Cel mai greu/usor boss?
Moderator: Moderatori
-
Minele....cand esti singur in noapte, iar demonii incep sa vina, sa-ti aduci aminte ca inainte sa te apuci sa postezi de-amboulea, era odata unu care ti-o dat mucu la # de posturi.
l33t=elite, pentru ca L se pronuntza "el" in engleza. iar cei 2 e sunt necesari pentru a transforma "e" in "i", get it?
l33t=elite, pentru ca L se pronuntza "el" in engleza. iar cei 2 e sunt necesari pentru a transforma "e" in "i", get it?
Dupa cum zice colegu fishbone l33t=elite si e folosit de jmeckerii care se dau gameri bazati. Asa s-au dat catziva l33t-zi la mine pe Warforge si dupa aia le-am dovedit eu ca (ei) sunt de fapt 5heet.In data de 2002-05-04 03:05, Minel_ a scris:
wtf iz leet?
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
Cat despre bossi:
Toti bosii din Diablo 2 mi s-au parut usori sau aveam eu erou' bazat, oupss..
Bosii din Undying erau beton cu exceptia magaoaiei de la sfarsit
Bosii din RTCW erau cam cacanari.
Toti bosii din Diablo 2 mi s-au parut usori sau aveam eu erou' bazat, oupss..
Bosii din Undying erau beton cu exceptia magaoaiei de la sfarsit
Bosii din RTCW erau cam cacanari.
When you wish upon a falling star, your dreams can come true. Unless it's really a meteorite hurtling to the Earth which will destroy all life. Then you're pretty much hosed no matter what you wish for. Unless it's death by meteor.
on topic:in rpg-uri depinde foarte mult cat de dezvoltat e erou cand ajungi la punctu respectiv... de exemplu in D1, cu rogue, daca nu ai arcul cat de cat bazat, care sa il faca sa stea pe loc... ti-ai luat-o de la Butcher, nu-l omori nici sa te dai cu capul de pereti...
In doom am observat si eu ca daca te lupti cu mai mult de un boss poti sa-i faci sa se omoare intre ei... nu pre bine dintr-un punct de vedere...
In doom am observat si eu ca daca te lupti cu mai mult de un boss poti sa-i faci sa se omoare intre ei... nu pre bine dintr-un punct de vedere...
Acuma joc Dungeon Siege si nici aici nu sunt cine stie ce bosi. Numa' boschetari.
- Striker_DEA
- Radioactiv
Ma cei mai suculentzi bosshi au fost aia de la sfarshitul episoadelor din Wolfenstein 3D. Adica grasu in albastru , doctorul maniac, hitler, grosse greathel, ala mare si generalu lu peste super bosshi. Era o placere sa il omori pe Hitler heheheh.
A era sa uit uitatzi aici boss tare cine il bate pe ala de la sfarshitul lu IceWind Dale pe dificultate Hearts of Fury e bazar rau (adica are bulan). Vorba aia nu bati nishte prapaditzi de goblin la inceput dapai masa de demon din alt plan. Sa nu mai vorbim de Iirenicus pe super hard in BG2 desi ala merge omorat!
In final cred ca toţi bosshi sunt factzi sa fie omoratzi cumva ! Nu? Ca altfel ce rost mai are jocu! (Poate sa te scoata din sarite si sa îţi spargi monitorul si sa trebuieasca sa ei altul) (cred ca is mana in mana cu aia de fac monitoare pe submarin)!!
Bye all!
A era sa uit uitatzi aici boss tare cine il bate pe ala de la sfarshitul lu IceWind Dale pe dificultate Hearts of Fury e bazar rau (adica are bulan). Vorba aia nu bati nishte prapaditzi de goblin la inceput dapai masa de demon din alt plan. Sa nu mai vorbim de Iirenicus pe super hard in BG2 desi ala merge omorat!
In final cred ca toţi bosshi sunt factzi sa fie omoratzi cumva ! Nu? Ca altfel ce rost mai are jocu! (Poate sa te scoata din sarite si sa îţi spargi monitorul si sa trebuieasca sa ei altul) (cred ca is mana in mana cu aia de fac monitoare pe submarin)!!
Bye all!
"A fi inseamna a fi relativ!"