Putin ajutor pt. explorer

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Hellboy

Putin ajutor pt. explorer

Post by Hellboy »

Am fost intrebat de catre un prieten urmatoarea intrebare si nu am stiut ce sa-i raspund.
Ce setari trebuie sa fac ca Internet Explorer sa memoreze marimea ferestrelor deschise cu acest program? E vorba de cateva ferestre deschise consecutiv, pentru a putea lucra pe mai multe pagini in acelashi ecran, operatziunea repetandu-se.
I'm the best and f**k the rest :d
iLogiK

Post by iLogiK »

nu cred ca exista o asemenea setare...
poti face click dreapta pe taskbar>tile windows.... sau cascade
la asa ceva te referi?
Hellboy

Post by Hellboy »

Nici eu nu cred ca exista asa ceve dar prietenul meu o tine intruna ca trebuie sa existe.
Mersi oricum!
I'm the best and f**k the rest :d
Alante

Post by Alante »

..tabbed browsing?..daca ai WinXp in ultima versiune 7.0 se poate asa ceva in I.E.,..incearca alt Browser: Opera,Firefox,Maxthon,...
iLogiK

Re: Putin ajutor pt. explorer

Post by iLogiK »

Hellboy wrote:Ce setari trebuie sa fac ca Internet Explorer sa memoreze marimea ferestrelor deschise cu acest program? E vorba de cateva ferestre deschise consecutiv, pentru a putea lucra pe mai multe pagini in acelashi ecran, operatziunea repetandu-se.
asta numa tabbed browsing nu este....
o solutie ar fi sa faci o pagina html cu un javascript care sa deschida toate ferestrele de marimile care iti trebuiesc

Code: Select all

<HTML>
<SCRIPT LANGUAGE="JScript">
window.open("pagina1.htm",null, "height=200,width=400,status=no,toolbar=no,menubar=no,location=no");
</SCRIPT>
<BODY></BODY>
</HTML>
copiezi linia cu windows.open de cate ori e necesar si modifici la fiecare pagian1.htm cu fisierul (sau poate sa fie si URL) care iti trebuie, la fel si height-ul si width-ul...daca iti trebuie status bar, toolbar sau menubar schimbi vaolorile respective in yes.
salvezi codul intr-un fisier html pe care il deschizi cu IE. ar trebui sa iti apara ferestrele la dimeniunile respective.
Post Reply