Aaaa.... un alpha? De unde il downloadez? Cred ca e demential(in felul lui neterminat cum e)dar sa inteleg ca nu pot juca decat cu heaven ,inferno si necro?
Aaaa, sa intelegi ca nu poti face zoom. Si daca tu nu ai fascinatia mea miopica de a te uita la lucruri de aproape ar trebui sa mai stii ca: ai o singura harta saracacioasa, doar heaven si doar un erou. Ce mai, material de alfa, cu bug-uri, cu minimul necesar pentru a rula jocul, si posibilitatea de a simti o fractiune din ce va fi demo-ul de Heroes. Mi-au placut totusi pozele la magii, plagiate dupa H3. Gotta love work in progres.
Ba tre sa umbli prin .cfg-urile alea sa obtii diverse alea alea. De exemplu eu nu stiam ca are save (Alt+F7) si Load(Alt+F8) pana sa .. dau cu okisorul prin ele...
Din user.cfg umblii la o groaza de optiuni trebuincioase la Placa Video a omului.. de ex nopixellshader 1 daca nu ai .. etc...
Trickster wrote:Le-o fost asa de greu sa faca hexagoane?
What? Mie imi place ideea! In loc sa ataci o unitate cu melee-isti din 6 unghiuri (pe hex), respectiv cu 6 unitati, acum ai posibilitatea sa ataci din 8 unghiuri - mardeala tata! Problema ar fi cu unitatile mari care ocupa 4 patratele.
Se schimba umpic aprarea arcasilor. Nu mai pui arcasii in colturi si tarani in fata si paladini in lateral sa ii apere.. Ramane loc pe diagonala pe unde strecoara careva o sulita/maciuca/ceva
Mda acum intelegeti de ce sunt bune hexagoanele? Nu-s ele proaste albinele cand fac stupul. Dar ma rog, daca e sa fie patratelele nu e chiar moarte de om.Tare as vrea sa vad ce tactici se pot realiza, ca din cate am inteles vor fi unitati care nu prea se vor baga la bataie( adica dau vraji pe inamici sau pe aliati, ceea ce mai scuteste eroul de spell points etc).Dar sincer sunt surprins de munca prestata pana acum.Parerea mea e ca are mult potential.
Ender wrote:Tare as vrea sa vad ce tactici se pot realiza, ca din cate am inteles vor fi unitati care nu prea se vor baga la bataie( adica dau vraji pe inamici sau pe aliati, ceea ce mai scuteste eroul de spell points etc).
Pai cam toata lumea se baga in bataie. Pana si eroul daca ii pui un Charge intra de pe marginea campului de bataie in goana calului si da o sabie pe spinare unitatilor pe care le-ai indicat cu Charge-ul. Iar de dat cu vraji.. nu mai tii minte ca si Archangelii din HOMM3 dadeau cu resurect, aia cu biciul de la Inferno faceau din cadavre Horned Deamons .. erau vraji
Aici nu am vazut decat la Preotul ala cu ciocanul ca da cu bless. Doar pe el Are carte de vraji ca eroul dar are putinele vraji in ea. Plus ca mai e un buton (reprezentat de iconita cu unu cu okii galebeni ca ai marine-ului cu DMGOD pe el in Quake1) care face diverse chestii la diverse unitati. De exemplu arcasii trag cu mai multe sageti, imprastiat, grifonii zboara de pe campul de bataie ca sa revina tura urmatoare in picaj peste unitatea pe care ai pus tinta (damage mai mare .. singura problema ar fi ca daca unitatea respectiva pleaca de acolo grifonii ataca in gol )
Hmm...preotul si al sau ciocan dau bless si pe alte unitati decat pe ei, si pe deasupra mai au si super damage
CE n-am mai inteles eu din acest alfa (sau ce o fi) este la erou. si anume skillurile.
Pe ce categorii le-au bagat sau cum sunt puse. Ca aveam skilluri standard - pathfinding, logistic, balista,offence, diplomatie etc - dar si alte chestii cum ar fi master blessing, sau master curse. Si am vazut ca acum s-au schimbat tipurile de vraji. Nu mai sunt eartg, air ci altfel.
Stie careva ceva de genu asta, sau a inteles mai bine din alfa?
nimerila wrote:Plus ca mai e un buton (reprezentat de iconita cu unu cu okii galebeni ca ai marine-ului cu DMGOD pe el in Quake1) care face diverse chestii la diverse unitati. De exemplu arcasii trag cu mai multe sageti, imprastiat, grifonii zboara de pe campul de bataie ca sa revina tura urmatoare in picaj peste unitatea pe care ai pus tinta (damage mai mare .. singura problema ar fi ca daca unitatea respectiva pleaca de acolo grifonii ataca in gol )
Heroes V Beta Test Registration
Fabrice Cambounet has announced the Heroes of Might and Magic V beta test on the official forums: "Register now for a chance to help balancing the game and discover first-hand the new Might and Magic universe. The closed beta will begin mid-September and will last approximately 2 months." Ubisoft is looking for all kinds of gamers, both experts and newcomers. You will need a good Internet connection as well as an up-to-date computer. Visit the registration page now!
