Bloopers

Discuţii generale însă nu în general. Orice depaşeşte limitele interesantului va fi imediat şters.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Cho-Mag

Bloopers

Post by Cho-Mag »

Sa vedeti faza tare.

Ziarul Libertatea nr. 4778/ 26.aug

Intr-un articol pe pagina a doua, referitor raspunsul liberalului Puiu Hasotti catre intentiile PSD-ului de a-si pastra presedintii celor doua Camere la Parlamentului in functii cu orice pret, redactorul respectiv face o gafa colosala.

Puiu Hasotti spune: "Eu le recomand sa intre in greva parlamentara, sa reclame si la CEDO.....si la zeita Nemesis a justitiei..", la care redactorul se repede sa-l corecteze pe politician: "zeita justitiei este Themis, Nemesis este un personaj SF" .

Corectie: Nemesis NU este un personaj SF, ci este zeita razbunarii in mitologia greaca ( Nemesis means righteous anger, due enactment, or devine vengence. This god helped to avenge those who were wronged. -- http://www.desy.de/gna/interpedia/greek ... ml#Nemesis --

Adica tipul corecteaza o greseala, sa zicem mica, iar apoi tranteste o tampenie cat el de mare. Noroc ca Hercule este cat de cat popular, altfel ar fi zis ca este un personaj dintr-un serial fantasy.

Morala: daca taceai, filozof ramaneai.

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Trickster
Radioactiv

Post by Trickster »

Fain :laughing6: , imi aduce aminte de National cu 60-90-60 si Legea gravitatiei a lui Einstein
brutalistu

Post by brutalistu »

Mie cel mai mult imi place National TV!
1. Oamenii din studio ii dau legatura lu' Andreea:
- Andreea?
Andrea sta cu microfonul la gura si nu zice nimic.. vreo 5-10 secunde
Se aude o voce din off (operatorul cred ca era): ZIIIIIIIIIII!!!!

2. Tot Andrea (nuj cum o cheama pe fatuca, ii spun eu asa) realiza un reportaj undeva pe strada despre .. nuj ce, tribunale chestii. Seara. Si fatuca mergea cu microfonul in mana si spunea:
- De multe ori romanii se vad pusi in sit..VROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!! (trecea un mare trailer prin spatele fetei si ea nu se mai auzea)

P.S. La faza cu Literbabea... bine ca nu i-au zis Zeita Tities [smilie=maniac.gif]
Image
Eat shirt and pie!
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Sa faza aia super tare de pe Prima TV.

Niste unii faceau un reportaj la un control OPC sau asa ceva la niste firme si, bineinteles, ca a iesti cu cearta, mai precis tembelii de patroni si-au gasit imediat pe cine sa dea vina : presa; intotdeauna presa e de vina. :^o
La un moment dat o cucoana s-a repezit la un cameraman sa-i smulga aparatul din mana; tipul era cu spatele la ea.

Exact in momentul in care aia pune mana pe camera, tipul se intoarce si ii arde un croseu de stanga in plina figura, da' bine de tot, ca la K1 ce mai. :laughing6: , la care un alt tip ceva mai in varsta sare si ala la cameraman cu picioarele. Cameramanul se tine insa bine pe pozitie si retaliaza mai ceva ca Bruzli, nu inainte de a ii mai aplica un combo primei cucoane. :laughing6: A fost o bataie acolo.... Ar fi fost super sa inceapa cameramanul sa le arda la amandoi cu camera de filmat dar, bineinteles, s-ar fi stricat in capul lor si costa o avere o chestia d-aia..... :laughing6:
Zâna Măseluţă
Admin

Post by Zâna Măseluţă »

