Ce parere aveti despre WARCRAFT III ??????
Moderator: Moderatori
Eu unul cred ca reteta a fost:
starcraft+Warlords Battlecry II+(evident)Warcraft II,se amesteca bine ;se asteapta cam 2-3 ani ca sa fiarba gamerii dupa el si rezulta in zgomot de fanfare WARCRAFT III
Nu va suparati pe mine pentru lipsa de originalitate a jocului,dar sa fim realisti:W3 este un joc bine lucrat ,de o calitate net superioara celorlalte de acelasi gen si de care sper sa nu ma plictisesc prea repede(although I doubt it).
Deja am terminat campania cu humans si vreau doar sa amintesc misiunea in care a trebuit sa supravietuiesc pentru 30 de minute
(sau 20-nu mai stiu sigur)-Starcraft?anyone???????????
starcraft+Warlords Battlecry II+(evident)Warcraft II,se amesteca bine ;se asteapta cam 2-3 ani ca sa fiarba gamerii dupa el si rezulta in zgomot de fanfare WARCRAFT III
Nu va suparati pe mine pentru lipsa de originalitate a jocului,dar sa fim realisti:W3 este un joc bine lucrat ,de o calitate net superioara celorlalte de acelasi gen si de care sper sa nu ma plictisesc prea repede(although I doubt it).
Deja am terminat campania cu humans si vreau doar sa amintesc misiunea in care a trebuit sa supravietuiesc pentru 30 de minute
(sau 20-nu mai stiu sigur)-Starcraft?anyone???????????
Imi place super mult.
Grafica misto zic io avand in vedere ca e primul lor joc 3d.
Muzica frumoasa si sunetele la fel.
Se vede ca e lucrat ca doar il asteptam de 2 ani si este un blizzard totushi.
La gameplay inca nu m-am jucat in multy dar am observat ca pastreaza multe elemente din starcraft ceea ce e foarte bine.
Si ce e super marfa e storyline-ul.Mai bun decat multe scenarii de filme.Si combinatziile din cinematics cu trailerele si jocul chiar (faza cu corbul/profetul) e dementziala.
Grafica misto zic io avand in vedere ca e primul lor joc 3d.
Muzica frumoasa si sunetele la fel.
Se vede ca e lucrat ca doar il asteptam de 2 ani si este un blizzard totushi.
La gameplay inca nu m-am jucat in multy dar am observat ca pastreaza multe elemente din starcraft ceea ce e foarte bine.
Si ce e super marfa e storyline-ul.Mai bun decat multe scenarii de filme.Si combinatziile din cinematics cu trailerele si jocul chiar (faza cu corbul/profetul) e dementziala.
-
-
la inceput mi-a placut, insa decand cu undeadu' a inceput sa ma enerveze-misiunile cand a trebuit sa omor elfi m-au terminat-cu ce drept omoara ei elfii?? acuma cu orcii e mai rau, aia cu udeadu' erau high elfi, da ashtia sunt night elfi shi ma doare sufletu' sa-i omor, acu' mai joc doar ca sa ajung la campania cu ei-sa ma razbun :evil: altfel e mishto chiar shi pe skirmish(sunt vreo 3-4 harti pe care oricine poate cashtiga)
True knowledge exists in knowing that you know nothing.
Uite un joc SUPER! L-am terminat azi dimineata, dupa 3 zile de joc intensiv. Baietii de la Blizzard au facut o treaba excelenta. Un joc atat de imersiv, cu o poveste atat de buna si cu atat de putine buguri merita toata lauda. Si daca vreti parerea mea, ei bine cred ca din nou au revolutionat genul strategy. Gameplay-ul e de exceptie iar aparitia eroilor in forma actuala este bine venita. Sa fiti iubiti.
Am terminat Warcraft 3 dupa 3 zile de jucat intensiv!! Marfa faza de la sfarsit care nu apare in MENIU! Filmele sunt absolut bestiale (Gen Final Fantasy the Movie, NU?). Primele 2 campanii (fara prolog), cu humanii si cu undead sunt super simple. Dupa aia se ingreuneaza putin. Mult mai greu de terminat Starcraft-ul cu BroodWar!!!!!!!!
In primul rand bine v-am gasit!
Warcraft3 e bun, din cauza de eroi. Filmele sunt bine facute, desigur, povestea e desigur "telenovelista" pentru ca Blizzard fac jocuri pentru toate varstele si sexele samd. Totusi nu m-a impresionat atat cat Starcraft. Ala a fost un salt mai mare, in ciuda 100% 3D pentru W3.
