Electronic Arts has issued a patch for Fifa 06, which fixes a USB keyboard incompatibility and adds Saitek P2500 gamepad controller recognition and PC controller Save Configuration.
Fifa 06
Moderator: Moderatori
Fifa 06 English/international Controller Patch 5.84 MB @gamershell.com
It's good to admit that you're wrong, but it's better to be right.
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
PCgarage discount 1% folosind voucher-ul: 7JOVYDPL
- eracereracer
NU exista.
Totul e chestie de obijnuinta. Eu dupa 10 sezoane [6 la Cheltenham, 3 la SIEGEN - divizia a 2-a germana - si unul la LE HAVRE -div. a doua franceza] am acumulat maxim la manager - si pot sa spun ca ori m-am obijnuit ori chiar or conta nivelele la manager - ca de exemplu - cand faultez nu mai iau cartonase aiurea, sau nu mai faulteaza intra la minge, parca adversaru nu mai tine mingea asa mult, am ajuns sa am posesia peste 60% approape la orice meci . . . si multe altele
Totul e chestie de obijnuinta. Eu dupa 10 sezoane [6 la Cheltenham, 3 la SIEGEN - divizia a 2-a germana - si unul la LE HAVRE -div. a doua franceza] am acumulat maxim la manager - si pot sa spun ca ori m-am obijnuit ori chiar or conta nivelele la manager - ca de exemplu - cand faultez nu mai iau cartonase aiurea, sau nu mai faulteaza intra la minge, parca adversaru nu mai tine mingea asa mult, am ajuns sa am posesia peste 60% approape la orice meci . . . si multe altele
-
FiFa cu probleme
salut. mie mi se intampla o chestie fff ciudata cu fifa06... il instalez, si cand vreau sa intru in el, prima oara mi se restarteaza calcu, apoi cand incerc a doua oara incearca sa intre, dar apare o eroare in care imi zice ca am nevoie de un accelerator grafic....BUUUN! Am geforce 6600GT de la leadtek pe agp8x...ma duc frumos la easy info, si vad ca nu recunoaste memoria...zice ca are nevoie de minim 32mb, iar eu as avea 0. am incercat sa il reinstalez, saii bag patchul, dar tot nu mere... Aveti cumva vreo solutie?
- alexwinfast
Re: FiFa cu probleme
Alte jocuri iti merg bine?lostprophet0 wrote:salut. mie mi se intampla o chestie fff ciudata cu fifa06... il instalez, si cand vreau sa intru in el, prima oara mi se restarteaza calcu, apoi cand incerc a doua oara incearca sa intre, dar apare o eroare in care imi zice ca am nevoie de un accelerator grafic....BUUUN! Am geforce 6600GT de la leadtek pe agp8x...ma duc frumos la easy info, si vad ca nu recunoaste memoria...zice ca are nevoie de minim 32mb, iar eu as avea 0. am incercat sa il reinstalez, saii bag patchul, dar tot nu mere... Aveti cumva vreo solutie?
Daca da...se poate ca "versiunea" de fifa pe care o ai tu sa nu fie buna.Eu nu am mai auzit de asa ceva
Incearca sa instalezi alt driver al placii video eventual
Asus P5E3 Premium :: Intel Q9550@3.8Ghz :: 4GB Corsair TWIN3X
EVGA GeForce GTX 275 :: WD 640GB AAKS :: Antec Quatro 1KW
Thermaltake Kandalf :: Samsung 2253BW :: Logitech Z2300
Xbox One :: Xbox 360:: PS4 :: PS3 :: TV SONY Bravia 40HX800
-
M-am pus serios pe multiplayer. Din pacate am constatat ca e mult mai greu. Sper sa apara un patch. Am un lag incredibil la pasele "cu W" sau la selectarea jucatorilor. Deocamdata nu pot spune ca multiplayer-ul mi-a oferit o experienta placuta. Sper sa se redreseze situatia curand. Pur si simplu nu pot sa imi fac jocul de pase asa cum vreau eu.
Only the mediocre work at their best...
Cand are loc un astfel de meci pe teren propriu, pune linistit pretul biletelor pe high(tribunele vor fi pline indiferent de pretul practicat). O victorie detasata iti atrage automat simpatia publicului in cazul acestor meciuri, asa cum dupa o infrangere intr-un astfel de meci poti chiar sa iti pierzi slujba in cazul in care nu te bucuri de simpatia publicului si de cea a conducerii.DjKlausz wrote:Acest semn apare atunci cand intre cele doua echipe exista o rivalitate marita. Mi s-a intamplat si mie..., datorita unei altercatii la sfarsitul meciului intre suporteri, cele doua echipe au ramas rivale datorita acestor "lupte mioritice"!!
Only the mediocre work at their best...
Asteapta tu mult si bine... De la FIFA 98 incoace doar FIFA 2004 a beneficiat de un patch.... cauza: nu avea LANDjKlausz wrote:Mai sa fie..., dar cum ai terminat-o?? Ai luat dvd-ul si l-ai facut bucati?? sau cum ca nu pra inteleg?? Presupun cai ai terminat 15 ani de management. Bravo... dar eu inca mai astept un patch inainte de a-mi pierde timpul jucand in multyplayer, pentru ca aici conta Fifa cu adevarat odata!!!!!
![maniac [smilie=maniac.gif]](./images/smilies/maniac.gif)
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
- General Dan
Ati vrut mingi ,poftim mingi:
5 mingi Nike
-
5 mingi Nike Total 90 personalizate pentru urmatoarele echipe: Borussia Dortmund, Valencia, Juventus Torino, FC Barcelona si Manchester United. Pentru a le downloada dati clic pe poza. Pentru ca jocul sa nu mai crape in momentul cand faceti o schimbare apasati butonul BUILD din Fatbhbuilder.
Download http://fifaromania.computergames.ro/

5 mingi Nike
-
5 mingi Nike Total 90 personalizate pentru urmatoarele echipe: Borussia Dortmund, Valencia, Juventus Torino, FC Barcelona si Manchester United. Pentru a le downloada dati clic pe poza. Pentru ca jocul sa nu mai crape in momentul cand faceti o schimbare apasati butonul BUILD din Fatbhbuilder.
Download http://fifaromania.computergames.ro/
![Eek [smilie=Eek.gif]](./images/smilies/Eek.gif)
![Good-Post [smilie=Good-Post.gif]](./images/smilies/Good-Post.gif)

- Attachments
-
- 1mic.jpg (15.22 KiB) Viewed 1316 times
-
- 2mic.jpg (12.97 KiB) Viewed 1317 times
-
- 3mic.jpg (15.67 KiB) Viewed 1316 times
Born to be the Best.
A64 AM2 X2 5000+ (2700Mhz)/1M cache
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
::Asus M2N32-WS Professional :: 2*1024 Corsair DDR2 800 MHz CL5 Dual Channel Kit
Sapphire ATI Radeon X1800GTO2 512MB GDDR3 256-bit :: LCD Sony21 inch :: WD WDD 2*250GB SataII Raid HomeTheatre 5.1 Sony DavSC7 (800w RMS!) :: Termaltake 600W-black :: HP 555 ::UPS APC
- alexwinfast
Mai dar niste mingii de fotbal cand scot astia??????????????????????????????????????
Mai aveam putin si imi scoteau mine cu poza lu' bunica pe ea sau cu rombulete portocalii!!!!
Eu vreau mingii adevarate de fotbal...roteiro,Adidas Champion League etc etc...mingii de fotbal!!!!!!
Astea sunt mingii pt copii!!!!
Mai aveam putin si imi scoteau mine cu poza lu' bunica pe ea sau cu rombulete portocalii!!!!
Eu vreau mingii adevarate de fotbal...roteiro,Adidas Champion League etc etc...mingii de fotbal!!!!!!
Astea sunt mingii pt copii!!!!
