Need help!

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Mr.E

Need help!

Post by Mr.E »

Am shi yo o pb legata de win. Yo am Championship Manager 01-02 shi cand incerc sa incarc o salvare sau sa creez un joc nou imi apare urmatoarea chestie : "There is not enough available system memory to create/load the game. Please freeup some moreand try again."

Alte joace ca Swat4 sau Gta-Sa merg brici. Am reinstalat xpu de 2 ori shi la fel. Cam ce ar trebui sa fak?
_Viper_

Post by _Viper_ »

Daca nu ma insel e memoria virtuala.Mareste Swap File-ul sau lasa Windows-ul sa se ocupe de dimensiunea lui. Ciudat ca nu ii ajung 256MB DDRam...
Mr.E

Post by Mr.E »

Aaaaa... shi de unde setez asta? :D Azi am mai luat 512 ddr shi cu 700 shi ddr nu inteleg cum de are nevoie de mai mult!
_Viper_

Post by _Viper_ »

mergi la System Properties->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory
Mr.E

Post by Mr.E »

A shi mai am o pb. Cand dau sa vad Task Manageru' imi zice ca a fost dezactivat de adimistratorul meu. Chetia e ca yos adminu'. Sa fie de la vreun spyware sau virus ceva?
_Viper_

Post by _Viper_ »

Nu e exclus. Acum ceva vreme, pentru cateva ore, sistemul imi zicea ca nu am placa de sunet. Era virus, acum placa fiind ok.
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Solutia simpla ar fi un reinstal de Xp :P .
Daca nu vrei sa pierzi anumite instalari sau salvari dute cu HDD-ul la cineva sa ti-l scaneze atat cu un antivirus cat si cu un antyspyware.
Cat despre swap... cred ca cel mai bine este sa il pui la 756MB(dar asigura-te sa ai spatiu pe discul respectiv).
Daca cumperi de la PcGarage folosind codul: GN24WM10. ai un discount de 1%.
_Viper_

Post by _Viper_ »

1. Solutia cea mai simpla e o imagine Ghost.
2. Daca ai spatiu suficient, lasa Windows-ul sa se ocupe de swap.
Mr.E

Post by Mr.E »

Aaaa mai am o intrebare. Aproape am dl win ala nou Longhorn shi nush daca sa il instalez sau nu. Adika merita ? E mai stabil? As vrea pareri de la pers care l-au testat plz :D
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Is curios de unde ai tu "Longhorn"-ul :laughing6: , dar asta este alta treaba...
Ideea este ca nu merită, mai ai putintica rabdare.(pana la vara [smilie=Nice-try.gif] ).
Mr.E

Post by Mr.E »

Am gasit un iso "Microsoft Windows Longhorn 4074"-----733.75Mb . E vers beta? merita instalata vers asta?

Aaaa.... nu e warez nu e nimic decat o intrebare la ceva ce am gasit pe net. Vream sa stiu daca e beta sau ceva de genu asta atat tot, nu am zis ca vreau crack sau mai stiu yo ce alta chestie. OK?
Last edited by Mr.E on Tue Sep 20, 2005 7:29 pm, edited 1 time in total.
ice01

Post by ice01 »

Esti pe muchie de cutit in ce priveste regulamentul care zice cam asa :
Regulament general wrote: Cereri de crack-uri, jocuri sparte, sau link-uri catre site-uri ce contin asa ceva nu sunt tolerate. Cei ce vor raspunde risca la fel de mult ca cel ce a intrebat.
Intrebarea ta este legata de warez, lucru ptr care se cam ia ban pe aici, editeaza ultimul tau post inainte de a primi vreun ban, si citeste inainte de a posta Forum rulls
IL Dotore

Post by IL Dotore »

Nu neaparat ice01, omul poate foarte bine sa aiba ultima versiune beta, cu licenta gratuita cu tot.(spre exemplu mie de la facultate imi poate da asa ceva oricand vreau)
Repet CU LICENTA.(pt ca noi avem un parteneriat cu Microsoft).
Mr.E

Post by Mr.E »

asa deci am testat longhornu shi mi se pare kalumea la aspect shi la multitudinea de optiuni, faza naspa e ca mi se blocheaza shi nu prea sunt drivere :(( naspa de naspa
smart.1

Post by smart.1 »

fiind BETA, e normal sa nu fie stabil, si normal sa nu aiba drivere. cum a zis si Il Dotore, ai rabdare pina apare versiunea finala
MariusStuparu.com | Twitter: marius_stuparu | Facebook: mstuparu
fishbone
Moderator

Post by fishbone »

De la championship manager la longhorn. Misto asa.
Mr. E, sunt topicuri separate pentru fiecare subiect de discutie, iar pentru Longhorn aka Vista o multime si ele. Foloseste functia search.
Deci pana una-alta, s-au rezolvat problemele pe sistemul tau?
Mr.E

Post by Mr.E »

Da am pus la virtual memory cate 4 Gb per partitie :D

A da mai am o intrebare cum activez Task manageru? Deoarece cand apast tastele magice Ctrl+Alt+Del imi zice "Task Manager has been disabled by your administrator".
Post Reply