Antena1 parcă. Şi cameramanul a fost dat afară din câte ştiu. Se băteau cum se bat copiii în grădiniţă, capul lăsat în faţă, privirea în pământ şi morişcă din mâini, cu câte o fugăreală de câţiva metri între morişti. Mie mi-a plăcut aia cu ministrul agriculturii de acum câţiva ani la o zootehnie când vorbea academic şi cu gesticulări artistice în costum de cioclu în direct la tv despre efectivele de bovine şi cât de bună e brânza pe la noi, zâmbea când trebuia, accentua cuvintele cheie din discurs şi o vacă le tot călărea pe celelalte în spatele lui...
Lumea mă invidiază că beșina mea miroase tare cade omu din picioare
brutalistu

Post by brutalistu »

Una proaspata... cam macabra..
Alexandru Gamalet @ Realitatea TV wrote: Alexandru Paleologu va fi inmormantat astazi la cimitirul Belu acolo unde se afla si colega noastra Mirela Voicu. Mirela?
Image
Eat shirt and pie!
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Aahahahah, ce tare !!! :laughing6:
Dr. Voidberg
Moderator

Post by Dr. Voidberg »

A murit Paleologu?
96 percent of Americans believe that Mr. T still pities the fool.
Radical dreamer
Bossman
Moderator

Post by Bossman »

Truth is relative. Pick one that works
brutalistu

Post by brutalistu »

din ciclul "ce mananci aia esti":
o creata de la RTV wrote: ...transportul coletelor pe Calea Felata..
Image
Eat shirt and pie!
r4zv4n

Post by r4zv4n »

Ieri, pe la ora 18:15, pe Prima, la Focus. Reportaj despre inundaţiile din New Orleans.

Reporterul: "oamenii trăiesc printre cadavre de animale moarte"

Am semnalat-o şi pe site-ul cârcotaşilor :P
Sunt foarte misterios. De multe ori nici eu nu ştiu ce fac.
Mood: "I can't help but feeling that love is always dealing me a losing hand" (Deep Dish - "Sacramento")

Image
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Wow ce periculosi suntem.

Ziarul Jurnalul National, pagina 15. Sub titlul Impotriva Romaniei, vad prologul articolului:

"Prestigioasa revista Jane's Defense Weekly dezvaluie in cel mai recent numar al sau faptul ca Turcia si Rusia, sprijinite de SUA si NATO, se opun planurilor Romaniei de a securiza zona Marii Negre"

Wow, cele doua super puteri ale lumii trec peste certurile lor si se aliaza pentru a zadarnici planurile Romaniei. Da' periculosi mai suntem, am ajuns o amenintare la dresa intregii lumi.

Bineinteles, in articol se clarifica lucrurile. De fapt ar fi trebuit sa sune cam asa "Turcia si Rusia se opun planurilor Romaniei sprijinte de SUA si NATO, de securizare a zonei Marii Negre". Dar ma facut sa zic un mare WTF ?!? Am ras apoi vreo juma' de ora. :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Radoo

Post by Radoo »

Cho-Mag primul post e tare de tot :d Ce face prea mult Stargate si o incultura generala din unii oameni :d
Old nickname: Rayden

PC Garage - discount 1% folosind voucher-ul A6IDCLSW
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Ati auzit de jocul The Elder Scrolls IV: Hellgate London ? Nu ?!? Pai uite ca cei de la Gamebanshee au auzit de el. Sa-i credem ?

http://www.gamebanshee.com/hellgatelondon/downloads.php

De abia astept sa vad stiri despre Starcraft 2: Warhammer 40000 sau de ce nu, The Elder Scrolls V: Diablo.

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
bizcuits

tornada in carcasa

Post by bizcuits »

fiti atenti la ultima moda in sisteme de racire/o carcasa decupata cu 2 ventilatoare de la radiator de masina de 12 v legat la sursa cu un switch/Concluzie..................Uragan in carcasa shi zgomot asurzitor
brutalistu

Post by brutalistu »

Nu mai stiu la ce post de radio:
"Mircea Sandu si-a lansat campania ERECTORALA pentru sefia FRF ... bla bla" ;)
Image
Eat shirt and pie!
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Ieri la Stirile ProTV.