Ender wrote:Cati KB imi trebuie sa joc? Ca daca ma incadrez ma bag s ieu
PAi banuiesc ca trebuie ceva. Ca ei acolo ziceau de update online and stuf, in afara de downloadul mare de la inceput, care banuiesc ca o sa aiba in jur de 1 GIGA
PS. ce credeti jocu va fi pe 1 DVD (sau mai multe DVDuri) :?:
Pai Riddick este in ambele variante,nu ? I'm covered both ways dar nu m-ar deranja sa existe 2 variante. Desi e trist nu toata lumea are Digital Versatile Disc,nu ?
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
nimerila wrote:What? Mie imi place ideea! In loc sa ataci o unitate cu melee-isti din 6 unghiuri (pe hex), respectiv cu 6 unitati, acum ai posibilitatea sa ataci din 8 unghiuri - mardeala tata!
Pai da, sa fi pus octogoane nu aveam nimic impotriva. Dar mie imi placea ca laturile reperezentau directiile de atac.
alpha-ul ca alpha-ul...dar in septembrie incepe beta testul...asa ca la inceputul anului viitor poate vom avea parte de jocul complet, fie el pe CD, DVD sau ambele...numai sa apara
Anda Dragnuta wrote:alpha-ul ca alpha-ul...dar in septembrie incepe beta testul...asa ca la inceputul anului viitor poate vom avea parte de jocul complet, fie el pe CD, DVD sau ambele...numai sa apara
pai release e in Q1 2006 , acum care luna nu se stie
Marmota wrote:
De abia astept sa rup HOT SEAT si LAN. Mai sunt doritori?
Evident. Nu am mai dat bataie de mult. Mai ales in LAN. Si in HOT SEAT la frate-mi-o. De abia astept.
Cei care au ocazia sa se inscrie la BETA TEST, ar fi bine sa o faca . Si daca tot avetzi bunavointa in voi, mai scrieti din cand in cand ce mai e pe acolo, ca eu imi pierd rabdarea pana anul viitor (daca il amana dau in balbaiala).
There are more things between Heaven and Earth than you could ever dream of.
Marmota wrote:
De abia astept sa rup HOT SEAT si LAN. Mai sunt doritori?
Evident. Nu am mai dat bataie de mult. Mai ales in LAN. Si in HOT SEAT la frate-mi-o. De abia astept.
Cei care au ocazia sa se inscrie la BETA TEST, ar fi bine sa o faca . Si daca tot avetzi bunavointa in voi, mai scrieti din cand in cand ce mai e pe acolo, ca eu imi pierd rabdarea pana anul viitor (daca il amana dau in balbaiala).
We''ll do we'll do. Eu sincer de-abia astept sa testez ! Bring it on !
When you play the game of trolls, you win or get banned. There is no middle ground.
Am incercat si eu ieri varianta alpha si ce pot sa zic...I LIKE IT !!!
Cel mai mult imi place faza ca poti face upgrade la cladiri (de fapt add-onuri). In legatura cu cleric-ul ala are si vraja aia de lightning. (mi-a scos multi peri albi pana l-am batut.
Mai lasati-ma cu alphaul ala ca numai probleme mi-am facut ca am intrebat de el.Toti sunt fericiti ca joaca dar nimeni nu stie de unde provine. Prefer sa astept sa apara pe siteul oficial(oricum o sa arate mai bine decat ce jucati voi)ca sa-l joc sa pot sa-mi dau si eu cu parerea.
Ender wrote:Mai lasati-ma cu alphaul ala ca numai probleme mi-am facut ca am intrebat de el.Toti sunt fericiti ca joaca dar nimeni nu stie de unde provine. Prefer sa astept sa apara pe siteul oficial(oricum o sa arate mai bine decat ce jucati voi)ca sa-l joc sa pot sa-mi dau si eu cu parerea.
Sper ca asta sa iti raspunda la unele intrebari.
Ultimul rand totusi ma pune pe ganduri: daca varianta alfa e "First playable" inseamna ca eu am o versiune mai noua ??"
Heroes 5, are un gust, asa, parca ... deja-vu
Dupa cat Heroes 2,3&4 (4 mai putintel) am jucat nu pot sa mai suport continuarea asta, ar fi acelasi lucru daca ar aparea Diablo 3 dupa ce am stricat xx soareci cu primele doua.
Am jucat ceva alpha si cred ca ma opresc aici, nu cred ca in versiunea finala il vor schimba radical, poate pacolo, ceva, dar atat.
Nuuuuu maaaaai vreeeeaaaaauuuu H E R O E S
E adevarat, s-a scapat o varianta beta pe net (adica aceasta varianta beta e warez). Nu e prima data cand se intampla asta, si nici ultima.
PS: Faptul ca exista acel beta nu e o informatie warez. Ar fi fost warez sa intrebi si/sau sa ti se spuna de unde sa faci rost de varianta respectiva or something...
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
Eu tot astept sa gasesc varianta alfa care am inteles ca nu e warez, daca stie cineva de unde pot pune mana pe ea sa ma anunte prin pm. Of ce mult astept unele jocuri!
GabYO wrote:E adevarat, s-a scapat o varianta beta pe net (adica aceasta varianta beta e warez). Nu e prima data cand se intampla asta, si nici ultima.
PS: Faptul ca exista acel beta nu e o informatie warez. Ar fi fost warez sa intrebi si/sau sa ti se spuna de unde sa faci rost de varianta respectiva or something...
Aoleu, sper ca producatorii nu or sa scoata din jocul final ceea ce se afla in beta, cum au facut tampitii de la Valve cu Half-Life, de a iesit pana la urma un joc care mai bine s-ar fi numit Half-Game.