..chiar asta-i problema aici, am versiunea "intreaga", cu crak pt nocd. Merge rau, intepeneste din cand in cand si nu cred ca ar trebui (XP1600, 512 ram, GeForce2 ti 64).. In 800x600 16b si totul la nivel mediu merge lin, fluid. Ar trebui totusi sa mearga si in modurile video mai atractive (celelalte jocuri merg toate la >=1024 32bpp.)
Mi se intampla numai mie?
Multumesc si hepy gamming!:)
ps jucati Sacrifice?
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Ale la 2002-07-03 15:30 ]</font>
Warcraft3 e bun, din cauza de eroi. Filmele sunt bine facute, desigur, povestea e desigur "telenovelista" pentru ca Blizzard fac jocuri pentru toate varstele si sexele samd. Totusi nu m-a impresionat atat cat Starcraft. Ala a fost un salt mai mare, in ciuda 100% 3D pentru W3.
..chiar asta-i problema aici, am versiunea "intreaga", cu crak pt nocd. Merge rau, intepeneste din cand in cand si nu cred ca ar trebui (XP1600, 512 ram, GeForce2 ti 64).. In 800x600 16b si totul la nivel mediu merge lin, fluid. Ar trebui totusi sa mearga si in modurile video mai atractive (celelalte jocuri merg toate la >=1024 32bpp.)
Mi se intampla numai mie?
Multumesc si hepy gamming!:)
ps jucati Sacrifice?
L-am terminat si eu.Marfa de tot.Mai ales povestea.Ma asteptam sa castige burning ligeon ca sa iasa elfii castigatori in add-on dar...vedem noi ce mai coc p-acolo astia d ela blizzard.Ce nu prea mi-a placut e ca unitatzile nu raspund asa bine la comenzi ca in starcraft.Ar trebuie mai mult disciplina
. Dar o rezolva ei in urmatoarele patchuri.
In primul rand re all "veterani" ai acestui forum si avetzi mila de un newbie ca mine :razz:.In data de 2002-07-03 15:28, Ale a scris:
Merge rau, intepeneste din cand in cand si nu cred ca ar trebui (XP1600, 512 ram, GeForce2 ti 64).. In 800x600 16b si totul la nivel mediu merge lin, fluid. Ar trebui totusi sa mearga si in modurile video mai atractive (celelalte jocuri merg toate la >=1024 32bpp.)
Intr-un prim post m-am gandit sa lamuresc problema lui Alec...Mah io nu stiu d c nu-tzi mere bine pe sistemul tau e ciudat pt ca e mai bun teoretic decat al meu ( TB 1333;256 DDR; GeForce256 32 DDR) si io ma jok cu toate optziunile la maximum in 1024*768 la 32 bitzi. Vezi la drivere la video, la spatziul pe hard caci war3 nu cere prea mult daca mai ai si Geforce si ram cacalau...
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: m1str3tzu la 2002-07-04 12:08 ]</font>
Mersi mult..m1str3tzu (ce nume!)
Esti detreaba ca rapunzi unui newbie ca mine..
Am incercat din greu, cu optiunile placii (i-am dat maxim de ram pentru texturi si am redus calitatea, bineinteles fara antialiasing etc). Am WinXP, am incercat si diverse "compatibilitati" si degeaba. Sunt foarte necajit..
Ca sa fiu clar : am veriunea de la Razor1911, cred ca si voi la fel..
ciao
Esti detreaba ca rapunzi unui newbie ca mine..
Am incercat din greu, cu optiunile placii (i-am dat maxim de ram pentru texturi si am redus calitatea, bineinteles fara antialiasing etc). Am WinXP, am incercat si diverse "compatibilitati" si degeaba. Sunt foarte necajit..
Ca sa fiu clar : am veriunea de la Razor1911, cred ca si voi la fel..
ciao
1) Warcraft 3 e super tare
2) Am Duron la 800 cu 256 ram shi voodoo 3 shi se mishca destul de bine la 1024 cu toate la high
3) E supermarfa
4) Grafica e cea mai buna pe care am vazut-o pana acum la un RTS
5) Storyline-ul este da best ever created
6) Filmele sunt supertari chiar daca sunt cam telenovela (la urma urmei sunt nishte cutscene-uri) insa pe langa cele din Red Alert 2 par filme de Oscar
7) Eroii avanseaza in campanie numai pana la level 10. In skirmish avanseaza mai mult?