Eu butonam ceva la comp. si mergeau stirile din sport la TV, iar eu nici nu eram atent la ele. La un moment dat aud " Mincinasul bla bla bla......Mincinasul bla bla bla ". M-am uitat ca trasnit. Domne, au dreptul ca la niste stiri care se vor a fi serioase sa faca misto in acest fel ? Daca erau Carcotasii sau Divertis nu m-as fi mirat dar Stirile ??????

Cum ar fi sa zica la stiri " Bombonel s-a intalnit astazi cu Vodcaroiu si au discutat despre...bla bla bla " :laughing6: :laughing6: Nu ca nu ar fi distractiv dar sunt la urma urmei sunt Stiri.
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Uite o prostie de a mea.

De pe site-ul Gameshop, referitor la X3.

"As dori sa stiu cand il aveti avea pe stoc.

[adaugat la data 29 oct 2005 ora 12:23:20 de Chomag]"

Iti spun eu. Am auzit de la firma importatoare ca s-ar putea sa aiba jocul saptamana viitoare. Deci probabil ca tot saptamana viitoare o sa-l gasim si la Gameshop.

[adaugat la data 14 noi 2005 ora 22:28:37 de Chomag]"

Faza e ca aia nu pun comentariul imediat dupa ce il faci, iar in cazul meu, abia dupa doua saptamani il pusesera si ei pe site asa ca, normal, eu uitasem ca tot eu intrebasem cu doua saptamani in urma, asa ca pana sa ma uit ca tot eu intrebasem, mi-am raspuns singur. :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=3140
Cho-Mag

Post by Cho-Mag »

Ziarul Evenimentul Zilei de astazi, pagina 5 ( jos de tot ), articolul Mari Romani Nominalizari.

Vlad Tepes
"....... A domnit peste in trei randuri peste Valahia, in 1448, intre 1456 si 1962 si in 1476, anul mortii sale...."

Wow, a domnit intre 1456 si 1962, deci vreme de 506 ani. Acest lucru demonstreaza fara urma de tagada ca Vlad Tepes este intr-adevar Dracula. Probabil ca in 1962 a emigrat in SUA si si-a luat pseudonimul de Pacepa.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Doamneee, cum naiba se intampla sa o comita asa de grav atat redactorul respectiv cat si persoana (le) care verifica articolele inainte sa le trimita la editare ?!?

Cum nu vii tu, Tepes Doamne..... sau mai bine nu ca poate ma aude.
Allex
Moderator

Post by Allex »

Cho-Mag wrote:Ziarul Evenimentul Zilei de astazi, pagina 5 ( jos de tot ), articolul Mari Romani Nominalizari.

Vlad Tepes
"....... A domnit peste in trei randuri peste Valahia, in 1448, intre 1456 si 1962 si in 1476, anul mortii sale...."

Wow, a domnit intre 1456 si 1962, deci vreme de 506 ani. Acest lucru demonstreaza fara urma de tagada ca Vlad Tepes este intr-adevar Dracula. Probabil ca in 1962 a emigrat in SUA si si-a luat pseudonimul de Pacepa.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Doamneee, cum naiba se intampla sa o comita asa de grav atat redactorul respectiv cat si persoana (le) care verifica articolele inainte sa le trimita la editare ?!?

Cum nu vii tu, Tepes Doamne..... sau mai bine nu ca poate ma aude.
Se mai intampla.. cand ai sute de coloane de text de citit, exista posibilitatea sa ratezi o astfel de greseala.
Mai ales daca ai timp limitat la dispozitie. Nu o vad ca un capat de tara. :wink:
Ulfednar

Post by Ulfednar »

Mdaa... vorbea una' la Pro TV candva despre Becali si a zis ceva in genul "becali se crede Vlad Tepes, si nu e normal pentru un patron de club din 2006 sa se creada un conte din anii 1800"

O greseala? Doua? Trei!
Ita na! Jmen!
smart.1

Post by smart.1 »

Ulfednar, a fost la Cronica Cârcotaşilor dată săptămâna trecută. Merci totuşi că ne-ai adus aminte... [smilie=Respect.gif]
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
Post Reply