sincer nu ma interesaza de e intel sau amd conditia e (as pfrefera un multiplicator cat de cat deschis pt oc)
performate excelente , pret bun ( sa fie in magazine sub 12 mil ) exclus Soket A ca nu are PCI-E
iar 754 nu prea imi place.... asa ca alegerea e 939 soket 478 sau LGA 775 desi daca merge si Xeon daca gasiti careva placa de baza cu PCI-E pt xeon... iar AMD 940 nu am de unde sa imi fac rost la un pret decent...
Don't steal. The government hates competition.
Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.
===============================
Voucher...G6TPRZ4K...PC Garage...1% reducere
Hehe!Asta daca ai o racire buna si nimeresti un procesor overclockabil si evident placa de baza te ajuta!Nu e chiar asa usor!Sunt mai multi factori care influenteaza acest lucru!
Sub 12mil gasesti si un athlon64 3500+, iar undeva la 13 gasesti 3800+(care deja are 2.4GHz). In testul Xtrem de procesoare, 3500(winchester, nu venice) e primul care apare in categoria bun la jocuri (are 12fps peste 3000+ in doom3), iar 3800 e cam cu 3 fps mai iute. S-ar parea totusi ca nucleul Venice este cel mai overclockabil...
Unii oameni vad lucrurile asa cum sunt si intreaba 'de ce?' Eu visez lucruri care nu exista si intreb 'de ce nu?'
Depinde la ce-ti trebuie. Asa pot spune si eu ca un P4 820 spulbera la multitasking orice amd single core de pe piata (la pret echivalent - 10mil sau sub 9mil pe piata gri).
Overclocking faci la toate in functie de racire, memorii, placa de baza, sursa etc.
Best buy-AMD 3800...o.c. cu atentie se duce catre 2800 mhz....cel mai potent procesor din lume.Daca chiar vrei sa te apropii de FX 57 ca performante,mai adaugi niste bani si cumperi AMD 4000 cu 1 Mb de memorie cache level-doi.Cred ca ar fi interesant sa ai un procesor de nivelul unui FX 57 acasa.
Incearca un 3200+Venice, cum de altfel ti-au zis shi altii.Nucleul Venice are un potential destul de mare cand vine vorba de oc.
Ca solutie Intel:Pentium 4 640(varianta BOX).LA 3.2Ghz, 2MB L2 Cache FSB 800Mhz
La aprox. 12-13mil.Poate chiar la 11.7mil.
Last edited by Manea Bogdi on Mon Oct 10, 2005 3:10 pm, edited 1 time in total.