Ghidul Retelelor Locale Romanesti: Informatii si Discutii
Moderator: Moderatori
- slim-shady
- slim-shady
eu sunt din reteaua GEMENII din D-na Ghica are peste 1000 de useri si e legalizata
detalii mai multe gasiti la http://www.gemenii.ro/

Last edited by PSS 214 on Tue Oct 24, 2006 1:41 pm, edited 1 time in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
- slim-shady
hmmm ciudat cu pm-urile da ma rog ..iulian e ok dupa sesiune tragem un cablu de la noi la voi in retea si deocamdata punem la punct cum sa facem cu serverele de dedicate si cu huburile de dc(vor fi 3) . Mi-a zis azi la bere ca eşti la el in retea si ce avion de calculator ai hhhhh...respect.
wingoz is not a virus ,viruses do something
- Dr. Voidberg
- Moderator
Ca tot intreba cineva de retea in Berceni pe alt thread, vizitati:
http://www.berceni.net
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- trifu catalin marian
si eu vreau prin ferentari
da la piata nu la vadul nou
pt daedalus
am vorbit cu aia de la pieptanari si au zis ca ma costa 20 de milioane de lei wireless si ap-urile le platesc eu da sunt ale lor si pot sa mai bage pe cine vor ei pe curentul meu:tongue3:
si leam zis sa se duca ca a bagat pui la alimentara:tongue3:
mai bine stau pe dialup
vezi ca pe toporasi este net de la rcs
si pe pieptanari a inceput sa traga acum
au ajuns pe la jumatate si pe toporasi si pe pieptanari
si mai sunt unii pe tataru petre si au si o antena wireless pe casa orientata spre progresului dar cica au net cam nasol si ei au cerut la aia dp tataru petre 1,4 mil de caciula (cam mult zic eu)
da la piata nu la vadul nou
pt daedalus
am vorbit cu aia de la pieptanari si au zis ca ma costa 20 de milioane de lei wireless si ap-urile le platesc eu da sunt ale lor si pot sa mai bage pe cine vor ei pe curentul meu:tongue3:
si leam zis sa se duca ca a bagat pui la alimentara:tongue3:
mai bine stau pe dialup
vezi ca pe toporasi este net de la rcs
si pe pieptanari a inceput sa traga acum
au ajuns pe la jumatate si pe toporasi si pe pieptanari
si mai sunt unii pe tataru petre si au si o antena wireless pe casa orientata spre progresului dar cica au net cam nasol si ei au cerut la aia dp tataru petre 1,4 mil de caciula (cam mult zic eu)
pc's RULE
XPC RULE
XPC RULE
net in rahova?
de unde pot sa imi bag net in zona rahova (zona "ulita" teius-soseaua magurele) mai exact str. dragasani.
suntem mai multi interesati si astralul nu au converoare de net bagate pe liniile de cablu tv si nici nu cred ca baga prea curand.
sugestii?
suntem mai multi interesati si astralul nu au converoare de net bagate pe liniile de cablu tv si nici nu cred ca baga prea curand.
sugestii?
A64 X2 3800+ AM2, ASRock XFire, 2x1024 Geil DDR2 800, HIS Ati Radeon X1950PRO 256MB DDR3, SATA Rsid 2xSeagate Barracuda 160Gb, DVD-RW Lite-On LightScribe, sursa Enlight 420W TruePower, Creative Audigy, Creative Cambridge SoundWorks 5.1
-
si eu tot in zona unirii stau exista vreo retea in zona asta?Jin wrote:Splaiul Unirii...pustiu, nici urma de cablu sau de retea de bloc...doar eu cu un vecin, legati printr-un cablu cross....
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
-
Bucuresti, reteaua OborNET (inspirat nume, stiu
). Suntem vreo 300 si avem peering cu retelele Gemenii, ADN(Aviatiei Data Network), HIFI LAN, SMN si RiverNET. Internet de la Evolva (printre altii
). Netul merge, insa are intreruperi (relativ frecvente pentru pretentiile mele). In orice caz, o solutie mai buna si mai ieftina decat abonamentul pe cablu CATV. Pret: 440.000 lei/luna (access retea: 100.000 + net: 340-350.000, in total 14$). Site-ul nostru este: http://www.obornet.ro

