Admitere 2005
Moderator: Moderatori
- The Godfather
E o tampenie sa depinzi de unul pe care stii ca l-ai "lua" in orice moment din cauza faptului ca circumstantele in care s-a desfasurat acea persoana A au fost mai favorabile decat ale tale.
Ce sa faci energy? Sigur ca primul vizat pe lista invinuirii ar fi desigur sistemul dar in rest? De unde stii ca prin faptul ca tu n-ai intrat la facultatea aia ti-a fwtwt restul vietii(caz dramatic dar o ipoteza posibila)...asta e viata...trebuie sa inghiti multe lucruri si nu e tot timpul cu happy-end
Ce sa faci energy? Sigur ca primul vizat pe lista invinuirii ar fi desigur sistemul dar in rest? De unde stii ca prin faptul ca tu n-ai intrat la facultatea aia ti-a fwtwt restul vietii(caz dramatic dar o ipoteza posibila)...asta e viata...trebuie sa inghiti multe lucruri si nu e tot timpul cu happy-end

When I die, bury me face down so everybody can kiss my ass!
Daca afla careva inainte de afisarea pe net ultima medie dupa retrageri de la FII , plz sa puna aci ultima medie de la buget....(FII= Facultatea de Informatica Iasi)
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
La informatica am facut tot la algebra, insa nimic la informatica... de aici 7.10.... iar la matematica 8 30... bine ca nu am intrat la mate la buget ca ar fi fost greu sa ii conving pe ai mei sa ma lase la info iasi , cu taxa...
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Hmm... am cautat pe site dar tot nu inteleg pe ce te bazezi... oricum eu vreau la Iasi mai mult, din mai multe motive...
- Dr. Voidberg
- Moderator
Pe ignoranta se bazeaza. Multi cred ca nu trebuie sa faca nimic ca sa intre la redistribuire, ceea ce e gresit. Plus ca multi au plecat la Poli. Sa vedem ce zic documentele de pe fmi, actualizate la sfarsitul zilei de azi:
Avem 111 locuri libere la informatica.
95 de persoane au depus cerere de redistribuire. Cu media 7.1 ai fi pe locul 72. Ca sa pici trebuie ca maine, ultima zi, sa depuna cerere de redistribuire 39 de persoane cu media mai mare decat a ta.
Cu alte cuvinte sanse sunt. S-ar putea sa intre la buget chiar cei cu medii gen 5.5 - 6 daca maine nu se mai inscriu multi.
Avem 111 locuri libere la informatica.
95 de persoane au depus cerere de redistribuire. Cu media 7.1 ai fi pe locul 72. Ca sa pici trebuie ca maine, ultima zi, sa depuna cerere de redistribuire 39 de persoane cu media mai mare decat a ta.
Cu alte cuvinte sanse sunt. S-ar putea sa intre la buget chiar cei cu medii gen 5.5 - 6 daca maine nu se mai inscriu multi.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
Ce chestie...eu mi-am retras oricum dosarul de la informatica. Imi pare bine ca nu raman in Bucuresti... nu e pentru mine... m-as distruge ca persoana , si mi-as distruge visele...
Eu sper sa intrati, imi aduc aminte cum eram eu cand asteptam rezultatele.
Si nu va faceti iluzii, e adevarat ca facultatea e importanta, dar cel mai mult conteaza ce faceti voi. Facultatea va invata sa supravietuiti, ca ce cunostiinte vi se transmit in facultate de catre profesori sunt deobicei cam perimate pentru ca sunt vechi de 3 ani. Iar in zonele legate de IT, sunt si mai vechi.
Si nu va faceti iluzii, e adevarat ca facultatea e importanta, dar cel mai mult conteaza ce faceti voi. Facultatea va invata sa supravietuiti, ca ce cunostiinte vi se transmit in facultate de catre profesori sunt deobicei cam perimate pentru ca sunt vechi de 3 ani. Iar in zonele legate de IT, sunt si mai vechi.
- Dr. Voidberg
- Moderator
Felicitari tuturor dar mai ales tie shatter, ca stiu cat iti doreai sa intri la FMI. 
Au intrat si aia cu 5, asta e, anul trecut au intrat indivizi cu 10 la bac si 2 in lucrarea scrisa. Deh, suntem o facultate elitista.
Andrew nu stiu, stii ca in vara asta nu lucrez in facultate chit ca pe cartea de munca scrie altceva, deci trec cand pot (rar). Cand reusesc sa aflu ceva te (va) anunt.

Au intrat si aia cu 5, asta e, anul trecut au intrat indivizi cu 10 la bac si 2 in lucrarea scrisa. Deh, suntem o facultate elitista.
Andrew nu stiu, stii ca in vara asta nu lucrez in facultate chit ca pe cartea de munca scrie altceva, deci trec cand pot (rar). Cand reusesc sa aflu ceva te (va) anunt.
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
http://fmi.unibuc.ro/forum/viewtopic.php?t=295
E in vacanta pana pe 23 august domnul prodecan... Mi s-a zis sa incerc dupa...
E in vacanta pana pe 23 august domnul prodecan... Mi s-a zis sa incerc dupa...