Ghidul Retelelor Locale Romanesti: Informatii si Discutii

Discuţii privind conexiuni Internet, provideri şi reţelistică.

Moderator: Moderatori

slim-shady

Post by slim-shady »

Are tiam lasat pm cu nr de telefon al meu sau id-ul unui pretin dintro retea vecina e reteau mea si a lu matza e broscky si e iulian acin zona cu reteaua lui iulian ne vom uni foarte repede.
wingoz is not a virus ,viruses do something
slim-shady

Post by slim-shady »

huh gramatica asta cand tre sa predai proiect de semestru.
Deci Ares check pm-urile si alegi eu sau iulian in functie de locatia unde stai ..in final tot in aceeasi retea o sa fim :)))
PSS 214

Post by PSS 214 »

eu sunt din reteaua GEMENII din D-na Ghica are peste 1000 de useri si e legalizata :P detalii mai multe gasiti la http://www.gemenii.ro/
Last edited by PSS 214 on Tue Oct 24, 2006 1:41 pm, edited 1 time in total.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Ares

Post by Ares »

slim-shady wrote: Deci Ares check pm-urile si alegi eu sau iulian in functie de locatia unde stai ..in final tot in aceeasi retea o sa fim :)))
Sunt deja in reteaua lui Iulian. Deocamdata sunt multumit.
P.S. Nu am primit nici un PM de la tine.
slim-shady

Post by slim-shady »

hmmm ciudat cu pm-urile da ma rog ..iulian e ok dupa sesiune tragem un cablu de la noi la voi in retea si deocamdata punem la punct cum sa facem cu serverele de dedicate si cu huburile de dc(vor fi 3) . Mi-a zis azi la bere ca eşti la el in retea si ce avion de calculator ai hhhhh...respect.
Edge

Post by Edge »

Eu sunt intr-o retea de 75 de membri, zona Portului, Galati... putini, dar sper la vara sa adunam vreo 450 prin legarea cu una mare.... prin wireless 8-[
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Zyklon

Post by Zyklon »

Aveti idee de vreo retea in Cluj-Napoca in cart. Manastur in zona strazii Micus ?
Daedalus

Post by Daedalus »

Este cineva aici care este in reteaua din salaj sau viilor? Imi poate spune daca se va ajunge candva si in ferentari? (zona vadu nou) [smilie=Nice-try.gif] I'm sick and tired of dial-up.
Omul bun la toate
sonic

Post by sonic »

eu sunt in reteaua Salaj si cica s-a plecat deja spre ferentari. s-a pus un sw pe scoala 135.

Reteaua are aprox 500-600 de calculatoare, vreo 3-4 ISP-uri, si e formata din retele mai mici deci nu pre are un nume.
In general ii spunem NEST.
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Ca tot intreba cineva de retea in Berceni pe alt thread, vizitati:
http://www.berceni.net
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
trifu catalin marian

Post by trifu catalin marian »

si eu vreau prin ferentari
da la piata nu la vadul nou
pt daedalus
am vorbit cu aia de la pieptanari si au zis ca ma costa 20 de milioane de lei wireless si ap-urile le platesc eu da sunt ale lor si pot sa mai bage pe cine vor ei pe curentul meu:tongue3:
si leam zis sa se duca ca a bagat pui la alimentara:tongue3:
mai bine stau pe dialup
vezi ca pe toporasi este net de la rcs
si pe pieptanari a inceput sa traga acum
au ajuns pe la jumatate si pe toporasi si pe pieptanari
si mai sunt unii pe tataru petre si au si o antena wireless pe casa orientata spre progresului dar cica au net cam nasol si ei au cerut la aia dp tataru petre 1,4 mil de caciula (cam mult zic eu)
pc's RULE
XPC RULE
baronul

Post by baronul »

Vre`o retea ceva in Ferentari ?!!?
Incubus

net in rahova?

Post by Incubus »

de unde pot sa imi bag net in zona rahova (zona "ulita" teius-soseaua magurele) mai exact str. dragasani.
suntem mai multi interesati si astralul nu au converoare de net bagate pe liniile de cablu tv si nici nu cred ca baga prea curand.
sugestii?
A64 X2 3800+ AM2, ASRock XFire, 2x1024 Geil DDR2 800, HIS Ati Radeon X1950PRO 256MB DDR3, SATA Rsid 2xSeagate Barracuda 160Gb, DVD-RW Lite-On LightScribe, sursa Enlight 420W TruePower, Creative Audigy, Creative Cambridge SoundWorks 5.1
vlad.turbuleasa

Post by vlad.turbuleasa »

Vreau si eu un "space" pentru o intrebare !
Cum intru in legalitate cu reteaua facuta de mine ? Trebuie sa am o anume pregatire ? trebe sa am o anumita varsta ?ce acte trebuie si unde trebuie sa ma duc sa incep ?
Alexis

Post by Alexis »

Jin wrote:Splaiul Unirii...pustiu, nici urma de cablu sau de retea de bloc...doar eu cu un vecin, legati printr-un cablu cross....
si eu tot in zona unirii stau exista vreo retea in zona asta? [smilie=Respect.gif]
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
poe

Post by poe »

Am si eu acceasi intrebare ca si vlad.turbuleasa:
Care e faza cu legalizarea retelelor, ce avantaje are?
Alexis

Post by Alexis »

ce acte va trebuie nu stiu dar avantajele ar fi ca in cazul unui control nu va taie cablurile si nici nu va amendeaza
Prison rape is the deterrent for me not to commit crime.
:D

When the heart is ungoverned by reason, charlatans have powerful tools to decieve.
vlad.turbuleasa

Noh nu stie nimeni sa-mi zica cam ce e de facut si de unde sa incep pentru a legaliza o retea ?(in aceasta retea nu se platesc taxe ceea ce inseamna ca nu trebuie sa umblam pe la protectia consumatorului) !
Edge

Post by Edge »

Click me! \:D/ (evitati regulamentul intern si cererea de aderare...alea is ale InterLAN-ului)
Last edited by Edge on Tue Apr 12, 2005 11:37 am, edited 1 time in total.
.:. Just passing by...don't mind me. .:.
Zyklon

Post by Zyklon »

Primul post care-l dau din confortul propriei locuinte
Am reusit sa ma conectez la Cubic.
Asa ca vreau sa va multumesc pentru informatiile date .
Seraph

Post by Seraph »

Bucuresti, reteaua OborNET (inspirat nume, stiu :) ). Suntem vreo 300 si avem peering cu retelele Gemenii, ADN(Aviatiei Data Network), HIFI LAN, SMN si RiverNET. Internet de la Evolva (printre altii :) ). Netul merge, insa are intreruperi (relativ frecvente pentru pretentiile mele). In orice caz, o solutie mai buna si mai ieftina decat abonamentul pe cablu CATV. Pret: 440.000 lei/luna (access retea: 100.000 + net: 340-350.000, in total 14$). Site-ul nostru este: http://www.obornet.ro
I may be lying.
sie

Post by sie »

retea zona piata iancului ( classsport) servicii de calitate
- o fibra evolva setata pentru dc++ special
- o fibra gts 4 Mbs intern exter ( nu proxy )
retea 60 de useri momentan
400 k abonament lunar
800 k taxa instalare

cris19ti@yahoo.com contact
vlad.turbuleasa

Noi avem o retea Iq-net Baia Sprie Maramures !!....interesatii contact me !!.....legam pe ori cine...cu netu` mai slab da mere si ala ! :D Suntem la inceput (11 Membri si intr-o sapt se extinde la 18 ) :D
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

Stie careva vreo retea pe Calea Vacaresti?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Miky Alexandrescu

Post by Miky Alexandrescu »

void wrote:Ca tot intreba cineva de retea in Berceni pe alt thread, vizitati:
http://www.berceni.net
BIG@LAN.. :laughing6: de la nr 400 din C.Vacaresti
Guest

Post by Guest »

Socului Network-200 de useri
Andrei812

retea cu 2 surse de net

Post by Andrei812 »

Am o retea de 8 pc-uri, fara router - cu pc deschis mereu , pe un abonament nelimitat de net de 32K. Cum pot sa mai leg inca o sursa de net la retea? Mai trage un vecin (este deja in retea) inca un abonament nelimitat pt retea.
Vrem si noi sa ne mearga mai bine si nu stiu daca e posibil asa ceva.
Nu vreau sa-i impart 4 cu 4!!!
quicksilver

Post by quicksilver »

Reteaua Czone/Infogate care in curand va acapara Bucurestiul. :D
Czone
Momentan in sectorul 6 (Crangasi, Militari, etc.) dar se extinde si prin alte sectoare.
kanybal

Retea la Piata Cotroceni Supermarket NIC.

