Salutari tuturor....am si eu o problema, care nu cred k numai mie mi s-a intamplat.De ceva vreme pe Desktop imi apare un mesaj/WARNING despre un Anti Spyware ...un fel de reclama care ma anuta k sunt infectat...si nu stiu cum sa fac sa dispara .Mentinez k am instalt si updatat la zi Spyware Doctor care imi spune dupa un scan la sange k nu mai am nici un spyware si k antivirus am Bit Defender 8.Dk ati putea sa ma ajutati ar fi bine k ma enrveaza la kulme faza. Thanks anyway
Mesajele respective apar in timp ce ruleaza Yahoo Messenger ? Eu am patit-o, daca despre asta e vorba, atunci downloadeaza 12-MessengerAds pe care il gasesti aici.
WARNING!
Your computer might be infected with spyware adware!!!
Strange homepage, popups, loss of important data and unstable functining are the sure signs that you are infected.
Click here to get the latest
spyware removal software.
Your computer is still vulnerable to new attacks !!!
ast e mesaju care mi-l da rosu pe negru ca wallpaper fara a-i pute face nimic dekt sa intru pe pagina lor de net(PS Guard)
Scaneaza hard diskul cu SpyBot Search & Destroy si cu AD-Aware. Foloseste-le cu incredere. Banuiesc ca navighezi pe net cu IE, motiv pentru care iti recomand sa... renunti la el Incearca Opera sau... Firefox, dar Opera e mai rapid. Parerea mea... hâc !
Thanks Dudes.... am instalat toate programele si k browser am alea Opera ........Si..........A mers ...s-a rezolvat that nasty problem....Thanks ....and