Cel mai aratos sistem !
Moderator: Moderatori
Spre deosebire de Lord Executron, care are aceeasi carcasa, eu am montat hardurile invers (cu cablurile in fata ca sa fie mai usor de pus/scos) si de aceea e aglomerata acea zona. Oricum, airflow-ul nu este prea deranjat de acele fire, desi se putea si mai bine: hdd-ul de 120GB are 35 de grade, cel de 40 38 d egrade, iar in sistem sunt 27 de grade.
- Lord Executron
Lord Executron ar vrea sa shtie cum ai pus HDD-urile invers sa mie nu mi se potrivesc gaurile daca le bag aşa, adică hardu vine in spate rau... Shi am incercat mai multe tipuri de HDD... *tu le foloseshti gaurile p-alea de pe fund nu?
Ah shi daca ai harduri PATA ar fi chiar nashpa sa le aglomerezi in spate (am incercat lol)

Ah shi daca ai harduri PATA ar fi chiar nashpa sa le aglomerezi in spate (am incercat lol)
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
Colectionar de calculatoare, fan VW&Dacia Frantuzoaica
Merci!Este imens as putea spune!O sa pun o poza cu el desfacut cand am sa il curat de praf!:)Max Inc wrote:@novi...
man.. pune o poza cu carcasa desfacuta pe lumina ca nu imi vine sa cred ce am vazut acolo... shtiam ca sonic towerul ala e mare... dar sincer ... cred ca arata bestial... wow.
AICI este o poza mai veche (calitate slaba)!:P
Da!Pot sa ii pun ventilator si pe partea ailalta!Dupa cum vezi la mine este foarte aproape de ventilatorul de evacuare si ventilatia este una foarte buna!gallardo wrote:Destul de putin fata de cat ma asteptam, dar totusi foarte mult comparativ cu altele... Poti sa-i pui ventilator si pe partea cealalta?
- Lord Executron
Am dus calculatoarele la munte la mine shi am facut un cable management complet... 
Principal 1 + Secundar

Principal 1 + Secundar
1.Tagan 580W|DFI SLI-DR Expert|Opteron 146 CABYE @ 2,7 Ghz|2 x 1 Gb Corsair UCCC @ DDR550 @3-4-3-7|BFG 7900 GT 512 DDR|WD Raptor 36Gb, Samsung 160GB & 200 GB, WD 3x250GB, Seagate 1 TB.
- Lord Executron
In continuare o poza din spatele placii de baza, locul unde sunt HDD-urile in sfarshit a fost organizat. Curelushele sunt FOARTE utile de a organiza totu frumos.
plus o poza a standului de lucru
plus o poza a standului de lucru

- Lord Executron
Mie nu-mi place A64...zerocool wrote:NU IMI PLAC! :p
STIU CA GUSTURILE NU SE DISCUTA DAR EU LE-AS VINDE SI AS TRECE
PE 939 , EU AM SCAPAT DE 3200 BARTON RAPID IN FAVOAREA AMD64.
eu zic de aceea ca nu cred ca esti fan office:) ia-ti un 6800 ultra(minim) si un 3800+ un abit sli fatality si atunci imi
plac...

Pe bune acuma m-am obishnuit cu Socket A shi nush cand voi trece la 939...
In plus eu nu prea ma joc decat chestii relativ neprentzioase (Civ 3, Warcraft, Rome-Total War plus alte strategii mai puţin faimoase 2d de pilda Space Empires IV) shi nu am nevoie de ceva puternic. De fapt joc fericit shi pe secundarul Sempron 2600+ shi Geforce 2 Ti. Dar imi place hardware-ul in general shi nu vreau sa raman prea in urma...

- Lord Executron
Stai meh linishtit de ce ash fi jignit.zerocool wrote:SUNT OK SISTEMELE NU AM VRUT SA TE JIGNESC DAR DE CE SA TII 10 DACII CAND POTI AVEA UN M3 ?
Numai ca tzi-am zis motivele. Shi am doua sisteme desktop pentru in Buc shi o casa la munte. Shi vreau sa am calc acolo, exceptzie laptopu.
imi place analogia cu dacia-m3

Oricum postasem pentru cable management care a luat mult prea mult
![Nice-try [smilie=Nice-try.gif]](./images/smilies/Nice-try.gif)
- Lord Executron
Uitandu-ma la primele pagini ale acestui topic (shi gandandi-ma ce faceam prin inceputul lui 2003
) am realizat ca s-a renuntzat la ideea postarii a pozelor sistemelor in revista... Poate ca ar trebui reintrodusa intr-un colutzuletz de pagina
... Pentru ca s-au postat multe sisteme frumoase pe aici... ![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)