O sa aiba sigur un addon
9) Daca vinde toate copiile Blizzard o sa se imbogatzeasca cu vreo 300 milioane de para (apropo, originalu e cam scump-60$)
10) Baphta
2) Am Duron la 800 cu 256 ram shi voodoo 3 shi se mishca destul de bine la 1024 cu toate la high
3) E supermarfa
4) Grafica e cea mai buna pe care am vazut-o pana acum la un RTS
5) Storyline-ul este da best ever created
6) Filmele sunt supertari chiar daca sunt cam telenovela (la urma urmei sunt nishte cutscene-uri) insa pe langa cele din Red Alert 2 par filme de Oscar
7) Eroii avanseaza in campanie numai pana la level 10. In skirmish avanseaza mai mult?
9) Daca vinde toate copiile Blizzard o sa se imbogatzeasca cu vreo 300 milioane de para (apropo, originalu e cam scump-60$)
10) Baphta
Dupa mine war3 e imbinare a tot ce a facut Blizzard pana acum. Degeaba zicetzi unii dintre voi ca unele misiuni sau alte chestii se aseamana cu StarCraft de exemplu...e jokul lor nu??...Deci au dreptul.Controlul mult imbunatatzit din StarCaraft sau Age2 cu super grafica,eroi care se dezvolta si au obiecte si skilluri ca in Diablouri,plus o grafica de exceptzie si un storyline si filme a la Blizzard...inca o data asteptarea a meritat si Blizzard revolutzioneaza din nou...
:)
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: m1str3tzu la 2002-07-05 10:06 ]</font>
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: m1str3tzu la 2002-07-05 10:06 ]</font>
E bun jocu' fratilor
Filmele cam duc lipsa de actiune
In legatura cu lipsa navelor si eu am fost dezamagit insa nu ar fi corespuns cu principiul mult mai tactic al jocului...
Filmele cam duc lipsa de actiune
In legatura cu lipsa navelor si eu am fost dezamagit insa nu ar fi corespuns cu principiul mult mai tactic al jocului...
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Daca termini jocul pe hard (sau il joci pe normal si termini ultima misiune pe hard), in sectiunea de credits de dupa filmul de incheiere apare in plus si o lupta cu unitati din starcraft- marines si hydralisks- realizata cu motorul grafic 3d. Sa ne asteptam la un Starcraft 2 atunci! Si sigur vor scoate un add-on deoarece, daca va aduceti aminte, Arthas e lasat de izbeliste- nu se aminteste nimic de el in finalul jocului, iar Kel'Thuzad ii spune in timpul campaniei Undead ca Ner'Zhul the Lich King are planuri mari pt. el. E interesant de jucat in multiplayer, o lupta de a castiga experienta cu eroii tai si in acelasi timp de a-ti construi o baza eficienta. Pana acum nu am incercat decat 2-3 harti mici (de-abia am terminat jocul), dar pare foarte antrenant. Mai bun decat Starcraft, cu siguranta!
P.S.: Ati incercat cele doua scenarii din Custom Games? Unul din ele este un fel de Diablo 3D, poti sa iti alegi unul din 8 eroi(printre care si un robot
) si pleci la lupta. Camera este fixa si urmareste personajul - ca in Diablo.
P.S.: Ati incercat cele doua scenarii din Custom Games? Unul din ele este un fel de Diablo 3D, poti sa iti alegi unul din 8 eroi(printre care si un robot
Deja a aparut un patch pe siteul blizzard.L-am luat dar n-a mers sa update-z jocul.Daca a reusit cineva sa-l update-ze sa zica cum.La diablo2 merge sa update-zi daca debifezi read-only de pe game.exe si dupa ce faci update-ul recopiezi game.exe
La asta nu merge.Oricum vreau sa-l iau original dar....spune-ti daca reusiti.
La asta nu merge.Oricum vreau sa-l iau original dar....spune-ti daca reusiti.
suna bine!! trebuie sa incerc..In data de 2002-07-06 21:52, Dali a scris:
P.S.: Ati incercat cele doua scenarii din Custom Games? Unul din ele este un fel de Diablo 3D, poti sa iti alegi unul din 8 eroi(printre care si un robot) si pleci la lupta. Camera este fixa si urmareste personajul - ca in Diablo.
totusi, nu e cel mai frumos rts, sa fim decenti..