Ce avatar aveti? Şi ce nickuri aţi mai schimbat?
Moderator: Moderatori
Ar fi: http://www.avatarity.com/
http://www.hotavatars.com/
Dar deasemenea se poate adauga si linkul lui Nightwalker: >aici<
Bafta.
http://www.hotavatars.com/
Dar deasemenea se poate adauga si linkul lui Nightwalker: >aici<
Bafta.
1 1 was 1 racehorse. 2 2 was 1 2. 1 1 1 1 race 2 day. 2 2 1 1 2.
- brutalistu
cauta pe formuri ... In general astea facute de .. isteti sunt mult mai bune decat ce gasesti pe site-urile de avatar-uri..Timon wrote:@ Raven revin cu rugamintea daca puteti sa imi dati niste linkuri pt avatare deoarece am cautat cu Google am luat ceva de ici de colo dar as vrea ceva mai haios,deosebit....
Uite aici de exemplu

Eat shirt and pie!
- omul_maimutza
as fi vrut sa fac si eu o schimbare de avatar la mine dar din pacate limita de 20 KB nu imi permite acest lucru...avatarul are cu mult peste adica 84KB

Intel D820(2.8Ghz),Thermalright XP120 cooler,1 GB DDR2 800Mhz GeIL Ultra,Asus P5ND2-SLI ,Leadtek PX9600 GT TDH 512MB,Seagate Barracuda ES.2 500GB,Creative Audigy 7.1,ANTEC P160 Case,Enermax MODU82+ 525W
- Zâna Măseluţă
- Admin
or mai fi si altele, dar eu nu prea gasesc poze interesante cu lei sau cu capres|lent wrote:Pe mine mă deprimă să văd atâtea pisici, e avalanşă de pisici în ultima vreme pe forum. Adică, mai sunt şi alte animale...
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Pai eu am ne-banale dar sunt ptr sig nu avatar..Zâna Măseluţă wrote:Nu sunt mai multe decât au fost ieri, luna trecută sau anul trecut.
Pyro, toate cele fără text puse mai sus sunt banale şi răsfolosite iar alea cu text sunt doar banale.
Pai.. dati-mi niste sugestii de avatare atunci? Problema este ca nu prea se complica nimeni sa faca ceva cand e vrb de o imagine de 150x150, la sig-uri e alta treaba..Raven wrote:Pyro din toate cele pe care le-ai aratat 4 e mai interesant, restul sunt obisnuite [defapt, 5 este si impotriva regulamentului.]
Pana la urma ce ziceti o las pe asta de acum sau mai caut?
- Zâna Măseluţă
- Admin
OFF: Şi pe alte forumuri e inflaţie de Grivei, Miorlau, buci, trotinete şi alte coţohârle... parcă toată lumea se identifică cu animalele de lângă casă... alţii şi le schimbă o dată pe lună de zici că sunt ciorapi
avatarul pt mine e un mod de a da un clue despre ceea ce eşti în realitate, stare de spirit, imaginaţie etc... cel puţin asta e părerea mea ![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Pentru aberatii, foloseste topicu' cu valurireaPyro wrote:pai da, si ce-ti sugereaza matza de acum? nu ti se pare putin ciudata? parca contempleaza timpul.. vrei sa incep sa aberez?
Energy, daca un avatar da un clue despre cine esti in realitate, ce clue da despre tine? Ca esti unu care alearga dupa o nuca de cocos tot filmu'?
Păi dacă vrei să o luăm la bani mărunţi... veveriţa nu stă nici 5 min locului.. cam ca şi mine... are tot timpul tendinţa de a intra în bucluc, în plus e simpatică şi iese oarecum din tiparele IT şi pe lângă asta Ice Age a unul din filmele mele preferate...
OFF: poate îmi explici şi mie de ce ţi-ai schimbat nickul din blackraven în raven.. o schimbare de gen muzical.. ai trecut de la black metal la altceva?
PS nu e o nucă de cocos, e o ghindă
OFF: poate îmi explici şi mie de ce ţi-ai schimbat nickul din blackraven în raven.. o schimbare de gen muzical.. ai trecut de la black metal la altceva?

I5 2500k@4.5ghz, Asus A8Z68-V, Veno X+ SWIF2 120P,8GB Kingston HB DDR3, Asus Xonar D1, MSI GTX750 Ti, Samsung 250 G 840 EVO + Samsung HD502HJ, LG GSA H22L, SIRTEC 700W HPC-700-B12S, HAF 932, S 223BW
Pentru ca in momentul in care m-am inregistrat, nick-ul Raven nu era disponibil...asa ca am improvizat si eu..energy wrote: OFF: poate îmi explici şi mie de ce ţi-ai schimbat nickul din blackraven în raven.. o schimbare de gen muzical.. ai trecut de la black metal la altceva?![]()
Si apoi nici nu ascult rock as in death black and co.
Ps..La sfarsit e o nuca de cocos.

- Xan_ the_Reaper
- Xan_ the_Reaper
- omul_maimutza
- Dr. Voidberg
- Moderator
Eu sunt un bou. Uneori vaca. Asa ca m-am pus in avatar. Simplu, nu?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Radical dreamer
- STalKer[KooKieS]
- Radioactiv