Ce placa de sunet detineti?
Moderator: Moderatori
- x_thedriver
eu am o placa de baza abit nf7-s2g si folosesc sunetul onboard de la ea + un eq si digital sound procesor de la technics sh-ge90 ,boxe creative 2.1 si zic super ok.Placa scoate ok si ce nu mi convine il reglez din eq.
Daca totusi as schimba placa de sunet mias lua un de la M-Audio dar nu are nici un rost.Am pretenti mari sa se auda foarte bine,am fost chiar maniac dar diferenta e prea mica comparativ cu pretul foarte mare al componentelor.
Daca totusi as schimba placa de sunet mias lua un de la M-Audio dar nu are nici un rost.Am pretenti mari sa se auda foarte bine,am fost chiar maniac dar diferenta e prea mica comparativ cu pretul foarte mare al componentelor.
- x_thedriver
daca mi as lua M-Audio normal ca as lua la ea boxe5.1 de calitate.io ziceam ca acum ajunge creativele 2.1 si diferenta nu este imensa!Nu stiu daca ai avut un eq sa vezi ce poate sa faca .Deci M-Audio e preferatul meu pt ca al auzit cum suna dar nu inca.MAKAVELY wrote:Diferenta e imensa prietene, de la onboard la M-Audio,atat financiar cit si a calitatii sunetului.2.1 e prea putin pentru ea,pentru a beneficia de calitatea M-Audio iti trebuie cel putin 5.1 de calitate.
Eu am o placa de sunet realtek 5.1 integrata pe placa de baza.
Acum o saptamana am cumparat un sistem: Celeron 2.4 GHz, Msi 848 Neo-V cu placa de sunet Realtek 5.1 incorpoarata, 256 DRAM, un geforce4 cu 64. Orice joc blocheaza sunetu, si in winamp la fel. Daca se blocheaza ramane in procese. Am incercat toate driverele posibile. Nimic nu a mers.
Si dupa aceea am dezactivat-o din Bios si am instalat un Creative Sound Blaster Live. Sa va mai spun ca nu am mai avut nici o problema cu sunetu?
Ma gandisem sa fac un upgrade la placa de baza ca poate am alt noroc.
Daca stiti totusi cum sa rezolv altfel problema m-as bucura foarte tare, pentru ca nu prea am bani de upgrade.
Acum o saptamana am cumparat un sistem: Celeron 2.4 GHz, Msi 848 Neo-V cu placa de sunet Realtek 5.1 incorpoarata, 256 DRAM, un geforce4 cu 64. Orice joc blocheaza sunetu, si in winamp la fel. Daca se blocheaza ramane in procese. Am incercat toate driverele posibile. Nimic nu a mers.
Si dupa aceea am dezactivat-o din Bios si am instalat un Creative Sound Blaster Live. Sa va mai spun ca nu am mai avut nici o problema cu sunetu?
Ma gandisem sa fac un upgrade la placa de baza ca poate am alt noroc.
Daca stiti totusi cum sa rezolv altfel problema m-as bucura foarte tare, pentru ca nu prea am bani de upgrade.
- MustangSVT
- Darth Vader
Audigy Platinum 2 , ma gandesc la un Audigy 4 dar nu sunt inca sigur
:D:D:D:

1. Alpha-100, DT 18-70mm F/3.5-5.6; DT 75-300mm F/3.5-5.6 ; Tamron SP AF90mm F/2.8; Manfrotto 190XPROB; RC322
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
2. Nikon D300, Nikon Nikkor 50mm f 1.4, AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED , Tokina ATXProDX 12-24mm F/4.
3. Sony DSC -H5
- adilehanceanu
Azalia onboard
Intel High Definition Audio 24 bit.
Ma declar uimit de ea! Nu ma asteptam la ceva `performante` dar...e super ( parerea mea)
Am ceva probleme cu setatul boxelor dar sper sa ma ajutati--vezi topic--
Ma declar uimit de ea! Nu ma asteptam la ceva `performante` dar...e super ( parerea mea)
Am ceva probleme cu setatul boxelor dar sper sa ma ajutati--vezi topic--
- omul_maimutza
- HadesSorceror
SB Live! 7.1 24Bits
Am un Creative Live! 24Bits (cu SNR 100dB) pe unde mai pui si On-boardul Realtek
.Si ca o concluzie ..pt cine nu are o ureche "formata" nu prea o sa simta diferente majore la ascultare mp3-urilor (eu unul nu pot sa zic ca diferentza de bani dintre un live si un audigy 2 merită atata timp cat ai in vedere acultare mp3-urilor)....auditie muzicala de f buna calitate.. ofera M-audio!(am avut okazia sa ascult un Revolution 7.1 in aceleasi casiti la care ascult la placa mea si cam acelasi gen de muzica....si pot spune ca diferentza de calitate audio muzicala am simtit-o de la primele acorduri )

ar fi trebuit sa fie si M-Audio da vad ca nu l`atzi bagat.... oricum eu am on board da am o statzie sony care socate beton 
Vreau sa imi iau un M-Audio Revolution 7.1 sau 5.1 dar acum sunt in lipsa de fonduri

Vreau sa imi iau un M-Audio Revolution 7.1 sau 5.1 dar acum sunt in lipsa de fonduri
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
- indianuiute
iete la ei romanii ce investitie fac ei in placi de sunet..si sa vezi ce ma mira , faptul ca toti au creative... 
hmm mai strang si eu niste bani sa imi iau si eu un creative deala sa vad cum se mai aude... am avut odata un creative !live 5.1 si sincer nu e asa MARE diferentza cum zic unii... hai lasati-o balta .
acum folosesc placa de sunet onboard realtek 7.1 si sunt multumic cum se aude .sunt maniac in ce priveste fidelitatea sunetului..

hmm mai strang si eu niste bani sa imi iau si eu un creative deala sa vad cum se mai aude... am avut odata un creative !live 5.1 si sincer nu e asa MARE diferentza cum zic unii... hai lasati-o balta .
acum folosesc placa de sunet onboard realtek 7.1 si sunt multumic cum se aude .sunt maniac in ce priveste fidelitatea sunetului..
[AMD Barton 2600+ (1.917 Ghz , 166x11.5 , 333fsb)][EPoX 8rda3+PRO nF2U400+gbit][PQI TURBO 512DDR (KIT 2x256ddr400 COOPER Heatsink 2.5-3-3-7][Gainward PowerPack! Ultra/1960 TV/DV 6600 GT 128ddr 2.0ns 500/900(doar in teste 590/1090)][Western Digital 160GB , S-ATA II 300 , cache 8mb , 7200 rpm (WD1600JS)]