Fifa 06
Moderator: Moderatori
- alexwinfast
Bun deci a aparut jocul full...pe cate cd-uri e?
Cum e facuta Romania tot la fel de prost ca in 2005 sau se mai apropie cat de cat?
Cum e facuta Romania tot la fel de prost ca in 2005 sau se mai apropie cat de cat?
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
- alexwinfast
Este...PSS wrote:e pe 1 DVD... n-am apucat sa vad daca e Romania in Fifa06alexwinfast wrote:Bun deci a aparut jocul full...pe cate cd-uri e?

- alexwinfast
Echipamentul arata ca cel din realitate!Si in joc arata la fel?Numerele jucatorilor sunt ca in realitate se respecta ceva din adevar?PSS wrote:uite si Romania.. am jucat cu Cehia si m-au batut cu 2-0sunt praf
Inca ceva...merge si in jocul full programelul ala cu skinurile pt mingii de care a zis 2hacku?
Tocmai am avut si eu parte de meciul de initiere (cam tarziu dar asta e... se face greu spatiu pe hdd
). Foarte buna ideea, revigorant meci, m-a introdus in actiune, mi-a trezit pofta de joc!
Sa va explic cum a decurs primul meci. Am jucat cu Arsenal contra echipei de vis Classic XI si scorul final a fost de 2-1. As putea sa fiu laudaros si sa spun ca meritam victoria, dar n-a fost chiar asa. Am avut 1-0 in prima repriza dar si ei au avut o foarte mare ocazie (o vazusem in plasa deja
). In a doua repriza 2-0 pentru mine si de acolo a inceput "cosmarul". Abia mai prindeam mingea si cand ajungeau ei la poarta mea era dezastru, am avut noroc cu carul (dadeau bara, loveau portarul, putin peste sau pe langa). Bineinteles ca au dat si ei 1 gol pana la urma dar daca mai era timp nu se opreau aici! Probabil si din cauza faptului ca n-am mai jucat eu de mult Fifa (demo-ul nu se pune, si asa am jucat destul de putin la el) dar asta mi s-a parut cel mai bun meci de pana acum. Cu alte cuvinte daca continua asa o sa pierd mult timp cu jocul asta.
Oricum din screenshot-ul atasat se observa ca a fost un prim meci echilibrat.
Totusi oricat de entuziasmat as fi jocul nu este perfect. Nu stau sa insirui toate defectele dar ce m-a deranjat din prima clipa: comentatorii inca "au lag" la unele faze (in special la faze de gol) si n-am sa inteleg de ce pronunta uneori numele intregi al jucatorilor atata timp cat nu le iese pe gura ce ar trebui (ma zgarie pe urechi "Ghiorghi Hagii" (si i-au mai dat si nr 12!)).

![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Sa va explic cum a decurs primul meci. Am jucat cu Arsenal contra echipei de vis Classic XI si scorul final a fost de 2-1. As putea sa fiu laudaros si sa spun ca meritam victoria, dar n-a fost chiar asa. Am avut 1-0 in prima repriza dar si ei au avut o foarte mare ocazie (o vazusem in plasa deja

Oricum din screenshot-ul atasat se observa ca a fost un prim meci echilibrat.

Totusi oricat de entuziasmat as fi jocul nu este perfect. Nu stau sa insirui toate defectele dar ce m-a deranjat din prima clipa: comentatorii inca "au lag" la unele faze (in special la faze de gol) si n-am sa inteleg de ce pronunta uneori numele intregi al jucatorilor atata timp cat nu le iese pe gura ce ar trebui (ma zgarie pe urechi "Ghiorghi Hagii" (si i-au mai dat si nr 12!)).
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
dupa cateva meciuri = 10 pachete de nervi si injuraturi ca pe maidan... am decis sa-i dau DELETE la FIFA06...
... acelasi A.I. de la FIFA 2004 incoace... iar acu cu "tehnica" lor de rotire si datu in spate a mingii te duce in pragu disperarii.. pasele se dau mai prost ca in 2005 (apas pe S ala da pasa peste o ora.. apas pe W da ca disperatu).........................................................
ma bucur ca am sters cel mai prost joc al anului 1 ![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
![Furious [smilie=Furious.gif]](./images/smilies/Furious.gif)

![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
Ahhh..tu vrei sa sara pe tine k la fifa 04..le iei mingea imediat..si numai tu ataci..si dupa cateva meciuri[2-3] deja te-ai plictisit?
..Mai uita-te la niste meciuri de fotbal la Tv sa vezi cum sta treaba. 
Si referitor la pasa cu S si W..tu cum vrei?clar si usor..asa? S-pasa.S-pasa.D-gol.din miscari rapide deja conduci pe tabela de marcaj.

Si referitor la pasa cu S si W..tu cum vrei?clar si usor..asa? S-pasa.S-pasa.D-gol.din miscari rapide deja conduci pe tabela de marcaj.

a venit nashu cu sacu' si nasha cu diplomatu,
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
- dragoshstoica
Nu ai nevoie de patch (nici nu exista), jocul merge fara probleme.
PS: In caz ca tot nu te descurci ti-am dat un PM!
PS: In caz ca tot nu te descurci ti-am dat un PM!

Minimum System RequirementsVladutz wrote:care sunt cerintele de sistem minim ??? [pl video, proc memorie si altele ???]
==========================================================
1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent (Athlon/Duron/Celeron)
256 Megabytes of RAM (512 MB recommended)
DirectX 9.0c Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 11)
1.2 GB free hard disk space for DVD-ROM format
-or-
2.25 GB free hard disk space for CD-ROM format
And additional space required for saved games and DirectX 9.0c installation
CD-ROM/DVD-ROM drive
DirectX 9.0c Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Please note that 16 bit colour is not supported
Required Operating Systems:
Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95, Windows 98, Windows ME and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
Internet Explorer 6.0 for online play
Macromedia Flash 6.0.79.0 or greater for online play
DirectX 9.0c
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: NA7GGA77
tocmai am jc si eu primul meu joc.
Am ales pe modul carrer - echipa franceza As Monaco, si in primul meu meci am pierdut in deplasare la Metz cu 3-1. Am jucat cu setarile care erea. In prima faza de atac am luat gol, pana sa ma prind io de butoane si de cum se mijca jucatorii, in repriza a doua am egalat - gol traditional fifa - centrare - cap. Ei au avut un atac periculos - fault de la spate in careu - penalty - eliminare-gol . . . dupa care le-a fost f usor sa mai imi dea unul.
Ca obsevatii pot sa spun ca imi plac suturile de la distanta, reluarile foarte spectaculoase, ca poti sati alegi sponsor [eu miam ales T-Mobile]driblingurile unu-la unu. Nu-mi plac cum se bat cornerele - au revenit la modul cu "sageata" de la fifa99-2000-2001 . . . Lovituri libere nu am apucat sa bat.
Ce mi s-a parut ciudat.
1] De ce nu pot sa controlez eu meniul cu sagetile sau cu mausul cum vreau eu. Se misca singur "selectorul" - in sensul ca la inceput mi-e foarte greu sa aleg de ex lb engleza, mereu nimeresc olandeza.
Se poate dezactiva chestia asta ????
[chestia asta apare de fapt in tot meniul jocului]
2] La primul joc - io selectasem Monaco - si a trebuit sa apas de vreo 10 ori pe Enter -ca sa joc ca imi aparea un mesaj in care imi spunea ca trebuie sami aleg echipa aleasa la carrer-mode [desi io o alesesem]
3]primul joc - ala cu selectionata mondiala contra lu chelsea parca- nu am putut sal joc pt ca la echipa mea erea selectata si tastatura si JOISTICKUL - CHIAR dacă EU NU AM ASA CEVA !!!
4]SPONSORUL T-MOBILE NU A APARUT PE TRICOU
