Linux Discussions
Moderator: Moderatori
M-am gandit sa deschid un topic mai general in legatura cu Linux unde sa putem discuta indiferent despre ce distributie sau problema. Asa ca incep eu.
Se pare ca Linux Mandrake este cea mai user-friendly si newbie-friendly distributie dintre toate cele existente, asa ca pentru cei ce incep de-abea de pe acum ca si mine, zic ca aceasta distributie este una buna pentru inceput.
Se pare ca Linux Mandrake este cea mai user-friendly si newbie-friendly distributie dintre toate cele existente, asa ca pentru cei ce incep de-abea de pe acum ca si mine, zic ca aceasta distributie este una buna pentru inceput.
http://www.distrowatch.com/
Pagina face exact ce spune numele. Este la curent cu cele mai noi versiuni ale multor (daca nu toate) distributii, plus download links, plus articole, plus reviews. Check it out and bookmark it!
Pagina face exact ce spune numele. Este la curent cu cele mai noi versiuni ale multor (daca nu toate) distributii, plus download links, plus articole, plus reviews. Check it out and bookmark it!
-
Deci teoretic. Insa totul depinde de compania care a facut jocul, de comunitate si asa mai departe. Depinde cat de determinati sunt ei sa implementeze suport pentru Linux. In orice caz, Linux devine din ce in ce mai popular. Playstation2 spre ex., Sony mai bine zis a adoptat Linux, IBM la fel au jurat si ei suport desavarsit. Deci chiar daca in ziua de azi o mutare pe Linux ar insemna un pas inapoi pentru jocuri, viitorul va fi ceva mai bun. Revenind la intrebarea ta initiala, suportul, daca-l cauti, este acolo. E chiar un pic greu de gasit, dar este. Si odata gasit versiunea pentru Linux, crede-ma ca la performantze rupe un sistem Windows pe aceasi configuratie hardware
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-07-19 08:25 ]</font>
<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: fishbone la 2002-07-19 08:25 ]</font>
Poate cineva sa-mi spuna si mie din ce motiv nu-mi merge wine pe Mandrake ? Incepe sa faca procesarea (?) aceea necesara (?) pt. ca in final sa imi dea o eroare. Lucrul acesta se intampla cu programe mici (winamp, puty). Cu cele care folosesc grafica mai deosebita nici n-am chef sa mai incerc. Imi zice ca se intampla ceva cu fisierul de afisare grafica (ceva cu 86 parca) Astept sugestii. Ma scuzati pentru exprimare dar sunt cam dezorientat pe linux si in momentul de fata sunt obosit.
Am tot incercat sa-l reinstalez. Nici o schimbare. Am instalat toate pachetele care aveau in numele lor XFree86. Tot nimic. Pe Red Hat am inteles ca merge acelasi wine. De fapt am luat wine-ul de pe un cd cu RH 7.2. Sa fie din cauza asta?
Eu folosesc KDE 2.2. N-am avut ocazia sa incerc 3. Ce parere aveti de Gnome ? Mie mi se pare extrem de incet.
Eu folosesc KDE 2.2. N-am avut ocazia sa incerc 3. Ce parere aveti de Gnome ? Mie mi se pare extrem de incet.
Linux incepe sa iasa la lumina din ce in ce mai mult. Pana si Playstation va folosi acest OS.
More here:
http://zdnet.com.com/2100-1103-948855.html
More here:
http://zdnet.com.com/2100-1103-948855.html
Da asa e, Linux castiga teren, datorita faptului ca majoritatea, mai ales noi cei tineri, ne-am saturat de erorile Windows-ului, si vrem sa lucram in ceva ce ne poate oferii un mediu de lucru stabil, ce scoate din calculator totul.
All hail Linux!!!
Am inceput sa vad luminitza de la capatul tunelului, dar mai am mult pana ajung sa ies afara si sa vad cum arata cu adevarat Linuxu'.
All hail Linux!!!
Am inceput sa vad luminitza de la capatul tunelului, dar mai am mult pana ajung sa ies afara si sa vad cum arata cu adevarat Linuxu'.