care dintre ele ???
Moderator: Moderatori
care dintre ele ???
Astazi vreau sa-mi cumpar o placa de sunet si oscilez intre:
CREATIVE LIVE 7.1 24bit si CREATIVE AUDIGY 2 VALUE 7.1 24bit.
Momentan in calculator am : CREATIVE SB LIVE 4ch. dar avind un
sistem de boxe 5.1 [ALTEC LANSING GT5051] , am zis sa-mi iau o placa 5.1
Diferenta de pret intre cele doua placi este de 7-800mii lei si nu stiu daca
intradevar merita aceasta diferenta !!!
CREATIVE LIVE 7.1 24bit si CREATIVE AUDIGY 2 VALUE 7.1 24bit.
Momentan in calculator am : CREATIVE SB LIVE 4ch. dar avind un
sistem de boxe 5.1 [ALTEC LANSING GT5051] , am zis sa-mi iau o placa 5.1
Diferenta de pret intre cele doua placi este de 7-800mii lei si nu stiu daca
intradevar merita aceasta diferenta !!!
Iti recomand o placa de sunet superioara la Audigy 2 adica o placa de sunet M-Audio
model Revolution 5.1

Pret vanzare (ROL): 3 547 200 lei (TVA inclus) o gasesti pe http://www.bestcomputers.ro
model Revolution 5.1

Pret vanzare (ROL): 3 547 200 lei (TVA inclus) o gasesti pe http://www.bestcomputers.ro
Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
EAX-ul care face cu adevarat diferenta este Advanced HD, cu environmental panning, filtering, morphing, reflections pentru versiunea 3.0 si Multi-Environments si ExtendedFX pentru 4.0.
Detalii despre seria EAX
Review cuprinzatorRevolution provides support for DirectSound3D, DirectMusic, A3D 1.0/2.0, EAX 1.0/2.0, I3DL2, Sensaura Macro FX, Zoom FX, MultiDrive, MultiDrive 5.1, Sensaura 3D & Sensaura Environment FX
Detalii despre seria EAX
Detin si eu un Creative Live 24Biti si intradevar nici la mine nu sunt active Bass-ul si Inaltele din Mixer...Am auzit de la 1 prieten ca la el are active Bass si Inalte,cred ca doar se lauda sau poate o avea varianta de Sb Live mai veche!
Dar eu inca mai caut o metoda de a beneficia de Bass si INalte de la plac
Dar eu inca mai caut o metoda de a beneficia de Bass si INalte de la plac

I'm the Best
Am gasit pe site la CREATIVE un patch [are 35,5MB] pt. SB LIVE 7.1 24bit ,
si acum scoate niste inalte ceva mai ca lumea .
Problema cu bass-ul si inaltele inactive a ramas in continuare nerezolvata.
Exista pe net drivere de AUDIGY modificate de niste chinezi parca , la care setup-ul
este ,,ciufulit" in asa fel incit sa se poata instala si pe SB LIVE! , nu stiu daca merg
si la SB LIVE 24bit.
si acum scoate niste inalte ceva mai ca lumea .
Problema cu bass-ul si inaltele inactive a ramas in continuare nerezolvata.
Exista pe net drivere de AUDIGY modificate de niste chinezi parca , la care setup-ul
este ,,ciufulit" in asa fel incit sa se poata instala si pe SB LIVE! , nu stiu daca merg
si la SB LIVE 24bit.
- alex burdusel
daca gasesti ceva functional, as fi recunoscator pentru un link. Mersi mult.Exista pe net drivere de AUDIGY modificate de niste chinezi parca , la care setup-ul
si la SB LIVE 24bit.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
For a list of all the ways technology has failed to improve the quality of life, please press three.
Se referă la driverele YouP PAX. E practic o softmodare, dar care nu face cine ştie ce mare brânză. Funcţiile hardware oricum nu le poate emula. Era parcă un topic pe aici cu discuţia asta.
detalii: http://www.warp2search.net/modules.php? ... &sid=16696
[/OFFTOPIC]
detalii: http://www.warp2search.net/modules.php? ... &sid=16696
[/OFFTOPIC]
Pina la urma am dat [vindut] SB LIVE! 24bit si mi-am cumparat un AUDIGY2 VALUE
care totusi se aude mai bine , cel putin mie asa mi se pare!
Placa are active bass-ul si inaltele fata de SB LIVE! 24bit si pot sa spun ca nici nu se
compara cu bass-ul si inaltele pe care le poti seta din egalizatorul oferit de LIVE! 24 bit.
Cu toate ca in ultimul nr. CHIP este un articol despre SB LIVE! 7.1 24bit in care se spune
ca aceasta placa suna la fel ca un AUDIGY 2 [avind parca,acelasi DAC la conversia din digital in
analog], eu unul nu sunt convins.
care totusi se aude mai bine , cel putin mie asa mi se pare!
Placa are active bass-ul si inaltele fata de SB LIVE! 24bit si pot sa spun ca nici nu se
compara cu bass-ul si inaltele pe care le poti seta din egalizatorul oferit de LIVE! 24 bit.
Cu toate ca in ultimul nr. CHIP este un articol despre SB LIVE! 7.1 24bit in care se spune
ca aceasta placa suna la fel ca un AUDIGY 2 [avind parca,acelasi DAC la conversia din digital in
analog], eu unul nu sunt convins.
Same problem here ! Si eu mi-am luat un Live! 24 Bits ..si am aceeasi problema : nu am activate setarile pt BASS si TREBLE din surround mixer (si nici cele din Windows Volume Control-advanced settings). Drivere KX nu au aprut inca pt acest Live! 24Bits.
p.s. daca se bantos sa postezi un link care patchul acela de 33MB
p.s. daca se bantos sa postezi un link care patchul acela de 33MB

este fff simplu
in speaker setings , dupa ce ai pus pe 5.1 sue 4.1 etc dai bass redirecrion bass cuttoff frecvenci si dai sliderul la max garantat merge pe value ca am avut si eu aceasi problema si softurile sunt cam alfel