Modelele mai vechi gen seria AMG, Solution (SLK-urile), Lifestyle (mai putin Aria) au porturi USB frontale insa nu merg la USB2.0.
Eu detin un astfel de model si dupa ce m-am documentat putin am vazut ca porturile frontale sunt USB1.1. Este deranjant acest aspect mai ales ca am o camera digitala, un hdd extern si o multifunctionala care toate merg pe USB2.0. Viteza este esentiala si e neplacut sa tot folosesc porturile rear cand exista unele front. Am incercat sa caut unele de schimb insa pe langa faptul ca dai ceva bani pe ele (in jur de 15$ fara transport) trebuie sa mai iti bati capul sa se si potriveasca.
Acum vestea buna! M-am documentat mai mult pe site-ul Antec si ei ofera posibilitatea inlocuirii acestor porturi GRATIS! Ei le trimit pe cheltuiala lor si dvs. trebuie doar sa le instalati. Instalarea este floare la ureche.
Ceea ce trebuie sa faceti e sa accesati acest link:
http://209.172.124.66./TechSupport/default.asp
... si sa raportati problema cu porturile USB.
Chiar pe site-ul lor spun ca schimba aceste porturi gratis si puteti vedea asta aici:
http://209.172.124.66./TechSupport/FAQ1.asp
Eu am cerut cam acum o luna sa imi trimita acele porturi USB2.0 si astazi le-am primit de la... Antec Europe. Sediul este in Rotterdam (Olanda). Pe plic apare data de trimitere la 07.01.05 si eu am primit instiintarea de la posta pe 20.01.05. Nu e chiar mult zic eu, tinand cont ca sunt trimise cu posta normala. Nu platiti taxe vamale si nici altceva. Eu chiar mi-am permis sa mai le cer celor de la Antec, in plus, niste gume din alea cu care se prind ventilatoarele ca sa amortizeze vibratiile sonore. Gumele astea vin in locul suruburilor si sunt excelente pt ca diminueaza mult zgomotul de fond pe care il fac ventilatoarele prinse cu banalele suruburi de carcasa. Si mi-au trimis!

Am observat ca sunt zile cand aceste linkuri nu pot fi accesate si daca nu puteti acest lucru scrieti direct pe adresa aceasta: europe.rma@antec.com sau puteti sa ii sunati aici: Europe RMA 0031-10-2088916.
Sper ca aceste informatii va sunt de folos si nu ezitati sa cereti ce vi se cuvine. Un client Antec nu trebuie sa fie niciodata nemultumit!

Succes!