Restarturi provocate??
Moderator: Moderatori
Restarturi provocate??
Recunosc nu ma prea stiu eu de retelistica, dar din cand in cand mi se restarteaza calculatorul si cred ca problema esti cineva din retea(suntem vreo 70) care are ceva program/e cu care da restarturi. Calculatorul nu are probleme ca l-am "incercat" cu Memtest, cu BurnInTest, StressPrime si nu are nici o hiba. Daca ma puteti ajuta si pe mine cu ceva sfaturi ce sa fac sa numai primesc restarturi, stiu eu, ceva programe sa "vad" cine da restarturile, va raman dator vandut 

Acuma serios cea mai sigura metoda este sa te duci cu hardul la cineva(pt a-l scana) sau sa dai un scan de pe net deoarece probabilitatea de a avea virusi este foarte mare in cazul tau. Apoi folosesti un Program gen SpyBoot si cauti Spyware(vezi sa il updatezi), si nu in ultimul rand instaleaza-ti un firewall + antivirus (de exemplu BitDefender).
Daca urmezi pasii de mai sus in ordinea scrisa nu cred ca vei mai avea probleme, asat daca nu cumva este ceva hardware...
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
dacă ai sp2 şi update-uri la win la zi, mă cam îndoiesc. un troian ar cam fi văzut de nod32. fă două chestii: scoate cablul de reţea. tot aşa restartează? apoi, system properties - advanced - startup and recovery - debifează automatically restart. iei bsod? (ecran albastru) dacă da, notează mesajul care arată eroarea. poate fi vorba de un driver şi îl vezi acolo cu numele însoţit de extensia sys.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
Implement Auditing
Daca vrei sa aflii sigur:
- Local Security Policy -> Local Policies -> Audit Policy -> Audit Privilege Use -> bifezi Success
Apoi, dupa un restart neprovocat (de tine) te uiti in Event Viewer/Security si vei vedea daca vreun utilizator extern a provocat acel restart.
- Local Security Policy -> Local Policies -> Audit Policy -> Audit Privilege Use -> bifezi Success
Apoi, dupa un restart neprovocat (de tine) te uiti in Event Viewer/Security si vei vedea daca vreun utilizator extern a provocat acel restart.
I'm not Karan. I'm someone else.
Re: Implement Auditing
Karan da unde-i ce ai scris tu mai sus ca eu habar namKaran wrote:

Fratilor am luat nenorocitul ala de restart, dar fata de celelalte in care mi se restarta pc-ul ca si cum ai apasa RESET-ul, la asta am primit pt prima data "magicul" ecran albastru care zice: A problem has been detected and windows has been shut down... bla bla bla.
si ma jos scrie DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.. voi ce credeti care-i buba ca eu nu stiu??![I-Didnt-Do-It [smilie=I-Didnt-Do-It.gif]](./images/smilies/I-Didnt-Do-It.gif)
si ma jos scrie DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.. voi ce credeti care-i buba ca eu nu stiu??
![I-Didnt-Do-It [smilie=I-Didnt-Do-It.gif]](./images/smilies/I-Didnt-Do-It.gif)
-
eu patesc asta! si ma scoate din sarite pt ca abia am cumparat pc-ul si am aceleasi simptome!Am urmat pasii de mai sus, astept sa vad daca se mai reseteaza.keeekeeess wrote:Nu se reseta atunci cand downlodai de pe retea cu viteza mare ?
PS:nu pot downloada nimic! adica orice tip de fisier as lua de pe net fie cu Opera, IE sau Getright, este corupt.
ce sa fac?
In the 7-th Day, GOD created Trance!
exista pe cd-ul placii de baza o interfata htlm instalabila pentru managementul firewallului. poti dezactiva linistit de-acolo firewallul, cel putin eu asa am facut. ai reinstalat degeaba.
101 lucruri despre mine: