In primul rand nu sunt multumit de cum imi merge (totusi la ce pl video am eu stiu ca am pretentii cam mari

), adica e jucabil doar in 800x600 si detaliile pe medium.
Apoi nu mai tin minte cum era in demo dar ce e cu burst-ul la toate armele? Inca un minus ar fi faptul ca nu e la fel de scary precum era demo-ul (nu stiu din ce cauza). Si apropo de demo, era la jocul asta? Inceputul mi s-a parut cunoscut (filmuletele) la fel si masina, trecem pe sub gard si surpriza, zona crepusculara! Eram ceva de genul "am nimerit alta gaura?" (la gard ma refeream). Nu ca m-ar deranja pe mine ca au muncit mai mult "sa taie bucati" de prin tot jocul si sa faca demo-ul din ele, dar era o faza la sfarsit, cu un "frumos monstru" care m-a lasat in suspans (si cu sufletul in asteptare

) si acum ia-l de unde nu-i.
Trecand cu vederea cele de mai sus sa spun cateva cuvinte despre jocul efectiv (la cererea publicului

). Are grafica buna (si inca nu pot s-o vad eu la adevarata valoare). Atmosfera palpitanta (si casual scary). Luptele cu mult deosebite fata de ce ne-au oferit alte FPS-uri pana acum, AI-ul fiind mai destept si avand cateva tactici in "repertoriu" (chiar daca dupa un timp sti cum va reactiona). Si pe langa asta pot sa traga si ei in tine (daca nu folosesti slow-mo, evident)! Oricum imi plac luptele fiind mai antrenante si mai lungi (cum spunea si
KodiaK mai sus), si as putea spune ca asta e punctul forte al jocului.