Am ales pe modul carrer - echipa franceza As Monaco, si in primul meu meci am pierdut in deplasare la Metz cu 3-1. Am jucat cu setarile care erea. In prima faza de atac am luat gol, pana sa ma prind io de butoane si de cum se mijca jucatorii, in repriza a doua am egalat - gol traditional fifa - centrare - cap. Ei au avut un atac periculos - fault de la spate in careu - penalty - eliminare-gol . . . dupa care le-a fost f usor sa mai imi dea unul.
Ca obsevatii pot sa spun ca imi plac suturile de la distanta, reluarile foarte spectaculoase, ca poti sati alegi sponsor [eu miam ales T-Mobile]driblingurile unu-la unu. Nu-mi plac cum se bat cornerele - au revenit la modul cu "sageata" de la fifa99-2000-2001 . . . Lovituri libere nu am apucat sa bat.
Ce mi s-a parut ciudat.
1] De ce nu pot sa controlez eu meniul cu sagetile sau cu mausul cum vreau eu. Se misca singur "selectorul" - in sensul ca la inceput mi-e foarte greu sa aleg de ex lb engleza, mereu nimeresc olandeza.
Se poate dezactiva chestia asta ????
[chestia asta apare de fapt in tot meniul jocului]
2] La primul joc - io selectasem Monaco - si a trebuit sa apas de vreo 10 ori pe Enter -ca sa joc ca imi aparea un mesaj in care imi spunea ca trebuie sami aleg echipa aleasa la carrer-mode [desi io o alesesem]
3]primul joc - ala cu selectionata mondiala contra lu chelsea parca- nu am putut sal joc pt ca la echipa mea erea selectata si tastatura si JOISTICKUL - CHIAR dacă EU NU AM ASA CEVA !!!
4]SPONSORUL T-MOBILE NU A APARUT PE TRICOU
Eu mi-am ales Aston Villa si la sponsor TV Digital (ofereau cei mai multi bani). Pe mine ma deranjeaza loviturile libere (directe mai ales)! Cum ar trebui sa stiu unde trag si cat de tare? O iau la nimereala? Am nimerit poarta la un momendat dar degeaba, a plonjat portarul foarte lejer ca n-am tras suficient de tare, si daca dadeam mai tare se ducea peste poarta, evident!
Oricum trebuie sa ma mai experimentez ca m-am trezit cu un gol de la 30m de m-am inchinat (si portarul meu n-avea nici o sansa, decat sa fi sarit cu capul in bara
). Apoi am fost singur cu poarta goala dar pentru ca eram prea aproape am fugit pe langa bara si am tras cand iesisem deja din teren.
Vladutz problemele 1,2 si 3 nu au loc in mod normal, iar la 4 n-am fost atent. Poti sa umbli in meniu cu tastatura sau mouse-ul si cred ca problemele tale se datoreaza faptului ca jocul iti detecteaza joystick-ul fantoma. Vezi la My Fifa 06->Controls->Device.
Oricum trebuie sa ma mai experimentez ca m-am trezit cu un gol de la 30m de m-am inchinat (si portarul meu n-avea nici o sansa, decat sa fi sarit cu capul in bara

Vladutz problemele 1,2 si 3 nu au loc in mod normal, iar la 4 n-am fost atent. Poti sa umbli in meniu cu tastatura sau mouse-ul si cred ca problemele tale se datoreaza faptului ca jocul iti detecteaza joystick-ul fantoma. Vezi la My Fifa 06->Controls->Device.
am reinstalat - driverele USB, am schimbat mausul si tastatira . . . si tot nu scap de joistickul pe care il detecteaza jocul.
(. Nu pot juca ca-lumea ca la multe jocuri - imi selecteaza automat joistickul. La controls - e selectata tastatura in joc. Evident nici in control panel - nu am nici un joystick . . . Ce-i de facut?

- dragoshstoica
- SuperSonic
Pai eu aveam impresia ca salary ala reprezinta banii dati la jucatori, antrenori si mai stiu eu ce, si astfel fiind logic ca acei bani sa fie un minus pentru tine.
Totusi sa-mi fie iertat daca ma insel. 

