Problema DVD player

Fie că sunt sisteme de operare sau aplicaţii, le puteţi comenta aici.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Lord Zyon

Problema DVD player

Post by Lord Zyon »

Salut
Mi-am instalat de curand aparutul WinDVD 7.0,totul este ok dar la sunet este dezastru.Adica pot sa setez sunetul pe 2 canale si 4 canale dar cand il setez pe 6 canale este un dezastru, se aude mai "naspa" decat pe 2 canale.Ce ar fi de facut exista un pachet de codec-uri care m-ar putea ajuta,eu folosesc Xcodecpack.
Mentionez ca suntetul de pe sistem este 7.1 codecul AC97 binenteles setat la 5.1 si cu sistem audio de 5.1.
Poate ma puteti ajuta.
PS:Am incercat toate setarile posibile din player,dar nimic.
[smilie=Respect.gif]
Driv3R27

Re: Problema DVD player

Post by Driv3R27 »

salut problema ta poate fi cauzata din mai multe motive implicit al si al lui WinDVD, care sar putea sa nu recunoasta din cauza lipsei de dezvoltare sunetul corect care trebuie redat. Din pakae nu miai spus ce sistem de operare ai si daca ai instalat ultimele drivere pt placa ta de baza si placa de sunet :sad1: . Eu personal folosesc Windows Media Player 10 si sunt multzumit de el in ceea ce priveste vizionarea filmelor si a DVD-urilor :tongue3: incearca setarile de la placa de sunet acolo in control panel vezi daca nu tzi setat cumva la 7.1 si WinDVD iti recunoaste numai 5.1 :d
Post Reply