am downloadat si io azi americas army si e kam ciudat nu are single player....are o chestie de training pe care am terminat-o si nu se intampla nimic!!stiti ceva de asta ?
da are grafik klumea ...mai mult de 800x600 nu poti sa-i dai ca nu suporta rezolutii mai mari(cel putin varianta de americasarmy pe care am downloadato azi de pe http://www.computergames.ro)
Downloadez si yo de cate ore.Versiunea oficiala are 204 mb.Thank God for blessing me with this Non Stop Internet connection.Is la 18%.Pe multiplayer(on the net) l-ai jucat?
Acest joc este o dovada clara a prostiei americane. Adica guvernul se opune violentei, facut mare tam-tam dupa ce s-au impushcat copii intre ei la Columbine, si acum finantzeaza un fps...how ****ed up is that
Expresie de 3 lei.
Oricum, america's army e facut sa fie jucat exclusiv pe net (cum e cs-ul). pentru asta trebuie sa terminati toate trainingurile offline, plus un training online pe harta mout mckenna. Jocul merita, e undeva intre ghost recon si flashpoint ca gameplay , asa ca daca nu reusiti sa jucat pe net, incercati macar lan.