Dvd-dl...la 5 euro???...mi se pare ca e ca muuuuuuult pt. un blank nenorocit...intradevar..bravo lor..ca au pe piata..dar nu merita deloc..prefer sa fac munca mai multa si sa dau 1.5 euro pe 2 dvd de 4.37 gb
Componentele de pc sint ca blondele...
ORI SE ARD DIN PRIMA SAU NU SE MAI ARD DE LOC
Tocmai am încheiat legătura cu corespondentul nostru care se află acum în Bucureşti,LeMeLeul,confirmându-mi că sunt Double-Sided, nu Dual Layer la Muzica.
Sunt curios dacă merg pe orice DVD-WR
Decat sa dai banii pe Double-Side (care nu stiu cum poti sa-l pastrezi in timp ) mai bine folosesti 2 blank-uri DVD adevarate!!Apropo exista cineva care a testat asa ceva?
La noi e 50.000 DVD-ul Traxdata şi se scriu exact ca un DVD normal, numai că poţi să scrii dublu de cantitate...normal, 2 feţe Se păstreaza f bine în cutiile de DVD-uri (alea la 15.000) dar nu prea ai cum să-ţi dai seama care e faţa A şi care e B decât dacă scrii cu ceva pe cotorul DVD-ului
Oare in cluj se gasesc la pretul asta max 7 lei pentru ca am niste filme pe dvd care s-au cam zgariat si as vrea un backup dar la ce pret am vazut eu 15 lei la SC.Pataki.SNC mai bine mai pun niste bani si iau unu original cu vreo 50 lei sau imi iau un HDD
Cayn wrote:La Xpert Computers (Galati) se gaseste Primo 4x Double Layer, cu carcasa la 50.000. N-am incercat dar ma tenteaza.
Oh, esti sigur ca e double layer si nu double sided? in vest cele mai ieftine discuri DL trec de 4$ asa ca efectiv nu vad cum ar fi la noi la 1.7$ ... Apropo, nu am gasit pe internet nici o referire la blankuri "Primo" asa ca incep sa am serioase dubii ca exista intradevar.
Si eu sunt de parere ca mai bine doua dar am incercat sa fac backup cu dvdshrink si am facut dar cand sa ma uit la el se oprea dupa generic si atat.Discurile dual layer le vreau mai mult ca sa stiu sigur de ce n-a mers.Eu nu am incercat niciodata princo dar am tot vazut acolo la magazinul de unde cumpar plastice aia cumpara in prostie princo(ba CD ba DVD)nu stiu cum sunt princo!
Princo se trag bine pe majoritatea unitatilor la 4x... problemele apar in timp, dupa un an incep sa se autodistruga devenind greu citibile; dar pentru facut backup la cate un film si vizionat in urmatoarele luni, sunt bune si compatibile cu multe unitati optice, ruland fluent dupa cum puteti gasi pareri pe situri de specialitate. Oricum azi cand unitatile 8x au devenit la fel de ieftine ca cele de 4x merita mai degraba investit in alt brand.