![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
I need a Boost !
Moderator: Moderatori
I need a Boost !
sal 2 all...as vrea sa aud care ar fi recomandarile voastre in legatura cu un tweaker/booster de sistem gen PcBooster......dk mi-ati putea da si linkulirile coresunzatoare de unde le-as putea downloada ar fi super.... Thank's ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
|AMD Athlon 64(ClawHammer) 3500+ Skt 939 Cooler BOX 2213 Mhz|ASUS A8N SLI| 2*1024 Corssair XMS3200PT Cl 3-3-3-8 Dual Channel 400 Mhz|1*Leadtek Winfast PX7800 GTX TDH extreme 500/1250 Mhz|2*160 Western Digital Caviar JD special edition SATA+RAID 2+0|Creative SoundBlaster Live! 7.1 , 24bit, EAX|Creative Inspire T7900 7.1|Thermaltake PurePower Butterfly Black 480 W|Thermaltake Tsunami Dream Black|AC Ryan CC047 Blue neons|DVDRW-1608P2 ASUS 8X/6X/8X/40X/32X Black|Floppy NEC Black|
Procesor up to 4000+ & up to 1Gb Ram, iti pot oferi un boost de vis, eu altele nu prea stiu
Mai in gluma mai in serios, toate acele programe nu sunt nu stiu ce minuni, si nu prea aduc nici un spor de performanta, daca iti trebuie asa ceva datorita cantitati mici de ram, si daca te astepti le vreo minune iti spun eu ca numai cu ceva ram in plus vei vedea vreo diferenta![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)

Mai in gluma mai in serios, toate acele programe nu sunt nu stiu ce minuni, si nu prea aduc nici un spor de performanta, daca iti trebuie asa ceva datorita cantitati mici de ram, si daca te astepti le vreo minune iti spun eu ca numai cu ceva ram in plus vei vedea vreo diferenta
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
E pentru sistemul din semnatura?
Am folosit mai demult astfel de "utilitare", dar nu prea aduceau nimic spectaculos, ci, uneori, efecte adverse: atat de mult se chinuiau sa elibereze megabaiti din RAM, ca scoteau si dll-uri necesare, astfel incat orice deschideam (office, jocuri. etc) se apuca sa faca swap din greu de pe hard.
Foloseste mai degraba o curatie manuala a windows-lui, e mult mai eficeitn.

Am folosit mai demult astfel de "utilitare", dar nu prea aduceau nimic spectaculos, ci, uneori, efecte adverse: atat de mult se chinuiau sa elibereze megabaiti din RAM, ca scoteau si dll-uri necesare, astfel incat orice deschideam (office, jocuri. etc) se apuca sa faca swap din greu de pe hard.
Foloseste mai degraba o curatie manuala a windows-lui, e mult mai eficeitn.
- Zâna Măseluţă
- Admin
Cu tweakuri de bios sau de win, în special mânăreli de regiştrii am observat că poţi creşte performanţa cu până la 10%. O să postez un .reg cu toate tweakurile posibile găsite de mine pe net, servicii, performanţe, multimedia etc, câteva sute de modificări în regiştrii. Probabil mâine.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
- Zâna Măseluţă
- Admin
Toate opţiunile de acolo le poti face din regiştrii, nu mi-au plăcut niciodată programele cu un buton mare şi roşu ca la firewalluri de genul "Protect me from vicious hackers" sau altele care iau ochii ca warp speed, interdimensional speed şi alte bullshietspeeduri de-astea. Taskmanager pentru priorităţi, realtime pentru benchuri.
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare