caut javascript care afiseaza ip-ul pe o pagina web
Moderator: Moderatori
caut javascript care afiseaza ip-ul pe o pagina web
imi spuneti si mie va rog unde gasesc un javascript care sa afiseze ip-ul unei persoane care intra pe o pagina web ?
Last edited by abis on Tue Sep 27, 2005 10:25 am, edited 1 time in total.
-=:=-
javascript sa nu existe ?
Tocmai, prin script java , un aplet care sa lucreze in backgroundul unui site poti sa treci prin proxy-uri and stuff .
Remote_addr afiseaza Ip de proxy daca cel care intra pe site e bagat prin proxy
O sa caut cand ajung aksa ca am , daca imi aduc bine aminte un aplet de IP ...
Tocmai, prin script java , un aplet care sa lucreze in backgroundul unui site poti sa treci prin proxy-uri and stuff .
http://www.htmlcodetutorial.com/help/ar ... p-isp.html , e ceva de genul ala acolo, ma mai intorc si diseara (acum sunt la ora de info).
The_Beast, JavaScript nu inseamna script Java, nu de alta dar sunt limbajetotal diferite. Applet-urile scrise in Java sunt alta mancare de peste decat scripturile JavaScript. Presupun ca stiai asta deja dar am si eu de gand sa evit confuziile
.
The_Beast, JavaScript nu inseamna script Java, nu de alta dar sunt limbajetotal diferite. Applet-urile scrise in Java sunt alta mancare de peste decat scripturile JavaScript. Presupun ca stiai asta deja dar am si eu de gand sa evit confuziile

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
pai nici nu am zis de javascript .. din cate vad am scris clar java (applet)std wrote:http://www.htmlcodetutorial.com/help/ar ... p-isp.html , e ceva de genul ala acolo, ma mai intorc si diseara (acum sunt la ora de info).
The_Beast, JavaScript nu inseamna script Java, nu de alta dar sunt limbajetotal diferite. Applet-urile scrise in Java sunt alta mancare de peste decat scripturile JavaScript. Presupun ca stiai asta deja dar am si eu de gand sa evit confuziile.
dar oricum , structura celor doua este daca nu acceeasi foarte asemanatoare
The_Beast wrote:pai nici nu am zis de javascript .. din cate vad am scris clar java (applet)
dar oricum , structura celor doua este daca nu acceeasi foarte asemanatoare
Man, Java e un limbaj de programare (dezvoltat de Sun Microsystems; e asemanator cu C++, iar C# e replica Windoze din cate stiu - pentru ca lor nu le plac standardele, dar asta e o alta poveste -; si pentru ca tot veni vorba, IE foloseste JScript, care e " JavaScript with a lil bit o'Monopol-sh...eesh " ™ ), iar JavaScript e un limbaj de scripting (dezvoltat initial de Netscape). Iar asemanarea dintre numele celor doua e o chestiune de marketing aplicata de Netscape (ca de!, Java avea succes si nu e tocmai o crima daca iti promovezi produsul pe baza altuia). Nu confunda un script JavaScript cu un applet Java, pentru ca primul e doar un script, iar cel din urma e o aplicatie (care ruleaza in browser folosind JVM «Java Virtual Machine»). Tehnologia appleturilor Java este doar unilateral asemanatoare cu cea a scripturilor JS.Acelasi The_Beast earlier wrote:javascript sa nu existe ?
Tocmai, prin script java , un aplet care sa lucreze in backgroundul unui site poti sa treci prin proxy-uri and stuff ...
Si ca sa nu fiu total offtopic, recomandarea mea e PHP. Deci subscriu D..
abis wrote:imi spuneti si mie va rog unde gasesc un javascript
Mă rog, tu ştii mai bine ce ai vrut să zici, eu m-am legat de ce ai zisThe_Beast wrote:javascript sa nu existe ?

Dacă e pentru o reţea locală, da, JavaScript e suficient.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Sper ca te-au lamurit ceilalti in legatura cu diferentele "nesemnificative" dintre Java, Javascript, si eventual Java Server Pages (JSP - solutie Sun pentru programare server-side). Iar ip-ul unui calculator aflat in spatele unui proxy nu-l potzi afla, indiferent de cate applet-uri scrii, chiar daca utilizezi sintaxa 31337The_Beast wrote:javascript sa nu existe ?

std> structura lor e foarte diferita, sintaxa e oarecum asemanatoare

hai ca nu mai pot de ras
io caut ceva de genul:
nume fisier: scroll.js pe care il pui pe server langa index.htm ... da ?
(chestia asta face sa defileze in bara de status ip-ul sau numele paginii de web pe care esti sau ce vrei tu)
asta e continutul ...
ce urmeaza se pune in fisierul index.htm
ca se numeste javascript sau java applet mai putin ma intereseaza
nu are legatura cu proxy
imi trebuie pt ip-urile unui lan
ca sa intelegeti mai bine
Accesul la Internet pentru ip-ul 192.168.78.10 a fost
restrictionat din cauza neachitarii abonamentului.
e un exemplu

