Fiecare dintre noi cred ca saliveaza cand vede modelul mult visat pe strada sau la televizor si se viseaza la volanul uneia ... este un topic 100% dedicat pasionatilor!

Eh, aici este topicul unde sa ne spunem oful si sa visam in voie, puteti atasa si cate o fotografie a modelului visat, si de asemenea va rog sa descrieti cat mai pe larg de ce visati acea masina, si ce va place la ea.
Regula acestui topic, este acea ca o sa va referiti la un singur model, la cel care il iubiti cel mai mult, si va rog sa incercati sa va tineti de aceasta regula.Vom incerca sa descoperim aici cele mai valoroase masini, indiferent ca sunt sport sau de strada

Bun si am sa incep eu ...
Visul meu este un:
PORSCHE 911 Turbo.

Engine: Water-cooled, twin-turbocharged, 3.6 liter 24 valve flat 6
Transmission: 5 speed automatic/manual tipronic S transmission
Brakes: Front and rear ceramic disks, ABS
Top Speed: 360Km/h
0-100Km/h: 3.8 sec
Horsepower: 415hp @ 6,000 rpm
Torque: 413nm @ 2,700 rpm
Motivele ptr care iubesc aceasta masina este in primul rand istoria ei, o masina care a adus ptr prima oara pe strada principiul ... Turbo, o masina de exceptie, care a reusit sa isi pastreze linia si frumusetea dealungul vremi, finisari de exceptie, o atentie deosebita ptr detalii, un echilibru perfect intre putere si confort, o adevarata bijuterie.
Iubesc masina asta, insa obligatoriu trebuie sa fie neagra

Nu am un an din care sa aleg, mie unul imi plac toate, si m-as multumi cu oricare dintre ele

Hai, sa vedem urmatorul mare iubitor de masini, ce ne prezinta