I may be lying.
retea zona piata iancului ( classsport) servicii de calitate
- o fibra evolva setata pentru dc++ special
- o fibra gts 4 Mbs intern exter ( nu proxy )
retea 60 de useri momentan
400 k abonament lunar
800 k taxa instalare
cris19ti@yahoo.com contact
- o fibra evolva setata pentru dc++ special
- o fibra gts 4 Mbs intern exter ( nu proxy )
retea 60 de useri momentan
400 k abonament lunar
800 k taxa instalare
cris19ti@yahoo.com contact
-
- Dr. Voidberg
- Moderator
Stie careva vreo retea pe Calea Vacaresti?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- Miky Alexandrescu
BIG@LAN..void wrote:Ca tot intreba cineva de retea in Berceni pe alt thread, vizitati:

retea cu 2 surse de net
Am o retea de 8 pc-uri, fara router - cu pc deschis mereu , pe un abonament nelimitat de net de 32K. Cum pot sa mai leg inca o sursa de net la retea? Mai trage un vecin (este deja in retea) inca un abonament nelimitat pt retea.
Vrem si noi sa ne mearga mai bine si nu stiu daca e posibil asa ceva.
Nu vreau sa-i impart 4 cu 4!!!
Vrem si noi sa ne mearga mai bine si nu stiu daca e posibil asa ceva.
Nu vreau sa-i impart 4 cu 4!!!
- quicksilver
Reteaua Czone/Infogate care in curand va acapara Bucurestiul. 
Czone
Momentan in sectorul 6 (Crangasi, Militari, etc.) dar se extinde si prin alte sectoare.

Czone
Momentan in sectorul 6 (Crangasi, Militari, etc.) dar se extinde si prin alte sectoare.
Retea la Piata Cotroceni Supermarket NIC.
retea infiintata de curand
fibra de la fibernet si evolva
prin cablu si wireless
informatii suplimentare: 0722707457
punctul este pe elfterie dar cred k pot ajunge orinde in catrierul cotroceni.
fibra de la fibernet si evolva
prin cablu si wireless
informatii suplimentare: 0722707457
punctul este pe elfterie dar cred k pot ajunge orinde in catrierul cotroceni.
Sunt in OpenNetwork,netu merge bine,in jur de 100 si ceva de useri,retea legalizata (nu vreau sa fac reclama
) Detalii aici

Coke, stai prin zona Domenii ?
Am un prieten pe OpenNetwork care stă pe Stâlpeanu. Eu aveam abonament nelimitat la Astral, dar dat find că la servici am net gârlă, am vrut să reduc costurile de acasă, aşa că am apelat la cei de la OpenNetwork şi le-am trimis de vreo 3 ori adresa (stau pe Petre Creţu) şi mi-au răspuns doar o dată şi când să-mi zică ce şi cum iar s-a lăsat linişte. Aşa că mi-am refăcut abonamentul la Astral (am trecut pe Triplay de 12 €).
Am un prieten pe OpenNetwork care stă pe Stâlpeanu. Eu aveam abonament nelimitat la Astral, dar dat find că la servici am net gârlă, am vrut să reduc costurile de acasă, aşa că am apelat la cei de la OpenNetwork şi le-am trimis de vreo 3 ori adresa (stau pe Petre Creţu) şi mi-au răspuns doar o dată şi când să-mi zică ce şi cum iar s-a lăsat linişte. Aşa că mi-am refăcut abonamentul la Astral (am trecut pe Triplay de 12 €).
Razvan,nu,stau prin zona Campia Libertatii.Ideea e ca sunt la 50 de metri de server,blocul de vis-a-vis.Acum nu stiu pe unde stai tu,poate nu esti in aria de acoperire a retelei...dar oricum se fac extinderi masive.Cel mai bine ar fi sa vii pana la firma sa vorbesti cu oamenii.Da-mi un PM si-ti dau adresa.
.
.
Mă interesează reţeaua asta, au intrat cu ofertele la mine pe stradă- vreau să plec ASAP de la verzele la care sunt acum, e o "reţea" de 3 lei cuie, nişte ordinari.Padawan wrote:Reteaua Czone/Infogate care in curand va acapara Bucurestiul.
Czone
Ce mă interesează pe mine este următorul lucru, câte deconectări zilnice ai?
Nu de alta dar mâine vreau să semnez neapărat contractul cu alţii, şi înclin spre czone deocamdată.
r4zv4n ce e cu OpenNetwork ăştia? Cine sunt şi în ce zonă?
work harder
- Zâna Măseluţă
- Admin
A auzit cineva ceva de reţeaua Mathousallem din Buc.? Site-ul lor e jalnic pentru un isp, nu găsesc mare brânză despre ei, forumul lor afişează erori primejdioase. Probleme, service, orice altceva, ascult. Comparaţi sa zicem cu o conexiune dial-up ... 

Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
Am instalat azi CZONE, am semnat 3 contracte, ei au nevoie de câte un contract pt fiecare comp din casă.. ceea ce sucks, dar check this out:
Vitezele sunt cel puţin impresionante imo:

Mda, rămâne acum de văzut cum e cu stabilitatea conexiunii, aia care doare cel mai tare. Viteza nu mă încălzeşte cu nimic.
Vitezele sunt cel puţin impresionante imo:

Mda, rămâne acum de văzut cum e cu stabilitatea conexiunii, aia care doare cel mai tare. Viteza nu mă încălzeşte cu nimic.
work harder
- slim-shady
- MrMarcusDeLaTzara