Incarcator laptop. please help !!!
Moderator: Moderatori
Incarcator laptop. please help !!!
Stie cineva dintre voi cum as putea inlocui incarcatorul meu pierdut de la un laptop HP 9030 ?
sunt si de cumparat, 19 V la amperaj mare are unul. ce scrie pe spatele lui/bateriei? cati V, cati A? De unde esti? Am si eu unul, de la un Compaq mai nou... te-as putea ajuta.
101 lucruri despre mine:
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
74. conduc Logan. cine zice că în Logan nu este spaţiu? Atâta vreme cât la 120kg pot conduce mereu, liniştit, dintre scaune!
multumesc. pentru un rahat de m307 mi-au cerut pe un cablu usb 50 lei, iar pentru un adaptor de retea 30 usd. 220V - 3.3V. merge la fix si cu un incarcator de nokia, de 3.6V. bani aruncati pe geam.
101 lucruri despre mine:
model 265602-xx1/DC359A
100 to 240 VAC
Input Efficiency
83% min at 115 VAC
Input frequency range
47 to 63 Hz
Input AC current 1.7 A at 90 VAC, 0.85 A at 180 VAC
Output Output power 65W
DC output
18.5V
Hold-up time
5 msec at 115 VAC input
Output current limit <5A, Over voltage protection- 29V max automatic shutdown
Cam acestea sunt specificatiile.
Muad'Dib nu ma intereseaza cat costa. Vreau sa am incarcatorul cat mai repede pentru ca nu pot folosi laptopul.
100 to 240 VAC
Input Efficiency
83% min at 115 VAC
Input frequency range
47 to 63 Hz
Input AC current 1.7 A at 90 VAC, 0.85 A at 180 VAC
Output Output power 65W
DC output
18.5V
Hold-up time
5 msec at 115 VAC input
Output current limit <5A, Over voltage protection- 29V max automatic shutdown
Cam acestea sunt specificatiile.
Muad'Dib nu ma intereseaza cat costa. Vreau sa am incarcatorul cat mai repede pentru ca nu pot folosi laptopul.
iata ce am eu.

din pacate, nu am cablul de la priza la mufa de la adaptor. cablul de 220V. vezi daca ti se potriveste mufa de alimentare. observa ca specificatiile adaptorului meu de hp sunt similare cu ce are nevoie al tau, ba chiar la o putere mai mare. nu reprezinta nici o problema in a pune un cablu separat de 220V acolo. il rezolv eu pe ala, daca vrei adaptorul.
dupa cum spuneam, daca ti se potriveste si il vrei... you know the drill: PM, ca aici nu e sectiunea Vanzari.

din pacate, nu am cablul de la priza la mufa de la adaptor. cablul de 220V. vezi daca ti se potriveste mufa de alimentare. observa ca specificatiile adaptorului meu de hp sunt similare cu ce are nevoie al tau, ba chiar la o putere mai mare. nu reprezinta nici o problema in a pune un cablu separat de 220V acolo. il rezolv eu pe ala, daca vrei adaptorul.
dupa cum spuneam, daca ti se potriveste si il vrei... you know the drill: PM, ca aici nu e sectiunea Vanzari.
101 lucruri despre mine: