Firme mari de imprimante... in Romania
Moderator: Moderatori
Firme mari de imprimante... in Romania
As vrea sa cumpar o imprimanta A3 cat mai profesionala(cost cat mai mic pe pag color in principiu). Faza e ca nu stiu toate firmele importante care au reprezentante in Romania. Va rog, daca lucrati careva in domeniul tipariturilor si m-ati putea ajuta cu niste adrese. As vrea sa contactez cat mai multe firme sa vad ce oferte au pt asa ceva. Multumesc.
There is no order...
- indianuiute
io iti recomand HP ... singura pb a lor e costul f mare al consumabilelor ... iar ca imprimanta iti recomand HP Deskjet 9800 ... acu io nu stiu dc se incadreaza in bugetu tau
- dragoshstoica
HP 1280c
Este robusta, ca refill cartusele sunt prietenoase daca lucrezi cu grija si te pricepi putin, merg cu refill relativ ieftin (cel negru merge chiar cu tus de Lexmark). am avut una din asta la servici (a patit un accident nefericit). Pentru color nu cred sa existe imprimanta cu jet sa aiba cost/pagina mic, pana la urma pica cartusul. la HP 3845 cartusul color ma tine cam la 7-8 refilluri full, dupa care fotografiile nu mai ies la calitate.
Este robusta, ca refill cartusele sunt prietenoase daca lucrezi cu grija si te pricepi putin, merg cu refill relativ ieftin (cel negru merge chiar cu tus de Lexmark). am avut una din asta la servici (a patit un accident nefericit). Pentru color nu cred sa existe imprimanta cu jet sa aiba cost/pagina mic, pana la urma pica cartusul. la HP 3845 cartusul color ma tine cam la 7-8 refilluri full, dupa care fotografiile nu mai ies la calitate.
Diablo 2 - the only
nick vechi: cryss_mocanu
nick vechi: cryss_mocanu
Si eu tot 1280 recomand. E ceva mai lenta ca modelul 9000 dar mai fiabila (mai din topor) si poti folosi cartuse de capacitate mai mare 42ml/38ml fata de 9000 care merge cu cartuse de 22ml si color de 18ml am impresia.
Evita imprimantele canon sau hp cu catuse separate fara cap.
Risti sa infunzi capul la refill si ai dat-o in bara daca apuci sa cumperi un cap nou.
Cum spunea si cryss_mocanu merge incarcat de 5-10ori in functie de cat de bine stii sa incarci. Evita sa lasi cartusele sa se termine, incarca pe la 10% din cartus altfel se usuca cerneala pe duze.
Evita imprimantele canon sau hp cu catuse separate fara cap.
Risti sa infunzi capul la refill si ai dat-o in bara daca apuci sa cumperi un cap nou.
Cum spunea si cryss_mocanu merge incarcat de 5-10ori in functie de cat de bine stii sa incarci. Evita sa lasi cartusele sa se termine, incarca pe la 10% din cartus altfel se usuca cerneala pe duze.
Re: Firme mari de imprimante... in Romania
Ma tem ca termenul "profesional" este gresit folosit in context. O imprimanta "profesionala" nu se diferentiaza prin costuri mici ci prin functionalitate/performanta/calitate.Keos wrote:As vrea sa cumpar o imprimanta A3 cat mai profesionala(cost cat mai mic pe pag color in principiu).
Cat despre reprezentante, nu prea vad cum ai putea achizitiona direct de la ei. Poate contactand unul dintre parteneri.

- Angel of Love