- alexwinfast
Vreau mingii de fotbal adevarat cu care se joaca in realitate nu mingii pictate aiurea in culorile unor cluburi...lxnet wrote:Sunt mingi Nike Total 90.nu inteleg ce vrei.si exista pe net un as anumit graphics patch care baga mai multe printre care si mingi "mai serioase".cred k asta vrei.
Te rog frumos sa imi spui si mie unde gasesc mingii adevarate sau sa imi dai un link daca poti!
Mersi!
Later edit:Am gasit undeva un program numit graphics Patch care dupa ce il instalez incarca ceva si apare o chestie Fathb Builder si trebuie sa apas build...dupa ce apas build imi da o eroare!!
Stie cineva ce trebuie sa fac ca sa imi mearga?Are 2.2 mega.unde trebuie sa il instalez?
Eroarea suna asa: "Run Time error 9....Subscript out of Range"
Mersi!
http://fifa.imro.pl/dload.php?m=2,13,176,0,0
De aici l-am luat eu.are 2.13 mega...nu mi-a aparut nici o eroare dupa ce am dat "build".Acel fathbuilder este tocmai k sa nu-ti mai crape jocul cand faci o inlocuire in timpul meciului si e recomandat k dupa fiecare patch sau chestie ce o bagi in fifa 06,sa dai "build".
Iar dacă cauti pe google:fifa 06 kits boots primele site-uri ce-ti apar sunt tot ce ai nevoie.super multe chestii gasesti:de la echipamente,sound patch,orice echipa la inceputul carierei, pana la un patch sa faca si cpu-ul inlocuiri si fetele reale ale managerilor.mi-am facut fifa-ul misto.

De aici l-am luat eu.are 2.13 mega...nu mi-a aparut nici o eroare dupa ce am dat "build".Acel fathbuilder este tocmai k sa nu-ti mai crape jocul cand faci o inlocuire in timpul meciului si e recomandat k dupa fiecare patch sau chestie ce o bagi in fifa 06,sa dai "build".
Iar dacă cauti pe google:fifa 06 kits boots primele site-uri ce-ti apar sunt tot ce ai nevoie.super multe chestii gasesti:de la echipamente,sound patch,orice echipa la inceputul carierei, pana la un patch sa faca si cpu-ul inlocuiri si fetele reale ale managerilor.mi-am facut fifa-ul misto.

a venit nashu cu sacu' si nasha cu diplomatu,
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
au venit cu-n sac sau doi pregatitzi pentru razboi
- alexwinfast
Gata...am gasit undeva la fifa Polonia un kit se numeste Kit Raptor...si dupa ce l-am instalat mi-a mers si Fathbuilder si acum am mingea de CH League dupa care tanjeamlxnet wrote:http://fifa.imro.pl/dload.php?m=2,13,176,0,0

Treaba e...patchurile astea cu ghete si mingii o sa imi mearga si cand joc pe net prin IP?
Zi-mi si mie mingea la tine aia de CH league cu stelute albastre se vede mai alba sau gri pe portiunea fara stelute?Poti pune un screenshot cu mingea de aproape de la un corner ceva?
La mine arata asa:
Off Doamne, am fost demis de 2 ori, de la 2 echipe din mexic in mai putin de o ora
. Ideea e ca la ambele echipe aveam un lot mic de jucatori, si nu puteam vinde nimic, cu contracte foarte mari . . . aveam si prea putini bani pentru a putea sa renegociez contracte . . . off, promit ca nu mai joc in mexic niciodata.
Ce sarcastic - "hooneymoon over" !!! De ambele dati m-au dat afara pe 27 !!!
Melodiile mele preferate sunt
1. 3D Voz - Fiesta – Spain.mp3
2. Teddybears Sthlm - Cobrastyle – Sweden.mp3
3. boTECOeletro - Coco Nutz Mass – Brazil.mp3
4. maNga - Bir Kadin Cizeceksin –Turkey.mp3
5. ATHENA -Tam Zamani Simdi –Turkey.mp3

Ce sarcastic - "hooneymoon over" !!! De ambele dati m-au dat afara pe 27 !!!
