Referitor la carcasa - este una noname , nu este tunata de mine

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Moderator: Moderatori
Hehe sus acolo la sursa nici nu iti imaginezi cate cabluri sunt pentru ca acolo am si HDDurile!Dar partea aia nu prea ajuta in airflow asa ca!Oricum am 33 C la CPU full si 64 C la placa video asa ca nu am ce sa ii reprosez!Aaa si 43 la NB!omu cu firu wrote:Misto, silence oriented (panaflo) dar e horror la wire-management.
Am intels!Oricum cablurile sunt aranjate cat se poate de frumos/bine asa ca nu am ce comenta din acest punct de vedere!Niste coolere pe ici pe colo ai mai putea monta si sa tii carcasa inchisa pentru ca intra mult praf!Mailo wrote:da novi.. tot timpul. gigabyte am tot avut .. si cred k m-am obisnuit.. nu pot sa zic ca sunt fan.. oricum, pe viitor vreau sa incerc si altceva... m gandesc la Abit... anyways... carcasa & sursa nici mie nu-mi plac .. dar la momentul achizitionarii sistemului nu au fost $ de ceva mai bun ... in curand doresc sa trec si eu pe 64 si PCX ... cu ocazia asta o sa-mi cumpar si o carcasa mai aratoasa !
Carcasa este foarte importanta pentru un sistem deoarece trebuie sa asigure un airflow bun pentru o racire corespunzatoare componentelor!Tu tii carcasa inchisa sau deschisa ca sa zic asa?:-kNinJa#1 wrote:din pacate nu am o camera foto digitala sa va arat sistemul meu...dar sa nu va asteptati la ceva fantastic> apropo .. carcasa este mai naspa decat cele pe care voi le-ati numit naspa
... va imaginati ce am ? oricum eu nu sunt genul de om care arunca banii pe chestii care nu imi trebuiesc
am carcasa asta de 3 ani
de la al 2-lea sistem...pe carcasa asta am avut 3 placi de baza , 29 de placi video , 4 procesoare ...
pur si simplu nu vad rostul sa dau 14 mil pe o carcasa...am zis 14 mil orientativ..
oricum de curand o sa-mi schimb carcasa..si asta o schimb din cauza sursei
temperatura aia e normală!!mai mult decât normală...n-ai de ce să-ţi faci griji.Nu cred ca este normal sa-mi ruleze in idle la 49 grade un A64 3000+ !?
Ce spune-ti? Mai exista si probabilitatea sa-mi indice eronat placa???! Dati-mi un sfat bun
Nu-mi spune ca stai cu tancul ala pe masa permanent! La mine nu rezista mai mult de 5 min, cand ii trageam un cot....si adio si la revedere calculator.omu cu firu wrote:Eh, tre sa modific io ceva in camera si momentan totu este dezordonat.
Ba e mult 49 de grade, la mine sta la 29 de grade idle. incearca sa faci un update de bios, este posibil ca placa de baza sa arate eronat temperatura.Colegu wrote:faine aranjate cablurile la mailomeserie...
temperatura aia e normală!!mai mult decât normală...n-ai de ce să-ţi faci griji.Nu cred ca este normal sa-mi ruleze in idle la 49 grade un A64 3000+ !?
Ce spune-ti? Mai exista si probabilitatea sa-mi indice eronat placa???! Dati-mi un sfat bun
eu am un duron ciobit la 850 care stă în mod normal între 60 şi 65...
şi în medie,pe an se încălzeşte cu vreo 2 grade...
da nu-i nici o problemă,merge de 4 ani fără greşeală!!
şi când mi l-am luat cică nu-s bune amd-urile că nu-s *stabile* VAX...
băgători de samă
off topic:Lord Executron wrote:
de abia ajtept controllerul SATA nou sa bag unit optice pe SATA. BYE BYE IDe