-
Scoate toate perifericele care le ai pe USB. Daca ai tastatura sau mausele pe USB schimba-le cu de-alea cu mufe DIN.Vladutz wrote:am reinstalat - driverele USB, am schimbat mausul si tastatira . . . si tot nu scap de joistickul pe care il detecteaza jocul.(. Nu pot juca ca-lumea ca la multe jocuri - imi selecteaza automat joistickul. La controls - e selectata tastatura in joc. Evident nici in control panel - nu am nici un joystick . . . Ce-i de facut?

diesel2005 wrote:Scoate toate perifericele care le ai pe USB. Daca ai tastatura sau mausele pe USB schimba-le cu de-alea cu mufe DIN.Vladutz wrote:am reinstalat - driverele USB, am schimbat mausul si tastatira . . . si tot nu scap de joistickul pe care il detecteaza jocul.(. Nu pot juca ca-lumea ca la multe jocuri - imi selecteaza automat joistickul. La controls - e selectata tastatura in joc. Evident nici in control panel - nu am nici un joystick . . . Ce-i de facut?
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tactici cat mai bune la FIFA
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
PS - problema nu erea de la mausul meu usb - erea ori de la scanner, imprimanta, usb-ul de la monitorul meu samsung, sau de la telefonul meu orange spv - oricum nu am timp acuma sa descopar de la ce e, ma joc pana crap

O intrebare - ce reprezinta bulinele alea de langa scor ????
Umbland pe forumul jocului am gasit raspuns la intrebarea referitoare la sponsori:
Cat despre "semafoare", ele simbolizeaza dominarea unei echipe.There are now sponsors in career mode, what do they do and can you see them on the teams shirts?
Sponsors give the team extra money based on achievements and per game, the better the sponsor the more money you can potentially recieve per season. The sponsors cannot be seen on the teams shirts as the shirts are lisenced with the teams current sponsor (the one they start the game with) and so the original sponsor shall remain on the shirts.
Si eu am luat Roma si sunt in saptamana a 14-a. Deci nu e bug. Ma enerveaza RAU DE TOT imi vine sa rup tastatura ca trebuie sa alerg sa recuperez mingea pe tot terenul. De multe ori un adversar are mingea in fata careului meu si se intoarce cu ea la el in careu iar eu trebuie sa il urmaresc sa ii iau mingea. Si ce e cel mai frustrant e ca eu am setat repriza 2 min ca sa nu innebunesc pana fac tot sezonul si sunt constant presat de timp. Practic 75% din timp il petrec fugind dupa adversar sa ii iau mingea.
Si eu tot la 2 minute. Mi-am ales echipa CHELTENHAM TOWN - din ultima divizie engleza. Tocmai am promovat, am castigat cupa, si la anul joc un uefa
:P. A fost tare sa elimin in cele 3 cupe engleze, in finale pe Chelsea, Manchester si Liverpool la penaltyuri.
In campionat din 46 de meciuri am avut 21 de victorii si 25 de egaluri - nici o infrangere.
Am ajuns la nivelul 4 de manager.
Ce mai mi se pare tare e ca la upgradarea staffului pretul unui upgrade creste odata cu cresterea nivelului.
CE MI SE PARE FENOMENAL !!!!!!!!!! -
DACA LA INCEPUT ITI ALEGI ORICE ALTA LIMBA COMENTATORUL VA VORBI IN RESPECTIVA LIMBA !!! E SUPER misto SA COMENTEZE CINEVA IN GERMANA, ITALIANA SAU FRANCEZA !!!!!!
Nu-mi dadeam seama de ce un joc care apare de ani de zile pe 2 cduri, si care nu necesita cine stie ce sistem [il joc pu un sistem care il am de 3 ani] brusc are 3,5 G
SPOR LA JOACA !!!!!!