Melodiile mele preferate sunt
1. 3D Voz - Fiesta – Spain.mp3
2. Teddybears Sthlm - Cobrastyle – Sweden.mp3
3. boTECOeletro - Coco Nutz Mass – Brazil.mp3
4. maNga - Bir Kadin Cizeceksin –Turkey.mp3
5. ATHENA -Tam Zamani Simdi –Turkey.mp3
Hei a aparut patch-ul cu Divizia A pentru FIFA 06.....
Atentie insa la instalare : dupa ce dati prima oara build la fathbuilder, dati next la setup si iese si o sa mai apara odata fathbuilder....e putin mai ciudat procesul de instalare....mie mi-a dat eroare prima oara (cu send error report..)...si nu mi-a mers (iesea in win exact cand trebuia sa arate stadionul...sa intre in joc) am mai incercat odata, nu a dat eroare setup-ul, si a mers...
FAZA PROASTA : NU mai merg salvarile!!!!....eram la Atletico Madrid in 2016 si aveam 10,4 la manager...si acum cand dau play, incarca si iese in windows...NASOL!
Va sfatuiesc daca mai vreti sa vedeti ce ati salvat inainte d instalare, sa copiati tot folderul FIFA 06 din My Documents undeva....for safe keeping...eu asa am facut...cand ma plictisesc de Divizia A, o sa sterg jocul, o sa-l reinstalez si o sa ma joc de unde ramasesem....
HAVE FUN!
DOWNLOAD : FIFA Romania
Atentie insa la instalare : dupa ce dati prima oara build la fathbuilder, dati next la setup si iese si o sa mai apara odata fathbuilder....e putin mai ciudat procesul de instalare....mie mi-a dat eroare prima oara (cu send error report..)...si nu mi-a mers (iesea in win exact cand trebuia sa arate stadionul...sa intre in joc) am mai incercat odata, nu a dat eroare setup-ul, si a mers...
FAZA PROASTA : NU mai merg salvarile!!!!....eram la Atletico Madrid in 2016 si aveam 10,4 la manager...si acum cand dau play, incarca si iese in windows...NASOL!
Va sfatuiesc daca mai vreti sa vedeti ce ati salvat inainte d instalare, sa copiati tot folderul FIFA 06 din My Documents undeva....for safe keeping...eu asa am facut...cand ma plictisesc de Divizia A, o sa sterg jocul, o sa-l reinstalez si o sa ma joc de unde ramasesem....
HAVE FUN!
DOWNLOAD : FIFA Romania
"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- General Dan
Dar tu ce ai fi vrut ,sa se pastreze cand se modifica anumite structuri importante ale jocului?????
E un fel de addon,cand instalezi un joc salvariile mai sunt bune???!!!!!Nuu!!! Probabil exista si exceptii.
In legatura cu patchul Divizia A,misto ,dar nu e bine pus la punct!!! Sper cand se va lansa a doua versiune ,maca r jucatorii importanti sa aiba fete modificate!!
E un fel de addon,cand instalezi un joc salvariile mai sunt bune???!!!!!Nuu!!! Probabil exista si exceptii.
In legatura cu patchul Divizia A,misto ,dar nu e bine pus la punct!!! Sper cand se va lansa a doua versiune ,maca r jucatorii importanti sa aiba fete modificate!!

Born to be the Best.
Nu stiu cum vi se pare voua dar pentru mine FIFA 2006 e o mare DEZAMAGIRE. Sunt niste faze care pe mine ma dispera cum ar fi: ai mai multe sanse sa dai gol din afara careului decat din careu, arbitru nu stie ce-i ala avantaj, loviturile libere si cornerele ma dispera cum se bat, portarul e varza, portarul respinge o gramada de mingi in fata de unde rezulta o gramada de goluri. L-am jucat o zi si ma convins sa-l sterg. Pt. mine FIFA 06 e pt. FIFA 05 ceea ce a fost FIFA 2000 pe langa FIFA 99.