![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
Sincer mi s-a facut rau cand am vazut toate matele alea acolo ...doamnee cat de multe sunt ... e interesat sistemul dar ar fi mai bine sa faci un cable managment acolo mane ca se sperie lumea de ce vede chiar daca nush daca o sa reusesti sa faci ca-s prea multe cabluri dar totusi incearca 

My Pc is faster than a Porsche
Pai am scos coolerele de la HDD (3 cu 3 au fost) si am pus unul de 80 care baga aer montat pe fan controller!Me_high wrote:PS : Novi nu iti fac galagie coolerele alea de hdd puse pe bay-uri ? si eu am avut unul si dupa 1 saptamana l-am aruncat la gunoi
Ares frumos sistemul dar mai aseaza un pic firele alea pe acolo!Imi place sistemul de racire cu apa!:P
- gusteru_29
uitati cum arata si sistemul meu cu noua carcasa
pozele sunt de acum doua saptamani,intre timp mi-am cumparat un cooler enermax de 120, si am renuntat la neaoane ca le tinem doar asa de fantezie oricum carcasa o tin inchisa

pozele sunt de acum doua saptamani,intre timp mi-am cumparat un cooler enermax de 120, si am renuntat la neaoane ca le tinem doar asa de fantezie oricum carcasa o tin inchisa

Asus P5N32-E SLI Plus,CPU DualCore Intel Core 2 Duo E6750, Geil 2x1Gb kitt DDR2 800, Gainward 7800GT 512mb,2xSAMSUNG HD200HJ, WD 400, Creative Audigy ,Samsung 940N
- gusteru_29
Un sfat , va rog
Dati-mi un sfat. Nu stiu ce sa fac, am un cooler Gigabite 3D Cooler Pro. Sa il pun, sau sa raman cu cel box? Mentionez ca nu ma prea omor dupa oc dar mi se pare ca se cam incalzeste procu (53 grade - idle). Sistemul este cel din semnatura.
Athlon 64 3000+ @ 2000 Mghz/MSI K8N Neo FSR/2X256PQI Turbo DDR400 DualCH CL 2/3/3/6/GeCube Radeon 9800XT/Creative SB Live/Maxtor 120Gb SATA/LG DVDRW/Antec SmartPower 300W/Samsung SyncMaster 710N TFT
Logitech Z3r
Logitech Z3r
Re: Un sfat , va rog
Nu stiu daca ai pus intrebarea unde trebuia!Mi se pare ca iti arata eronat temperatura!MSI mai are acest prost obicei!Pune mana pe radiator si vezi daca frige de 50C desi nu cred!emerrico wrote:Dati-mi un sfat. Nu stiu ce sa fac, am un cooler Gigabite 3D Cooler Pro. Sa il pun, sau sa raman cu cel box? Mentionez ca nu ma prea omor dupa oc dar mi se pare ca se cam incalzeste procu (53 grade - idle). Sistemul este cel din semnatura.
Re: Un sfat , va rog
Gigabite 3D Cooler Pro nu este departe, ca performante, de XP120. Eu n-as ezita in locul tau. Macar scapi de o grija. In rest, ramane cum a zis novi .emerrico wrote:Dati-mi un sfat. Nu stiu ce sa fac, am un cooler Gigabite 3D Cooler Pro. Sa il pun, sau sa raman cu cel box? Mentionez ca nu ma prea omor dupa oc dar mi se pare ca se cam incalzeste procu (53 grade - idle). Sistemul este cel din semnatura.
”În viață trebuie să știi când să pierzi, că de câștigat știe orice prost” (Marian Vanghelie)
Cineva dorea poze din interior. Le-am adus.
Referitor la temperatura: Pana la urma m-am hotarat si am pus coolerul Gigabyte + un cooler de 12 pe fata. Rezultatul - cam nici o schimbare. Placa are un utilitar numit Core Center care iti arata temperatura, overclocking etc. Dupa el m-am luat si eu si v-am scris voua.
Apropo mi-am schimbat memoria (aveam GeIL Value 512 PC 3200) si mi-am luat PQI Turbo 2x256 CAS Latency: 2-3-3-6
Referitor la temperatura: Pana la urma m-am hotarat si am pus coolerul Gigabyte + un cooler de 12 pe fata. Rezultatul - cam nici o schimbare. Placa are un utilitar numit Core Center care iti arata temperatura, overclocking etc. Dupa el m-am luat si eu si v-am scris voua.
Apropo mi-am schimbat memoria (aveam GeIL Value 512 PC 3200) si mi-am luat PQI Turbo 2x256 CAS Latency: 2-3-3-6

Athlon 64 3000+ @ 2000 Mghz/MSI K8N Neo FSR/2X256PQI Turbo DDR400 DualCH CL 2/3/3/6/GeCube Radeon 9800XT/Creative SB Live/Maxtor 120Gb SATA/LG DVDRW/Antec SmartPower 300W/Samsung SyncMaster 710N TFT
Logitech Z3r
Logitech Z3r