In campionat din 46 de meciuri am avut 21 de victorii si 25 de egaluri - nici o infrangere.
Am ajuns la nivelul 4 de manager.
Ce mai mi se pare tare e ca la upgradarea staffului pretul unui upgrade creste odata cu cresterea nivelului.
CE MI SE PARE FENOMENAL !!!!!!!!!! -
DACA LA INCEPUT ITI ALEGI ORICE ALTA LIMBA COMENTATORUL VA VORBI IN RESPECTIVA LIMBA !!! E SUPER misto SA COMENTEZE CINEVA IN GERMANA, ITALIANA SAU FRANCEZA !!!!!!
Nu-mi dadeam seama de ce un joc care apare de ani de zile pe 2 cduri, si care nu necesita cine stie ce sistem [il joc pu un sistem care il am de 3 ani] brusc are 3,5 G

SPOR LA JOACA !!!!!!
Regulamentul ne impune a nu spune ca acest joc "pute", nu o voi spune.... Fata de fifa 2005 a scazut drastic realismul. Nimic nu mai merge. Nici pasele, devierile, suturile... groaznic. Eu am luat Villiareal si mi s-a intamplat acelasi lucru. Am fost demis dupa ce am batut Espanyol cu 5-1. Italian Trap!!! Ce-i asta??? Probabil pentru ca eram pe minus la bani sau nu stiu. Daca scap singur cu portarul este imposibil sa nu marchez..., atunci cand lovesc mingea nu se aude nici un sunet. Cand loveste bara la fel...., de-abia daca se aude un fasait. Ce parere aveti??? Merita Fifa 2006????
Voi ati vazut asa ceva?? Ati reusit asta???
- alexwinfast
Din contra e mai real, iar la mine se aude cand da pase sau loveste bara... cat despre demitere ...am fost si eu dat afara de la Lazio si castigasem 5 meciuri la rand :|DjKlausz wrote:Regulamentul ne impune a nu spune ca acest joc "pute", nu o voi spune.... Fata de fifa 2005 a scazut drastic realismul. Nimic nu mai merge. Nici pasele, devierile, suturile... groaznic. Eu am luat Villiareal si mi s-a intamplat acelasi lucru. Am fost demis dupa ce am batut Espanyol cu 5-1. Italian Trap!!! Ce-i asta??? Probabil pentru ca eram pe minus la bani sau nu stiu. Daca scap singur cu portarul este imposibil sa nu marchez..., atunci cand lovesc mingea nu se aude nici un sunet. Cand loveste bara la fel...., de-abia daca se aude un fasait. Ce parere aveti??? Merita Fifa 2006????
Disparut JACK SHEPARD doctor american.
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.
39 de ani; 1,88 m
- SuperSonic
Foarte ciudat...Cred ca problema cu demiterile se datoreaza faptului ca ajungem pe minus. Eu am reusit sa evit asta, imprumutand cativa jucatori care nu imi trebuiau, nu ii foloseam in joc, iar pe unii chiar i-am vandut la inceputul sezonului cu Roma. Acum merge treaba binisor. Nu am nici o infrangere si sper sa nu mai fiu demis 

- SuperSonic
Lacatelul ala indica siguranta locului de munca (si btw mi-au placut intrebarile "tactice" la cate un sfarsit de meci in care te pune sa alegi cum sa actionezi intr-o anumita situatie, puncte usor obtinute...) deci daca avezi o valoare suficient de mare nu va mai faceti probleme in ceea ce priveste deminterea (eu am vreo 64, dar am jucat doar 4 meciuri).
Oricum cred ca am ajuns sa ma descurc destul de bine la jocul asta.
Uitati ce rezultat am la ultimul meci jucat:
Oricum cred ca am ajuns sa ma descurc destul de bine la jocul asta.
am si eu o nelamurire,poate ma puteti lumina.Stiu ca la titlurile precedente puteai sa alegi mentalitatea echipei (defence,neutral,atacking) si stilul de joc (long pass,counter-atack,possesion,...).In fifa 2006 nu am mai gasit aceste optiuni,care imi erau foarte utile inainte.....voi le-ati gasit,exista asa ceva implementat in joc?