Americasarmy

Vă încurajăm s-o utilizaţi înainte de a posta un topic nou.
Răspunsul ar putea fi acolo deja.

Moderator: Moderatori

Locked
novi

Post by novi »

am downloadat si io azi americas army si e kam ciudat nu are single player....are o chestie de training pe care am terminat-o si nu se intampla nimic!!stiti ceva de asta ?
fubulino

Post by fubulino »

Zici k nare single....???????? ce naibi...pai si atunci pe *** pe el de joc...... macar are grafica cool?
I DONT CARE ABOUT YOU!
(cu mici exceptii)
novi

Post by novi »

da are grafik klumea ...mai mult de 800x600 nu poti sa-i dai ca nu suporta rezolutii mai mari(cel putin varianta de americasarmy pe care am downloadato azi de pe http://www.computergames.ro)
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Downloadez si yo de cate ore.Versiunea oficiala are 204 mb.Thank God for blessing me with this Non Stop Internet connection.Is la 18%.Pe multiplayer(on the net) l-ai jucat?
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

Acest joc este o dovada clara a prostiei americane. Adica guvernul se opune violentei, facut mare tam-tam dupa ce s-au impushcat copii intre ei la Columbine, si acum finantzeaza un fps...how ****ed up is that
Sir Ice

Post by Sir Ice »

Mi-l iau si eu cu 100 de k/s (e pe metropolitan si la firma care cablu). Care e varianta de single player?
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Dupa ce dracului l-am downloadat mi-a dat eroare.SA MOARA BIL GATES!!!!!!
Mycroft

Post by Mycroft »

Esti prost baiete... Ce are Bill Gates cu faptul ca tie t-a dat eroare fisierul?
Useri şterşi

Post by Useri şterşi »

Prostule e o expresie des folosita, dar poate tu il consideri zeu.E ceva de genul:sa moara frantza.Du-te si te culca!
Invisible Ninja-Kill

Post by Invisible Ninja-Kill »

Expresie de 3 lei.
Oricum, america's army e facut sa fie jucat exclusiv pe net (cum e cs-ul). pentru asta trebuie sa terminati toate trainingurile offline, plus un training online pe harta mout mckenna. Jocul merita, e undeva intre ghost recon si flashpoint ca gameplay , asa ca daca nu reusiti sa jucat pe net, incercati macar lan.
Sir Ice

Post by Sir Ice »

LAN nu se poate juca inca. Trebuie sa asteptam patch-ul la joc ca sa putem crea jocuri LAN.
Avea un suflet... candva...

Currently very active, thank you very much Image
Locked