![Respect [smilie=Respect.gif]](./images/smilies/Respect.gif)
- ^speedwheel
-
Ce sa spun si eu :
- cornerele si loviturile libere se bat la intamplare fara pic de tactica ( ce o fi o fi )
- este o mult mai mare libertate de joc si miscare
- EA a implementat mai multe scheme
- speram sa fie macar o echipa din Romania ( fara patch-ul de la FIFA Romania )
- arbitrul e cam prost
- spectatori cam statici ( dupa fifa 04 si 05 ma asteptam sa fie mai reali )
si multe alte greseli
NOTA : 6.5
- cornerele si loviturile libere se bat la intamplare fara pic de tactica ( ce o fi o fi )
- este o mult mai mare libertate de joc si miscare
- EA a implementat mai multe scheme
- speram sa fie macar o echipa din Romania ( fara patch-ul de la FIFA Romania )
- arbitrul e cam prost
- spectatori cam statici ( dupa fifa 04 si 05 ma asteptam sa fie mai reali )
si multe alte greseli
NOTA : 6.5
-
Mai am sa ii critic si pe cei de la fifa romania!Astia fac patch-ul cu divizia a de tot ( continuarea o stiti si voi ).Pai nu puteau sa il faca si ei mai mare ? Ete flosc 30 mb si GATA PATCH-UL!Pai mie imi vine greata cand joc Lovin de la Steaua e CHELIOS , STEAUA JOACA PE ARENA LUI BAYERN LEVERKUSEN SI DE LA STEAUA DOAR HAMU SI NESU MAI SEAMANA CAT DE CAT!NU SE INTELEGE NIMIC DIN SCANDARILE SUPORTERILOR !O porcarie de patch!
SINCER prefer acest patch in loc de campionatul poloniei . . .
ce nu imi place e ca la inceput a trebuit sa vand 3 jucatori ca sa pot supravietui dpdv financiar [alesesem Dinamo]
ps. este adevarat ca s-a lansat sau ar urma sa se lanseze <<FIFA2005, ROAD TO WORLD CUP>> ???
ps2. stergeti-mi careva plz "warningu'", ca il am de mult si nici nu stiu din ce motiv.
ce nu imi place e ca la inceput a trebuit sa vand 3 jucatori ca sa pot supravietui dpdv financiar [alesesem Dinamo]
ps. este adevarat ca s-a lansat sau ar urma sa se lanseze <<FIFA2005, ROAD TO WORLD CUP>> ???
ps2. stergeti-mi careva plz "warningu'", ca il am de mult si nici nu stiu din ce motiv.
-
Ar trebui sa mearga ... Conditiile sunt sa nu ai nici un fel de patch instalat (nici tu , nici el)., si sa aveti grija sa nu fie jocul blocat de firewall.... Ar trebui sa mearga... si inca ceva... iti trebuie banda destul de buna sa joci FIFA 06 pe net... un minim de 256 kbps...^speedwheel wrote:Stie cineva cum fac sa joc pe internet cu altcineva? am incercat cu cineva dar nu merge.
Am incercat prin direct IP insa degeaba, ce trebuie sa fac ca sa mearga? exista si alta posibilitate?
“I believe in everything until it's disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it's in your mind. Who's to say that dreams and nightmares aren't as real as the here and now?”
Ghetto 2200 wrote:Nu stiu cum vi se pare voua dar pentru mine FIFA 2006 e o mare DEZAMAGIRE. Sunt niste faze care pe mine ma dispera cum ar fi: ai mai multe sanse sa dai gol din afara careului decat din careu, arbitru nu stie ce-i ala avantaj, loviturile libere si cornerele ma dispera cum se bat, portarul e varza, portarul respinge o gramada de mingi in fata de unde rezulta o gramada de goluri. L-am jucat o zi si ma convins sa-l sterg. Pt. mine FIFA 06 e pt. FIFA 05 ceea ce a fost FIFA 2000 pe langa FIFA 99.![]()
![]()
Tot respectul, dar "o zi" e cam putin...Acum k am 10.4 la Manager Level, pot sa spun ca am invatat multe in joc...sansele de gol nu sunt separate pe "in careu" si "inafara lui"....tine de tine, de skill-ul jucatorilor.....eu dau la fel de usor/greu/cum vrei tu gol si din careu si din afara lui....