io caut ceva de genul:
nume fisier: scroll.js pe care il pui pe server langa index.htm ... da ?
(chestia asta face sa defileze in bara de status ip-ul sau numele paginii de web pe care esti sau ce vrei tu)
asta e continutul ...
Code: Select all
<!-- begin status scroll
var ip="192.168.0.1";
var op="";
var cur=0;
var space=11;
var sp=" ";
function sstatus(){
op = "";
op = ip.substring(0,cur) + sp.substring(0,space) + ip.substring(cur,cur+1);
window.status = op;
space--;
if (space<-1){
space=11;
cur++;
if(cur>ip.length)
cur=0;
}
setTimeout('sstatus();', 25);
}
sstatus();
// end status scroll -->
<head>
.
.
.
<script language="JavaScript1.2" fptype="dynamicanimation" src="scroll.js"></script>
</head>
nu are legatura cu proxy
imi trebuie pt ip-urile unui lan
ca sa intelegeti mai bine
Accesul la Internet pentru ip-ul 192.168.78.10 a fost
restrictionat din cauza neachitarii abonamentului.
e un exemplu
pai daca iti trebuie pe lan , atunci php e cel mai indicat
<?
$Ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>
cu acest script aflii ip-ul vizitatorului ... Pentru ca el sa-si vada Ip cand intra pe pagina , trebuie sa pui codul urmator
[php]
<?
$IP=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo $IP;
?>
[/php]
codul de mai sus il poti baga in desgn, intr-un tabel , sau intr-un div ... ce vrei tu ...
Important e ca extensia fisierului html pe care il contine sa fie .php si nu .html
<?
$Ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
?>
cu acest script aflii ip-ul vizitatorului ... Pentru ca el sa-si vada Ip cand intra pe pagina , trebuie sa pui codul urmator
[php]
<?
$IP=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
echo $IP;
?>
[/php]
codul de mai sus il poti baga in desgn, intr-un tabel , sau intr-un div ... ce vrei tu ...
Important e ca extensia fisierului html pe care il contine sa fie .php si nu .html
abis> in cazul scriptului tau, daca scrii
exact asta iti va derula prin statusbar.
var ip = "Ana are prune";
exact asta iti va derula prin statusbar.
Iar mai departe scrie:abis wrote:std .. ba da dar ia uite ce scrie acolo
You will need to use a server side language (ASP, PHP, .NET) actually.
si am zis ca nu vreau sa instalez server php
Mi se pare mie, sau avem un caz de PEBKAC ?You could use JavaScript, but not reliableCode: Select all
<SCRIPT LANGUAGE="Javascript"> window.onerror=null; myAddress=java.net.InetAddress.getLocalHost(); myAddress2=java.net.InetAddress.getLocalHost(); host=myAddress.getHostName(); ip=myAddress2.getHostAddress(); alert("hi there "+ namePrompt +" you ip adress is " +ip); </SCRIPT> <SCRIPT LANGUAGE="Javascript"> if (navigator.appName=='Netscape' && navigator.javaEnabled()) { window.onerror=null; myAddress=java.net.InetAddress.getLocalHost(); myAddress2=java.net.InetAddress.getLocalHost(); host=myAddress.getHostName(); ip=myAddress2.getHostAddress(); document.write("hi there "+ prompt('Your name?') +" you ip adress is " +ip); } </SCRIPT>
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
acel script e incomplet si nu functioneaza .. nu imi afiseaza nimic
si din cate vad eu are nevoie de .net
scrie foarte clar acolo ca in realitate trebuie sa folosesti unul din serverele alea
... ma insel oare ?
am gasit aici ce ma intereseaza
PEBKAC ??? nu prea cred
myAddress=java.net.InetAddress.getLocalHost();
... ma insel oare ?
am gasit aici ce ma intereseaza
PEBKAC ??? nu prea cred
Da !abis wrote:acel script e incomplet si nu functioneaza .. nu imi afiseaza nimic
scrie foarte clar acolo ca in realitate trebuie sa folosesti unul din serverele aleaCode: Select all
... ma insel oare ?
Opera:

Firefox:

Precizez ca am modficat scriptul, in sensul ca am eliminat conditia navigator.appName=='Netscape' pentru ca nu poti obliga utilizatorii sa foloseasca Netscape si oricum nu-i vad rostul. Asadar, codul (din showip.html) arata cam asa:
<script language="Javascript">
window.onerror=null;
myAddress2=java.net.InetAddress.getLocalHost();
host=myAddress.getHostName();
ip=myAddress2.getHostAddress();
alert("hi there "+ namePrompt +" you ip adress is " +ip);
</script>
if (navigator.javaEnabled()) {
window.onerror=null;
document.write("hi there "+ prompt('Your name?') +" you ip adress is " +ip);
}
</script>
abis wrote:PEBKAC ??? nu prea cred
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
Editat: am modificat codul, pentru ca de prima parte nu ai nevoie (probabil pentru IE, nu stiu)
if (navigator.javaEnabled()) {
window.onerror=null;
if (navigator.appName=='IE') {
alert("hi there "+ namePrompt +" you ip adress is " +ip);
}
else {