bine
nu inteleg de ce pe site-ul oficial asus nu apare ultima versiune de firmware (1.50) ???????????????????
dupa update se vede o imbunatatire majora in activitatea de burn dvd
Diablo 2 - the only
- General Dan
Nu ti-a dat cumva si un cd cu Nero ?
Pe el trebuie sa ai si update de firmware!,si de acolo sa-ti faci update ,se duce singur daca vrei!
Pe el trebuie sa ai si update de firmware!,si de acolo sa-ti faci update ,se duce singur daca vrei!

Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
De ce nu-i dai si o palma ca n-a citit ca ultimul firmware nu e pe site?! Eu ti-am trimis acum cateva zile un mesaj privat cu un link (pagina oficiala Asus unde este firmware-ul 1.50 pe care l-am luat si eu), dar se pare ca nu stii sa citesti, deci nu ma obosesc sa mai pun linkul. Alta data deschide ochii inainte vorbesti prostiinu se duce singur (nu ai citit ca ultima versiune de firmware nu e pe site?)
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
Asta nu inseamna ca firmware-ul nu este pe pagina oficiala Asus. Te duci frumos pe http://www.asus.com la sectiunea downloads si il gasesti.
PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
- nemesys_alien
Iar daca nu vrea sa mearga pe situ oficial mai exista si un server ftp pt treaba asta la http://download.asus.com.tw Spor la download.. 

http://nemesysdesign.evonet.ro/blog | Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale! | Money don't buy hapiness but it's a good damm down payment.
| Be SmaRt don't be a retard ! Mcintoshing / Hcintoshing

- Crysumoner
astazi mi-am luat o cutie de dvd-uri traxdata ajung acasa pun unu la prajit........... nimic, ma inervez vreau sa il arunc??? ma calmez totusi si nu il arunc incerc al 2-lea nimic al 3-lea nimic .....
iau din alt tub alt brend de dvd il pun si merge
in final fac upgrade de firmware de la 1.17 - 1.50 si totul revine la normal
ASUS
iau din alt tub alt brend de dvd il pun si merge
in final fac upgrade de firmware de la 1.17 - 1.50 si totul revine la normal

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
aceasta este o campanie ANTI EURI !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!
va rog dragi cansumatori de produse ambalate sa cititi pe ambalaj din ce este facut
si nu uitati !!!
Mens sana in corpores sano !!!