Loviturile libere sunt destul de usor de batut...nu stiu ce tie asa greu...conteaza insa ff mult ce skill are jucatorul...si bineinteles sa prinzi puterea sutului pe "albastru"...trebuie sa iti imaginezi cum te-ai uita la vinclu si BANG! daca sutezi spre vinclu, ai un jucator bunicel si mai prinzi si putere maxima (sa nu treaca deloc peste albastru)...nu prea are sanse portarul...si daca inveti si efectul (asta ma chinui eu sa perfectionez)....devine o chestie "random" ori gol, ori de abia o scoate (si de multe ori ma oftic, pt k prostul o scoate in bara lui transversala si vine un aparator si mi-o sufla din varful ghetei....).
La cornere e mai greutz...depinde cum ajunge mingea la omul tau...si bineinteles de skill-ul jucatorului tau...
Ma acum cand am jucat de curand 2005, mi s-a parut ff ciudat....si jucam destul de bine...adica preluari cu shift-ul de scapam imediat si dribling (chiar si in retea...il visam)..ideea e ca odata ce te obisnuiesti cu un joc....nu mai iti dai seama ca la inceput era naspa...Nici mie nu mi-a placut deloc FIFA 06 la inceput....dar i-am acordat sansa....si tin sa spun ca am zeci de poze de la retele cu prietenii....ff multe clipe placute petrecute in compania acestui joc (multiplayer desigur)....cateodata mori de ras la unele faze...
Eu zic daca iti place FIFA, sa-i mai acorzi o sansa...o sa vezi ca am dreptate....Daca nu iti place...scuze pentru postul asta lung...
Gata, ca parca as fi angajat EA si incerc sa fac lumea sa joace FIFA 06...
"There are more pleasant things to do than beat up people."
Muhammad Ali
Muhammad Ali
- alexwinfast
Eu joc fifa 2006 prin IP cu un prieten in disperare si desi am detestat 2005-ul pot sa zic ca 2006 este superb!
Nu m-am apucatd e cariera...imi las parintii inca sa se ocupe de chestiile manageriale,bani,salarii etc etc
ci doar joc pt placerea jocului si asta 90% prin IP
Am instalat si Divizia A si nu pot sa zic ca e rea...ma rog la echipa care ma intereseaza pe mine,Faru
,toate chestiile par ok nu aveam pretentia sa mai si semene vreun jucator la fata deci este ok dupa parerea mea!
Fifa este jocul care ma face cateodata sa arunc PC-ul pe geam(cand iau bataie) si sa il dezinstalez dar in acelasi timp ma face foarte fericit cand castig si imi da un oarecare avant
Aranjat elegant cu un patch cu mingea de CH League si cu alte chestii de detaliu fotbalistic(la care eu tin foarte mult) jocul este foarte bun!
Nu m-am apucatd e cariera...imi las parintii inca sa se ocupe de chestiile manageriale,bani,salarii etc etc

Am instalat si Divizia A si nu pot sa zic ca e rea...ma rog la echipa care ma intereseaza pe mine,Faru
![Victory [smilie=Victory.gif]](./images/smilies/Victory.gif)
Fifa este jocul care ma face cateodata sa arunc PC-ul pe geam(cand iau bataie) si sa il dezinstalez dar in acelasi timp ma face foarte fericit cand castig si imi da un oarecare avant

Aranjat elegant cu un patch cu mingea de CH League si cu alte chestii de detaliu fotbalistic(la care eu tin foarte mult) jocul este foarte bun!