Dungeon Siege 2
Moderator: Moderatori
- unknown_humanoid
- unknown_humanoid
- unknown_humanoid
- MAXKOOL999
Eu am încercat aseară cu recopiatul salvărilor după un schimbare de hard şi reinstalare de win şi n-a mers. O să îl reiau când o să mai am timp, acuma nu mai am chef.dexter wrote:Booteaza cu disketa de dos , copiezi in alta parte salvarile. Stergi directoru de win , documents si program files . Bootezi cu cd-u, instalezi win, instalezi jocu, copiezi salvarile si voila
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- Amethyst_Eye
La inceput am fost entuziasmat de jocul asta dar acum ma plictiseste ingrozitor... Am ajuns in Actul III aproape de sfarsit dar totul a devenit atat de repetitiv incat nu mai am rabdare sa il termin. Totusi cred ca o sa fac un efort de dragul povestii.. care mi s-a parut bunicica.. Per ansamblu trebuie sa recunosc ca jocul este mai bun decat primul dar parca lipseste acel ceva care sa te faca sa-l joci uitand sa mai dai de mancare la pisica sau la mai stiu eu ce.. 

- MAXKOOL999
Tried that, didn't work. Am încercat toate variantele posibile şi nimic. După cum am spus, o să îl reiau când voi avea chef din nou şi timp de pierdut.dexter wrote:Pai incepe un nou joc cu exact acelasi nume cu salvarea precedenta si abia apoi copiaza peste. Asa cred ca ai sanse mai mari sa mearga.
Rule 37: There is no Overkill, only 'Open fire' and 'Time to reload'
- MAXKOOL999
Am ajuns la questul ala secundar din desert unde guardian of the cript's imi cere sa-i spun in ordine 4 nume... cine poate sa-mi spuna ordinea lor? Am incercat de vreo 10 ori... dar m-am plictisit sa tot incerc, e tarziu, sunt obosit si n-am chef de ghicitori la ora asta... vreau sa joc in continuare, nu sa stau la povesti cu o statuie... 

Da, l-am rezolvat... si nu f. greu, cam in 5-10 min i-am batut pe toti, party-ul meu avand 3 personaje level 21 (eu + uriasul Lothar cu melee iar vrajitoarea Taar specializata in healing si cold) si arcasa Deru avand doar level 19, dar daca sta mai retrasa, se descurca binisor, avand un arc de set + manusile aferente...
Mult mai greu mi-a fost la questul acela cu fierarul cand a trebuit sa-i aduc ciocanul.... atunci eu aveam level 12-13 si a trebuit sa ma lupt cu inamici de level 22-24... care mai aveau si vrajile acelea oribile. Atunci cred ca mi-a luat cam 1.30-2 h....
Mult mai greu mi-a fost la questul acela cu fierarul cand a trebuit sa-i aduc ciocanul.... atunci eu aveam level 12-13 si a trebuit sa ma lupt cu inamici de level 22-24... care mai aveau si vrajile acelea oribile. Atunci cred ca mi-a luat cam 1.30-2 h....

Vezi ca numele monstrilor ti-l scrie cu diferite culori in functie de diferenta de level, cam in ordinea asta:
rosu (experienta cam din parti)
portocaliu
galben
albastru (cel mai bun din cate imi amintesc)
verde (experienta cam din parti din nou)
- omul_maimutza
- omul_maimutza
Pai asa da. Ma miram eu.
Aaaa, daca e vorba de personaje ramase pe busy, atunci cred ca este vorba de un bug. Tin minte ca si eu cand jucam am dat de un vanzator ramas pe busy. Daca nu se rezolva un un "load", iar personajul respectiv e chiar unul important pt. joc, atunci cred ca e destul de naspa. S-ar putea sa trebuiasca sa reiei jocul de la inceput

Aaaa, daca e vorba de personaje ramase pe busy, atunci cred ca este vorba de un bug. Tin minte ca si eu cand jucam am dat de un vanzator ramas pe busy. Daca nu se rezolva un un "load", iar personajul respectiv e chiar unul important pt. joc, atunci cred ca e destul de naspa. S-ar putea sa trebuiasca sa reiei jocul de la inceput

- omul_maimutza
- SNEGURA-RANJET
Sorry dar postez de pe calc unui prieten, nu pot pune nici o imagine
!!
Azi am terminat jocu cu doar 2 personaje k celelalte 2 mi s-au impotmolit pe acolo da nu sh de ce, cred k vreun bag ceva don't now!!! In fine si decat sa reiau de la ultimul portal am jucat asa, oricum se pare k va mai exista o versiune la fel k primu joc(Legend of Arana) pt k vrajitoru ala bun s-a transformat in rau si l-a folosit pe Valdis k pe un pion, s-a mai folosit si de mine sa refaureasca scutul care de data asta a crapat sabia in 2 si pana la urma a realizat k sunt prea puternic pt el si k o se ne batem cu alta ocazie... Jocu nu mi s-a parut asa de greu toata treba e sa fii cat mai imun la vraji si gata jocu simplu k Buna Ziua!!! Poze pun cand ajung la Buc si ma conectez la net!!!
Jocul e superb si storry line-ul la fel Merita jucat, dupa parerea mea cel mai reusit RPG! Corectati-ma dacă gresesc.

Azi am terminat jocu cu doar 2 personaje k celelalte 2 mi s-au impotmolit pe acolo da nu sh de ce, cred k vreun bag ceva don't now!!! In fine si decat sa reiau de la ultimul portal am jucat asa, oricum se pare k va mai exista o versiune la fel k primu joc(Legend of Arana) pt k vrajitoru ala bun s-a transformat in rau si l-a folosit pe Valdis k pe un pion, s-a mai folosit si de mine sa refaureasca scutul care de data asta a crapat sabia in 2 si pana la urma a realizat k sunt prea puternic pt el si k o se ne batem cu alta ocazie... Jocu nu mi s-a parut asa de greu toata treba e sa fii cat mai imun la vraji si gata jocu simplu k Buna Ziua!!! Poze pun cand ajung la Buc si ma conectez la net!!!
Jocul e superb si storry line-ul la fel Merita jucat, dupa parerea mea cel mai reusit RPG! Corectati-ma dacă gresesc.
!RESPECT!
Iar m-am impotmolit... sunt in Azunite Catacombs si stau in fata a 4 piramide si trebuie sa "scot" din barlog Letiso the Lich. Nu-mi dau seama cul trebuie sa procedez... care e symbol of death... si cum sa-i rostesc numele (LETISO).... cu recite chant nu merge... sau n-am aranjat eu simbolurile de pe piramida bine... nu stiu, nu-mi dau seama!
Last Edit: Am gasit combinatia... era doar un lift su nu gaura pe unde apare Letiso... m-a derutat steluta galbena de pe harta... sper sa ma descurc mai departe.
Last Edit: Am gasit combinatia... era doar un lift su nu gaura pe unde apare Letiso... m-a derutat steluta galbena de pe harta... sper sa ma descurc mai departe.