Post by kanybal »

retea infiintata de curand
fibra de la fibernet si evolva
prin cablu si wireless
informatii suplimentare: 0722707457

punctul este pe elfterie dar cred k pot ajunge orinde in catrierul cotroceni.
Coke

Post by Coke »

Sunt in OpenNetwork,netu merge bine,in jur de 100 si ceva de useri,retea legalizata (nu vreau sa fac reclama :wink: ) Detalii aici
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Coke, stai prin zona Domenii ?

Am un prieten pe OpenNetwork care stă pe Stâlpeanu. Eu aveam abonament nelimitat la Astral, dar dat find că la servici am net gârlă, am vrut să reduc costurile de acasă, aşa că am apelat la cei de la OpenNetwork şi le-am trimis de vreo 3 ori adresa (stau pe Petre Creţu) şi mi-au răspuns doar o dată şi când să-mi zică ce şi cum iar s-a lăsat linişte. Aşa că mi-am refăcut abonamentul la Astral (am trecut pe Triplay de 12 €).
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Coke

Post by Coke »

Razvan,nu,stau prin zona Campia Libertatii.Ideea e ca sunt la 50 de metri de server,blocul de vis-a-vis.Acum nu stiu pe unde stai tu,poate nu esti in aria de acoperire a retelei...dar oricum se fac extinderi masive.Cel mai bine ar fi sa vii pana la firma sa vorbesti cu oamenii.Da-mi un PM si-ti dau adresa.
.
andrei

Post by andrei »

Padawan wrote:Reteaua Czone/Infogate care in curand va acapara Bucurestiul. :D
Czone
Momentan in sectorul 6 (Crangasi, Militari, etc.) dar se extinde si prin alte sectoare.
Mă interesează reţeaua asta, au intrat cu ofertele la mine pe stradă- vreau să plec ASAP de la verzele la care sunt acum, e o "reţea" de 3 lei cuie, nişte ordinari.

Ce mă interesează pe mine este următorul lucru, câte deconectări zilnice ai?

Nu de alta dar mâine vreau să semnez neapărat contractul cu alţii, şi înclin spre czone deocamdată.

r4zv4n ce e cu OpenNetwork ăştia? Cine sunt şi în ce zonă?

work harder
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

A auzit cineva ceva de reţeaua Mathousallem din Buc.? Site-ul lor e jalnic pentru un isp, nu găsesc mare brânză despre ei, forumul lor afişează erori primejdioase. Probleme, service, orice altceva, ascult. Comparaţi sa zicem cu o conexiune dial-up ... :D
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
andrei

Post by andrei »

Păi numele e ghei, deci... :d

Probabil sunt de-ăia cum am eu în clipa de faţă. Adică o conexiune de kko- deconectări frecvente, pică "doar" câteva ore, etc. Am semnat cu czone când am zis că semnez, sunt deja în luna pe care am plătit-o (!) dar ei sunt mai sfioşi cu instalarea văd.

work harder
andrei

Post by andrei »

Am instalat azi CZONE, am semnat 3 contracte, ei au nevoie de câte un contract pt fiecare comp din casă.. ceea ce sucks, dar check this out:

Vitezele sunt cel puţin impresionante imo:

Image

Image

Image

Image

Mda, rămâne acum de văzut cum e cu stabilitatea conexiunii, aia care doare cel mai tare. Viteza nu mă încălzeşte cu nimic.

work harder
lache

Post by lache »

stie cineva de vreo retea in bragadiru?
Win XP Pro, 2500+, AN35N Ultra400, 2x256 Kingmax, 9550InfinteOD, WD40JB, Audigy2, Asus 5224A, Asus 1608p
slim-shady

Post by slim-shady »

mah silent aiai tzaja de isp nu de home user cat platesti pt conexiunea aia?(sau cat o s amai mearga aşa?:))
emarius89

Post by emarius89 »

Silent, doar daca ai o fibra NUMAI pt tine ai putea avea vitezele alea... si daca ai, da detalii referitoare la pret :)
MrMarcusDeLaTzara

Post by MrMarcusDeLaTzara »

Guys, cineva p la Universitate, langa TNB sau p langa Arhitectura? vreo retea prin zona, rasarita sau nu?
- COaNe ROE?
- Da HISule?
- Ia vezi, MUSHKINii aia stau bine acolo? Ca sunt cam inghesutiti saracii, 2000 in 2 sloturi....
Post Reply